Jei mėgstate improvizuoti ar tiesiog norite išmokti tikrai skaniai iškepti vištą be griežto sekimo receptu, patariame Jums pasinaudoti šiais naudingais patarimais ir esame įsitikinę, kad vištą kepsite tik taip!
Traški plutelė ir sultinga, gardžiuose prieskoniuose marinuota, minkštutėlė mėsa - štai kokia turėtų būti tobulai iškepta vištiena. Išmokite pagaminti nuostabaus skonio, tradicinę traškią vištieną, kurią galėsite valgyti tiek, kaip pagrindinį patiekalą, tiek ir kaip karštą ar šaltą užkandį.
Daržovių kepimas orkaitėje gali būti tikras malonumas, žinant, ką ir kaip daryti bei nuo ko pradėti. Tik keturi paprasti žingsniai ir jau turėsite sultingai karamelizuotus, švelnaus skonio, traškius daržovių gabalėlius, kurie puikiai tiks tiek kaip garnyras prie mėsos, tiek kaip karštų salotų pagrindas.
Kartais pasitaiko, kad nėra laiko gaminti pietų savo šeimai. Tuomet Jus išgelbėti gali pakelis koldūnų iš šaldymo kameros. Juos galima kepti orkaitėje, paruošus padažą, ar net iš jų išvirti sriubą.