Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
200 gramų | morkų (sutarkuotų burokine tarka) | |
190 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
130 gramų | cukraus | |
120 mililitrų | aliejaus | |
50 gramų | karijų riešutų (arba graukinių) | |
30 gramų | kokosų dribsnių | |
3 vienetai | kiaušinių | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 vienetas | citrinų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal poreikį | sviesto (formai ištepti) | |
Kremui: | ||
200 gramų | maskarponės sūrio | |
200 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
2 šaukštai | cukraus pudros | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | morkų | |
20 gramų | karijų riešutų |