Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas
braškių
500 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
1 vienetas
greipfrutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
2.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.