Išvirkite vištienos filė. Virkite apie 20 minučių.
Po to atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Svogūnus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Po to vandenį nupilkite.
Bulves sutarkuokite smulkia morkų tarkavimo tarka - plonais šiaudeliais.
Įkaitinkite aliejų ir sutarkuotas bulves apkepinkite. Kepkite ne visas bulves iš karto, o po saujelę, kad nesudegtų ir gerai iškeptų.
Agurkus supjaustykite taip pat šiaudeliais.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus smulkiai sutarkuokite, trynius sutrinkite.
Visus ingredientus sumaišykite su majonezu. Salotas papuoškite bulvėmis, žalumynais ir putpelių kiaušinukais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)