Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ar puode ištirpinti sviestą, suberti cukrų, obuolius, cinamoną ir troškinti, kol išgaruos susidariusios sultys. Ataušinti. Pieną sumaišyti su mielėmis ir cukrumi. Miltus sumaišyti su druska. Į vidurį supilti pieno mišinį, įmušti kiaušinius, sudėti minkštą sviestą ir aliejų. Minkyti 5 – 10 min., kol tešla taps lygi ir elastinga. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų. Išminkytą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės. Pakilusią tešlą padalinti į keturias dalis. Iš kiekvienos dalies iškočioti nelabai storą apskritimą ir jį supjaustyti į 8 dalis. Ant kiekvieno trikampio dėti šiek tiek įdaro, susukti kaip ragelį ir šiek tiek prispausti šonus, kad neišbėgtų įdaras. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės gražiai parus, apie 15 min. Praaušusias bandeles pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!