Autorius apie receptą:
Anksčiau panašūs pertepti vafliai buvo gana populiarūs, tad šiuo šventiniu laikotarpiu yra puikus metas juos prisiminti. Net jei neturite visiškai laiko, tikrai jo atrasite
Anksčiau panašūs pertepti vafliai buvo gana populiarūs, tad šiuo šventiniu laikotarpiu yra puikus metas juos prisiminti. Net jei neturite visiškai laiko, tikrai jo atrasite šiems vafliams, nes kremui suplakti ir vaflius juo pertepti prireiks vos dešimties minučių.
(...daugiau)(...mažiau)
Nijolė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kambario temperatūros kondensuotą pieną ir minkštą sviestą dubenyje išplakti iki vientisos masės. Į kremą įmaišyti kokoso drožles.
2.
Kremu tepti vaflį, ant jo dėti antrą vaflį, truputį paspausti, vėl tepti kremo ir t.t., kol baigsis vafliai ir kremas. Vaflių "aukštų" galite dėti kiek norite, bet nedarykite labai aukštų, kad vėliau būtų patogu pjaustyti ir valgyti.
3.
Perteptus vaflius įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, geriausiai - pernakt.