Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
325 gramai | falafelių (naudojau „Naturli“) | |
3 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“, tirpinto) | |
Daržovėms: | ||
400 gramų | bulvių (mažų) | |
2 vienetai | morkų | |
1 vienetas | saldžiųjų bulvių (nedidelės) | |
1 vienetas | cukinijų | |
2 vienetai | saldžiosios paprikos (naudojau raudoną ir geltoną) | |
1 vienetas | brokolių (mažo) | |
80 gramų | augalinio sviesto (tirpinto, naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
1 šaukštas | garstyčių | |
2 šaukšteliai | prieskoninių žolelių (džiovintų) | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
80 gramų | sezamų pastos tahini | |
1 vienetas | citrinų (reikės išspaustų sulčių) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | klevų sirupo | |
2 šaukštai | vandens (šalto, apytikriai) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 žiupsnis | druskos | |
1 žiupsnis | grūstų juodųjų pipirų |