Pabodo kotletai ir karbonadai, bet norisi sočiai ir skaniai su mėsyte? Apkepai, suktinukai, pyragai, kepsneliai, šašlykai orkaitėje, šonkauliukai - pasirinkimų begalė!
Esu išbandžiusi ne vieną šonkauliukų receptą, bet šis - be konkurencijos pats geriausias! Taip, gamybai reikia skirti kiek daugiau laiko, bet rezultatas tikrai to vertas. Ilgai žemoje temperatūroje kepamų šonkauliukų mėsa iškepa labai minkšta - tiesiog byra nuo kaulų vos palietus šakute, rezultatas šiek tiek primena plėšytą kiaulieną. O jei dar nepatingėsite ir pagaminsite naminį barbekiu padažą, kuriuo aptepsite šonkaulius - pažadu, tai tikrai bus vienas skaniausių kada nors ragautų patiekalų.
Gardieji grybukai - tikrai stalo puošmena ir šilumą spinduliuojanti dovana! Grybukų kepimas gerokai lengvesnis procesas, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Taip, jis kiek užtrunka, tačiau šis darbas malonus ir raminantis, o visur skubantieji jį gali išskaidyti etapais. Siūlome išmokti kepti pačius skaniausius grybukus - tokius, kuriems reikės specialios keptuvės ir kepamus be jos, orkaitėje, dalinamės skirtingais grybukų tešlos receptais bei puošimo patarimais.
Jeigu ieškote idėjų pietums ar vakarienei be mėsos ar vaišių stalui, mes turime, ką pasiūlyti! Rekomenduojame paįvairinti šventinį ar kasdienį stalą ir pagaminti bei paragauti ne tik labai gardžių, bet ir dailiai atrodančių skumbrės patiekalų, kurie sažavės šeimos narius ir svečius.
Jei ieškote idėjų pietums ar vakarienei be mėsos ar tiesiog dairotės naujų patiekalų idėjų, mes turime, ką rekomenduoti! Siūlome net 43 puikius receptus, pagal kuriuos pagaminsite ypatingai gardžių patiekalų. Skanaus!
Didelis, aromatingas, sultingas ir labai gardus kepsnys - puikus pagrindinis patiekalas. Planuojant kepti mėsą reikėtų išsirinkti jos rūšį, prie jos derančius prieskonius ar marinatą, pamąstyti apie kepimo būdą ir laiką... Padėsime įvertinti pagrindinius gardaus kepsnio kepimo aspektus, pasidalinsime naudingais patarimais ir patikrintais receptais.
Vamzdelių formos makaronai „Cannelloni“ yra vienas populiariausių Italijos virtuvės patiekalų. Puikiausius makaronus pagaminti tikrai nesudėtinga - jie įdaromi mėsa, varške ar daržovėmis, apliejami padažu ir užkepami orkaitėje. Dalinamės naudingais patarimais, įvairių įdarų ir padažų receptais bei kviečiame sočių pietų ar vakarienės.
Purūs, minkštutėliai, burnoje tirpstantys varškėčiai... Jie gali būti virti kepti, virti, saldūs, sūrūs, su įdarais, pagardinti vaisiais, uogomis ar net daržovėmis - kokia visgi milžiniška šių skanėstų įvairovė! Tad pasiraitojome rankoves, įkaitinome keptuves ir po gardžių bandymų jums atrinkome net 32 pačių skaniausių, įdomiausių varškėtukų receptus. Kviečiame pasimėgauti!
Orkaitėje keptas sušis - viena naujausių kulinarinių madų, kuri karaliauja internete. JAV šio patiekalo galima užsisakyti išsinešimui, o karantinas paskatino žmones šį receptą išbandyti ir namuose. Išbandėme ir mes, ir tikrai nepasigailėjome!
Piemenų pyragas - sotus, labai skanus ir nebrangus apkepas, pamaitinsiantis visą būrį! Apatinį piemenų pyrago sluoksnį sudaro malta mėsa, sumaišyta su trupučiu daržovių, o viršutinį - švelnutėlė bulvių košė, kuri apskrudinus orkaitėje tampa auksinės spalvos. Dalinamės patarimais, kaip pagaminti šį paprastą patiekalą, o straipsnio apačioje pateikėme tradicinį receptą bei kelias šiuolaikines piemenų pyrago variacijas.