Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Padažui: | ||
62 gramai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 vieneto | citrinų (sulčių) | |
2 šaukštai | klevų sirupo | |
1 skiltelė | česnako (tarkuotos) | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Salotoms: | ||
2 vienetai | persikų | |
250 gramų | vyšninių pomidorų (su šakelėmis) | |
200 gramų | burrata sūrio | |
200 gramų | smidrų | |
100 gramų | vytinto kumpio | |
1 pundelis | baziliko (šviežio) | |
1 šaukštelis | prieskonių mišinio (naudojau „Vegeta Natur“ „Grill Vegetables“) | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus |