Kotletai su baltu padažu

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kotletai su baltu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek baziliko
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek peletrūno
600 gramų jautienos faršo
2 šaukštai kvietinių miltų
4 vienetai batono
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.
AUTORIUS: Justelez
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Kepti
Komentarai (15)
vardas
2021-02-13 05:15
na ATSAKYTI
Dainora
2015-03-14 12:06
jokio skonio

ATSAKYTI
to Citro
2015-03-01 20:22
Aš viską darau ant tų pačių kotletų, nes neapsimoka plaut 10 keptuvių, vis tiek paskui kotletai dedasi į tą padažą. O košė nesigauna, na nebent padažą koše vadinate :) Tiesa, aš padažą darau ne iš pieno, o iš grietinės ir sultinio, kur liko išsitroškinus kotletams, nes mėgstu užpylus sultiniu juos patroškinti pusę val., o ne pusžalius valgyti kaip čia rašo. ATSAKYTI
to Mona Le
2015-03-01 20:17
Išvis iš jautienos neskanūs kotletai, aš visad darau tik iš kiaulienos ir puikūs gaunasi :) ATSAKYTI
jo
2015-03-01 20:05
Ta komentatorė tikriausiai iš tos šeimos, kur iš pradžių vonioj išmaudo vaikus, tada tam pačiam vandeny pati išsimaudo, tada leidžia uošvius, paskui šunį numaudo ir galiausiai jau leidžia maudytis vyrą. :D O aš galvojau, kad čia tik anekdotas. :D ATSAKYTI
Citro
2014-09-04 20:39
O ta, komentatore ''juokinga'' - bent vyra turi ? :)) Rimtai, juokinga :) ATSAKYTI
Citro
2014-09-04 20:38
Pries baigiant kepti suberti miltus ir pakepint. Subert kur ? Ant tu paciu kotletu ? Paskui dar uzpilt pieno ir ismaisyt ? Tai cia kose ar kotletai ? ATSAKYTI
Rita
2013-07-07 16:14
Atsiprašau už komentarą nekulinarine tema, bet norėjau pareikšti užuojautą paskutinio komentaro autorei ir ypač jos vyrui. Aš (kaip ir turbūt dauguma moterų) visada su džiaugsmu gaminu vyro mylimus patiekalus, mėgstu jį palepinti, net neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Gaila man šeimos, kur žmonai rūpi tik ji pati ir vaikai, o vyras paskutinėj vietoj... ATSAKYTI
juokinga
2013-02-21 13:13
man tai juokas ima kaip tik ziuri ka vbyrai valgo,save ,ir vaikus ziureti reike o ne vyrus ka jie valgo. ATSAKYTI
dasiderija
2012-05-28 17:25
nelabai supratau tipo kotletuku nereikia istraukti?berti miltus tiesiai ant ju ir visa kita? ATSAKYTI
gintautas
2012-02-14 11:01
bandysiu pasigasminti prie mesytes ATSAKYTI
(anonimas)
2010-12-06 19:36
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) ATSAKYTI
viktorija
2010-11-05 15:19
skanumelis, vyras tik tokius valgus :super: ATSAKYTI
Lile
2009-08-17 09:14
gaspadine.lt/ingredientai/kietis_pelerunas.html

;-) dabar kaip tik žydi pievose, galima prisidžiovinti sočiai. ATSAKYTI
as26
2009-08-16 13:32
o kas tie peletrunai? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital