Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Padažui: | ||
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 skiltelės | česnako (tarkuotų skiltelių) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | petražolių (smulkiai kapotų) | |
2 šaukšteliai | prieskonių mišinio (naudojau „Vegeta Natur“ salotoms) | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
1 šaukštelis | medaus | |
Lašišai: | ||
2 gabalėliai | lašišos | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnis | druskos | |
1 žiupsnis | grūstų juodųjų pipirų | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | romaninių salotų (nedidelės) | |
200 gramų | vyšninių pomidorų | |
50 gramų | fetos sūrio | |
2 vienetai | agurkų | |
1 vienetas | avokadų | |
1/4 vieneto | rausvųjų svogūnų |