Autorius apie receptą:
Paprastos, greitai paruošiamos, labai gardžios salotos. Malonų skonį priduoda džiovintos spanguolės. Tinka pasninkaujantiems.
Paprastos, greitai paruošiamos, labai gardžios salotos. Malonų skonį priduoda džiovintos spanguolės. Tinka pasninkaujantiems.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
konservuotų avinžirnių
80 gramų
tuno aliejuje
3 lapai
kininių kopūstų
2 šaukštai
džiovintų spanguolių
1 gabalas
poro
pagal skonį
himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Džiovintas spanguoles užpilti vandeniu.
2.
Kininį kopūstą ir porą susmulkinti, tuną sutrinti šakute, sumaišyti su konservuotais avinžirniais, išmirkytomis spanguolėmis, jei reikia, pagardinti druska.
3.
Sudėjus į patiekimo indą papuošti salotos kietosios dalies gabalėliais, spanguolėmis, poro juostelėmis, avinžirniais.