Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
10 vienetų | falafelių (naudojome „Naturli“) | |
200 gramų | vyšninių pomidorų | |
185 gramai | bolivinių balandų | |
1 vienetas | avokadų (gerai sunokusio) | |
1 vienetas | morkų | |
1 sauja | ridikėlių daigų | |
5 šaukštai | humuso | |
1/4 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
pagal skonį | kanapių sėklų (lukštentų) | |
Padažui: | ||
60 gramų | sezamų pastos tahini | |
1 vienetas | citrinų sulčių | |
2 šaukštai | agavos sirupo | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
pagal poreikį | vandens | |
Užpilui: | ||
400 gramų | konservuotų avinžirnių | |
60 gramų | sezamų pastos tahini | |
1 vienetas | citrinų sulčių | |
1 skiltelė | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | kumino | |
1/4 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
pagal poreikį | skysčio nuo konservuotų avinžirnių (arba vandens) |