Purūs, minkštutėliai, burnoje tirpstantys varškėčiai... Jie gali būti virti kepti, virti, saldūs, sūrūs, su įdarais, pagardinti vaisiais, uogomis ar net daržovėmis - kokia visgi milžiniška šių skanėstų įvairovė! Tad pasiraitojome rankoves, įkaitinome keptuves ir po gardžių bandymų jums atrinkome net 32 pačių skaniausių, įdomiausių varškėtukų receptus. Kviečiame pasimėgauti!
Tikriausiai visi mėgsta virtus varškėčius! O pagal šį receptą pagaminsite juos tikrai gardžius. Ypač skanus šiame recepte siūlomas patiekimo būdas - padažas ir paslaptingas prieskonis... Beje, padažui vietoje grietinėlės puikia tinka ir grietinė.
Tikrai labai gardūs, minkštučiai ir purūs varškėtukai. Skanesni jie bus iš riebesnės varškės, o tikslų miltų kiekį koreguokite pagal varškės drėgnumą - kuo šlapesnė varškė, tuo daugiau reikės miltų, o jeigu varškė sausa, gali reikėti ir truputį mažiau miltų negu recepte.
Purūs, burnoje tirpstantys varškėčiai puikiai tiks ne tik greitai, bet ir lengvai, skrandžio neapkraunančiai vakarienei. Jiems iškepti naudokite sausesnę varškę, o gardinti galite ne tik razinomis, bet ir džiovintomis slyvomis, vyšniomis, kitais vaisiais ar uogomis.
Odeta dalinasi puikiu varškėčių receptu! Šis receptas turėtu labai patikti tiems, kas nenori stovėti prie viryklės. Orkaitėje varškėčiai kepa be papildomų riebalų.
Šie minkštučiai, purūs varškėčiai yra kilę iš Vokietijos, kur turbūt kiekviena šeima turės mėgiamą receptą. Jei laikysitės recepto proporcijų ir bulves sutrinsite tikrai labai gerai, valgantys net nepajaus, kad varškėčiuose yra bulvių, o ir receptas pavyks taupesnis, be glitimo bei tinkantis sunaudoti virtų bulvių likučius.
Tai lyg maži varškės ir obuolių pyragėliai, kurie nepaliks abejingų nei mažųjų, nei suaugusiųjų gretose! Varškėčius kepkite pusryčiams, pietums ar net lengvai vakarienei.
Nuostabiai skanūs, purūs ir minkšti varškėčiai be miltų! Varškėčių skonis labai primena vaikystę, o ragaujame su graikišku jogurtu, uogiene ar kitais mėgstamais priedais, vasarą ypač skanu su braškėmis ar kitomis šviežiomis uogomis.
Ypatingai gardūs blynukai - varškėtukai, kuriuos tikrai verta išbandyti. Paruošti juos labai paprasta, o nuo stalo išgaruos tiesiog akimirksniu! Tiekiame pabarstę cukraus pudra.
Fantastiško skonio varškėčiai su puikiu, kremišku grietinės įdaru. Kepa orkaitėje, tad nereikės suktis prie viryklės, stebint kad neprisviltų, o ir nereikės vargti formuojant - kepame keksiukų formelėse. Skanūs tiek šilti, tiek atvėsę.
Puikaus skonio varškėčiai paįvairinti traškia sausainių plutele, taip dar maloniau kontrastuoja tekstūros - traški plutelė išorėje ir minkštutėlis varškėtis viduje. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje!
Gaminant varškėčius su manais, svarbu leisti tešlai pastovėti ir manams išbrinkti. Na o šis varškėčių receptas kitoks! Puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei. Recepto autorė siūlo paragauti varškėčių su bananais!
Minkštučiai, natūraliai saldūs, labai varškiniai ir tiesiog tobuli sotiems, maistingiems pusryčiams. Skoniu jie primena švelnius varškėtukus, bet mums patinka net labiau. Aguonos ir citrinos žievelė tinka idealiai, bet ir be šių priedų blyneliai bus puikūs.
Purūs varškėčiai su gardžiais karamelizuotais obuoliais - tobuliems savaitgalio pusryčiams. Mūsų šeima labai mėgsta varškėčius, tad dažnai savaitgaliais jais pasilepiname. Puiku tai, kad prie varškėčių galima tiekti tuo metu turimus sezoninius vaisius ar uogas, tad jau rudenėjant labai tinka obuoliai.
Šiuos varškėčius skanauti nereikia jokių pagardų – dangiškai saldus padažas slypi viduje. Minkštučiai, su saldžiu kondensuoto pieno įdaru. Galite eksperimentuoti ir naudoti karamelizuotą kondensuotą pieną!
Labai skanūs, maistingi varškėčiai puikiai tiks pusryčiams. Kepant orkaitėje ne tik bus mažiau riebūs, bet ir nereikės suktis prie viryklės juos vartant.
Labai puikūs varškėtukai! Patiks ir mažiems, ir dideliems, o pasigaminę iš nurodyto produktų kiekio galėsite šių skanuolių užsišaldyti dar ir greitai paruošiamai vakarienei, kai neturėsite laiko ilgai suktis prie puodų. Labai skanu su grietine ar tiesiog jogurtu!
Renata dalinasi metų atradimu – varškėčiais, kurie pavyksta ypatingai traškūs išorėje ir minkštut – minkštutėliai viduje. O kad būtų dar ir spalvingiau, kaip ir į varškės apkepą, beria saulės spalvos ciberžolės.
Varškėčiai su lašiša, tiks tiek pietums, tiek greitai vakarienei pagaminti. Tai labai svarbu, nes tokiu geru oru mažiausiai norisi tupinėti virtuvėje. Varškėčiai išties sotūs, o juos galite patiekti su daržovėmis ar tiesiog padažiuku.
Skanūs, minkšti ir greitai pagaminami varškėčiai, kurie paįvairins jūsų kasdieninį stalą. Toks patiekalas puikiai tiks ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.
Šie varškėčiai pavyksta standūs, neištižę, bet tuo pačiu ir minkšti. Skonis truputį mena bulvių kukulius. Paruošti tiesiog neįtikėtai paprasta ir tuo pačiu elementaru.
Tikrai puikus skanėstas smaližiams ir tiems, kas nemėgsta pernelyg saldžiai. Purios, minkštos viduje tešlos su traškia plutele ir obuoliais. Tobulai tinka prie puodelio kvapnios arbatos!
Labai skanūs, minkštutėliai varškėčiai su siurprizu viduje! Įdarui galite naudoti mėgstamas uogas: braškes, avietes, mėlynes ar vaisių gabaliukai. Tiks ir šaldytos uogos, tik prieš tai jas reikėtų atitirpinti, taip pat galima rinktis konservuotus vaisius, pvz., persikus.
Nuostabus skanėstas, kuris ypatingai patiks mažiesiems - šiais varškėčiais galima gardžiuotis, paėmus tiesiai į ranką. Kaip ir klasikinius, skanaujame su grietine ar uogiene.
Kitokie nei įprasta, ne saldūs varškėčiai, sotesniems pusryčiams ar pietums. Varškėčius su špinatais tinka tiekti su grietine, česnakiniais, pikantiškais ar aitriais padažais.
Kai norisi lengvos vakarienės, prisiminkite, kaip paprasta pagaminti gardžius varškėčius! Recepto autorė mums primena, kad tobulumas slypi paprastume ir siūlo paragauti varškėčių su aguonomis!
Nuostabus receptas, kuriam nereikia riebalų, jie minkšti, purūs ir fantastiškai skanūs. Kepami keksiukų formelėse, tad nereikės ir su tešla daug ruoštis. Skanumėlis!
Tradicinis latviškas varškėčių receptas. Jie gardūs, kvapnūs ir visai ne saldūs. Tiekiami su tripintu sviestu ir grietine, o jų skonis toks puikus, kad beveik neįmanoma atsispirti.
Peletrūnas - puikiai tinka prie varškės. Recepto autorė su skaitytojais dalinasi savo varškėčių receptu tiems, kas nemėgsta saldžiai, bet dievina varškę!
labai skanai atodo badysiu it as pasigamiti
ATSAKYTI
Zita
2019-01-14 19:13
Ačiū už receptus jie visi puikūs,tik tiek,kad išbandžiau tik keletą,nes esu viena,tiesiog tik per šventes galiu pavaišinti,na,o sau renkuosi,kas lengviaur
ATSAKYTI