Gaivus varškės padažas su agurkais

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus varškės padažas su agurkais
Autorius apie receptą: Labai skanu tiekti su virtomis ar skrudintomis bulvėmis arba tiesiog su mėgiamomis daržovėmis. Labai skanu tiekti su virtomis ar skrudintomis bulvėmis arba tiesiog su mėgiamomis daržovėmis. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kreminės varškės
400 gramų grietinės
3 vienetai agurkų (nedidelių, trumpavaisių)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 pundelis prieskoninių žolelių (šviežių)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis dižono garstyčių (arba kitų kreminių)
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, grietinę, išmaišyti, įspausti česnaką.
2.
Agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, prieskonines žoleles susmulkinti, svogūną susmulkinti. Tuomet paruoštus ingredientus sudėti į dubenį su varške bei grietine, dėti garstyčias, berti cukrų, druską, pilti citrinų sultis ir išmaišyti.
3.
Dėti į šalytuvą bent 1 valandai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital