Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
200 gramų | brokolių | |
200 gramų | žiedinių kopūstų | |
300 gramų | konservuotų kukurūzų | |
200 gramų | čederio sūrio (arba fermentinio, kietojo ar kito mėgiamo) | |
200 gramų | morkų | |
100 gramų | šaltai rūkytos šoninės (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
Padažui: | ||
120 gramų | majonezo (kokybiško, galima keisti jogurtu, žr. patarimus) | |
120 gramų | grietinės (arba graikiško jogurto) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių (arba krienų) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | česnakų laiškų (arba svogūnų laiškų ar petražolių, galima nedėti) |