Autorius apie receptą:
Labai skani ir sveikuoliška košė be pridėtinio cukraus! Gardinti galima ne tik uogomis, bet ir vaisių gabaliukais, pvz., obuoliais ar kriaušėmis.
Labai skani ir sveikuoliška košė be pridėtinio cukraus! Gardinti galima ne tik uogomis, bet ir vaisių gabaliukais, pvz., obuoliais ar kriaušėmis.
Agnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3/4 stiklinės
avižinių dribsnių
1 saujelė
uogų
1 šaukštelis
medaus
pagal poreikį
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dribsnius berti į stiklinę tiek, kad užimtų maždaug 3/4 stiklinės. Sudėti uogas ar vaisių gabaliukus, šaukštelį medaus ir išmaišyti.
2.
Užpilti kambario temperatūros vandeniu iki viršaus. Viršų pridengti maistine plėvele ar tiesiog uždėti mažą lėkštutę.
3.
Brinkinti šaldytuve pernakt. Prieš valgant galima pagardinti šviežiomis uogomis ar vaisiais.