Pyragas "Vasaros naktis"

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pyragas "Vasaros naktis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 biskvito (kepto ar pirkto)
Braškių, papuošimui
Želė sluoksniui:
300 g juodųjų serbentų
1 v.š. želatinos
5 šaukštų cukrus
Jogurtiniam sluoksniui:
900g jogurto,  be priedų
250 g grietinėlės
35 g želatinos
Pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iškepkite mėgiamą biskvitą arba įklokite pirktinį į išardomą formą.

Kambario temp. grietinėlę užpilkite ant 35 g želatinos. Jai išbrinkus, kaitinti neužvirus ir nepamiršti nuolat maišyti. Baigiant tirpti želatinai įmaišykite cukrų. Atvėsinkite ir masę supilkite ant biskvito. Padėkite į šaldytuvą sustingti.
 

Stikline vandens užpilkite šaukštą želatinos. Išbrinkus, kaitinkite neužvirus ir nuolat maišykite, kol granulės ištirps. Pridėkite cukraus. Tada želė sumaišykite su trintomis uogomis. Masę supilkite ant sustingusios jogurto masės ir padėkite vėl stingti.

Sustingus tortui, šonuose lengvai  įspauskite braškių griežibėlius.  

AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: vasaros naktis
Komentarai (3)
Milda
2015-07-21 07:42
Jogurta sumaisyti su istirpinta grietineleje zelatina ir cukrumi bei isplakti. Cia bus vidurinis (jogurtinis) sluoksnis. Atsiprasau, kazkaip praleidau :) ATSAKYTI
kristina
2015-01-04 20:13
Gaminimas aprasytas netiksliai.kada jogurta deti? ATSAKYTI
Milda
2015-01-04 10:41
Patikslinu, kad uogų sluoksniui tinka tiek trintos šaldytos braškės, tiek juodieji serbentai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital