Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 kg agurkų
2 krienų šaknys
10 česnako skiltelių
2 lauro lapeliai
10 juodųjų pipirų žirnelių
8 l vandens
700 ml acto, 9 proc.
150 g druskos
300 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Agurkus nuplauti ir nuvarvinti. Krienų šaknis nuskusti ir nuplauti, supjaustyti postambiais gabalėliais. Česnakus nulupti. Į stiklainius dėti prieskonius, krienus, agurkis. Iš vandens, acto, druskos ir cukraus išvirti marinatą. Juo užpilti agurkus ir užsukti. Stiklainius dėti į puodą su vandeniu ir pasterizuoti 90°C temperatūroje apie 30-35 min.