Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | antienos krūtinėlės | |
27 gramai | prieskonių vištienai (naudojome "Santa Maria" meksikietiškus) | |
1 žiupsnelis | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
1 žiupsnelis | pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry) | |
Padažui: | ||
1000 mililitrų | vištienos sultinio | |
200 gramų | šaldytų vyšnių | |
100 mililitrų | raudono vyno | |
40 gramų | sviesto | |
30 mililitrų | aliejaus | |
30 gramų | cukraus | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 vienetai | gvazdikėlių (naudojome "Santa Maria") | |
1 gramas | malto cinamono (naudojome "Santa Maria") | |
Garnyrui: | ||
400 gramų | bulvių (pjaustytų skiltelėmis) | |
100 gramų | moliūgų (pjaustyto kubeliais) | |
100 gramų | paprikos (pjaustytų griežinėliais) | |
50 gramų | briuselio kopūstų | |
35 gramai | persilado prieskonių (naudojome "Santa Maria") | |
2 gramai | kmynų (naudojome "Santa Maria") |