Atrodytų, šis pyragas gaminamas iš kasdienių ingredientų (gal kiekiai kiek neįprasti), bet rezultatas išties unikalus. Viskas dėka nepaprasto kepimo proceso, kurio metu kiekvienas sluoksnis apkepamas iš viršaus.
Šioje LaMaistas TV laidoje mūsų šefai bei laidos viešnia Kristina dalinosi idėjomis, ką skanaus pagaminti su daržovėmis.
Šefas Tomas Rimydis dalinasi video patarimu, kaip pagaminti arkasą - autentišką lietuvišką, bet daugelio pamirštą gardumyną.
Kristina dalinasi video patarimu, kaip patiems pasigaminti tailandietišką prieskonių mišinį, puikiai tinkantį patiems įvairiausiems patiekalams gardinti - nuo sušildančių troškinių, iki salotų.
Šį sekmadienį, lapkričio 3 dieną TV3 eteryje laidoje "La Maistas" mūsų numylėti šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia, prekybos tinklo "Iki" konditerijos technologė - konsultantė Daiva Steponėnienė dalinosi idėjomis, kaip iškepti gardžius saldžius ir sočius pyragus!
Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - kepame pyragą!" laidos viešnia, prekybos tinklo "Iki" konditerijos technologė - konsultantė dalinosi patarimu, kaip pagaminti šokoladinį uogų skonio glaistą. Glaistas puikiai tinka įvairiausiems saldiems kepiniams - tortams, pyragams, riestėms.
Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - kepame pyragą!" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip namuose nesudėtingai paruošti kvapnų vanilinį padažą su cinamonu. Jis puikiai tinka prie įvairių desertų, keptų obuolių ir, žinoma, prie pyrago!
Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - kepame pyragą!" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip iš pagaminti svogūnų uogienę. Ši nesudėtingai paruošiama, labai kvapni uogienė puikiai tiks prie mėsos patiekalų bei nesaldžių pyragų!
Mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias žaismingasis šefas Dmitrij Ubanovič dalinosi idėjomis, ką žaismingo pagaminti Helovynui.
Mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinasi patarimu, kaip iš pagaminti greitus vištienos tacos ir kaip juos lengvai paversti žaismingu Helovyno vakarėlio užkandžiu.