LaMaistas TV - Žaidžiame Helovyną!

2019-10-27
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV - Žaidžiame Helovyną!

Šį sekmadienį, spalio 27 dieną TV3 eteryje laidoje "La Maistas" mūsų numylėti Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias šefas Dmitrij Ubanovič dalinosi idėjomis, ką žaismingo pagaminti Helovynui.
 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

Beje, išduosime, kad kito sekmadienio 11.03 d. laidoje ruošimės artėjančiai "Pyragų dienai" ir kepsime pačius gardžiausius pyragus - tiek saldžius tiek nesaldžius, tad nepraleiskite šių puikių idėjų!

 

 

Šioje laidoje mūsų šefas, grilio meistras Vylius Blauzdavičius gamino net tris žaismingas užkandėles. Vylius rodė kaip beveik akimirksniu paruošti žemės riešutų sviestu ir zefyrais gardintus obuolių "dantylas", kurie vaikų niekuomet nepalieka abejingų.
 

Obuolių užkandėlės

Žaismingos obuolių užkandėlės


O suuagusių vakarėliui būtinai išmėginkite šiuos kreminiu sūreliu įdarytus ir sluoksniuotos tešlos juostelėmis apsuktus pipiriukus. Jie atrodo tobulai žaismingai ir yra be galo skanūs! Norite da gardžių idėjų Helovyno vakarėliui? Išbandykite šiuos žaismingus vištienos tacos.

 

Pipirai sluoksniuotoje tešloje Mumijos

Keminiu sūreliu įdarytos užkandėlės sluoksniuotoje tešloje


Šios laidos svečias šefas Dmitrij Urrbanovič laidoje žaismingumu tikrai nenusileido Vyliui. Dmitrij kepė greitus žavius moliūgų sausainius, gamino gardžias kepto moliūgų salotas su karamelizuotais riešutais, o norintiems sveikiau, bet mažiau įdomiai pasiūlė greitai parurošiamą daržovių lazdelių ir jogurtinio padažo užkandėlę, kurią patiekė žaismingai išpjaustytuose paprikų puodeliuose. Norite dar daugiau įkvėpimo? Dmitrij laidoje taip pat dalinosi šiuo patarimu, kaip orkaitėje iškepti sveikesnius ir žavingai atrodančius batatų (dar žinomi kaip saldžios bulvės) traškučius.

 

Moliūgų sausainiai

Greiti moliūgų sausainiai

 

Moliūgų salotos

Keptų moliūgų salotos su karamelizuotais riešutais



Kitas mūsų laidos šefas, l didžiulę kulinarinę patirtį turintis Tomas Rimydis laidoje rodė genialiai nesudėtingą, bet labai gardžią idėją, kaip namų salygomis paprasčiausioje orkaitėje išsikepti dūmo skonio kalakuto krūtinėlę. O norintiems ją patiekti su įdomesniu garnyru, Tomas pasidalino gudrybe - naminiai rauginti obuoliai įdomiau!

 

Dūmo skonio kalakuto krūtinėlė

Dūmo skonio kalakuto krūtinėlė namų sąlygomis

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

 

Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Genovaite
2019-10-27 15:33
At galima rūkymui naudot arbatžoles?pvz.melisas,raudonėlius,stumbražolę ir t.t. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital