Apelsinus nuplauti perpjaut per pusę ir kiekvieną puselę išskaptuoti, nepažeidžiant odelės. Turi likti pusė apelsino kaip indelis.
Apelsinų minkštimą sumaišyti su sutarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintais pievagrybiais, paprikomis.
Salotas išmaišyti su majonezu, garstyčiomis ir sezamų sėklomis.
Paruoštas salotas sudėti į apelsinų puseles.
Neįprasto skonio ir verta paragauti. :-)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)