Autorius apie receptą:
Labai skanios ir šiek tiek gurmaniškos salotos. Kad kriaušių saldumas tobulai dera su pelėsinio sūrio skoniu, tikriausiai jau yra spėję įsitikinti daugelis. Tad siūlau
Labai skanios ir šiek tiek gurmaniškos salotos. Kad kriaušių saldumas tobulai dera su pelėsinio sūrio skoniu, tikriausiai jau yra spėję įsitikinti daugelis. Tad siūlau pasigaminti salotų su šiuo puikiu deriniu!
(...daugiau)(...mažiau)
Laima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 gūželės
salotų
2 vienetai
kriaušių
200 gramų
sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 sauja
graikinių riešutų
pagal skonį
alyvuogių aliejaus
pagal skonį
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas išskirstyti lapais, gerai nuplauti ir nusausinti. Išdėlioti vienoje didelėje ar keliose lėkštėse iš karto porcijomis.
2.
Kiaušes supjaustyti skileltėmis ir išdėlioti ant salotų lapų. Apšlakstyti citrinų sultimis.
3.
Ant viršaus užberti kapotų riešutų ir trupinto sūrio. Apšlakstyti aliejumi. Ragauti iš karto, kad kriaušės nepatamsėtų.