Sumaišykite morkas ir svogūnus. Išskirstykite vienodu sluoksniu pusėje 30x22x5 cm kepimo skardoje. Burokėlius sudėkite į kitą skardos pusę. Daržoves pašlakstykite 1 šaukštu alyvų aliejaus. Uždenkite folija ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 40-45 minučių arba iki daržovės suminkštės. Perkelkite morkas ir svogūnus šaukštu į indą; uždenkite. Perkelkite burokėlius į atskirą indą; uždenkite.
Į kepimo skardą įpilkite 1 šaukštą karšto vandens, išmaišykite. Padažui sumaišykite skardoje esantį skystį su likusiu 1 šaukštu alyvų aliejaus, actu, apelsinų sultimis, petražolėmis, druska ir pipirais uždengiame inde. Uždenkite ir gerai suplakite.
Patiekdami sumaišykite burokėlius, morkas, svogūnus ir padažą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)