Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g margarino VILNIUS kepiniams
185 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g grietinės 18%
250 g šaldytų aviečių
miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius atskirk nuo baltymų ir ištrink su cukrumi. Supilk išlydytą margariną ir grietinę, vėl išmaišyk. Miltus su kepimo milteliais suberk į masę ir atsargiai išmaišyk. Galiausiai supilk išplaktus baltymus iki putų. Gautą vientisą masę supilk į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant tešlos vidurio supilk atitirpintas uogas.
Kepk 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstyk cukraus pudra.