Autorius apie receptą:
Man gaivių ir lengvų salotų norisi ne tik vasarą. Žinau, tie vaisiai nėra dabar įspūdingo skonio, bet su prieskonių ar kitų produktų pagalba, mes skonio galime jiems
Man gaivių ir lengvų salotų norisi ne tik vasarą. Žinau, tie vaisiai nėra dabar įspūdingo skonio, bet su prieskonių ar kitų produktų pagalba, mes skonio galime jiems „įpūsti“ papildomai. Pomidorui avokadas suteikia sotumo, o druska, be kurios nebeįsivaizduoju pomidorų salotų, pakelia jas į kitą lygį.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas
avokadų
1 vienetas
pomidorų
1 sauja
špinatų
1 šlakelis
alyvuogių aliejaus
1 šlakelis
citrinų sulčių
1 žiupsnelis
druskos
(naudojau „Inka Sun Salt“ )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname per pusę, pašaliname kaulą ir minkštimą supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Pomidorą ir špinatus nuplauname. Pomidorą supjaustome gabalėliais.
3.
Daržoves sumaišome. Pagardiname druska, aliejumi ir citrinos sultimis.