Autorius apie receptą:
Oi kaip mėgstu aš šitą laikotarpį, kai nerūpestingai lauki pirmų snaigių, nejučia pradedi galvoti apie kalėdines dovanas. Ir per kūną perbėga toks geras virpuliukas. Nes
Oi kaip mėgstu aš šitą laikotarpį, kai nerūpestingai lauki pirmų snaigių, nejučia pradedi galvoti apie kalėdines dovanas. Ir per kūną perbėga toks geras virpuliukas. Nes supranti, kad greitai, oi greitai jau bus šventės. Šį laikotarpį aš taip pat mėgstu, nes jis dovanoja pačius skaniausius mandarinus, apelsinus, persimonus. Šiandien pietums pagaminau gaivias salotas su persimonais. Recepto idėją radau Samčio užrašai svetainėje.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
persimono
70 gramų
fetos sūrio
50 gramų
špinatų
(2 saujų)
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis
pipirų
(šviežiai grūstų, naudojau "Timut and Lemon")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Špinatus nuplauname, nusausiname ir suberiame į lėkštę.
2.
Persimoną nuplauname. Supjaustome nedideliais gabalėliais, dedame į lėkštę ant špinatų lapelių.
3.
Fetos sūrį supjaustome kubeliais ir beriame ant salotų.