LaMaistas TV - Kepame pyragą!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-11-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV - Kepame pyragą!

Šį sekmadienį, lapkričio 3 dieną TV3 eteryje laidoje "La Maistas" mūsų numylėti šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia, prekybos tinklo "Iki" konditerijos technologė - konsultantė Daiva Steponėnienė dalinosi idėjomis, kaip iškepti gardžius saldžius ir sočius pyragus!

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.
 

 

Šioje laidoje mūsų šefas, grilio meistras Vylius Blauzdavičius kepė net du pyragus. Vienas - greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu - greitas, skanus ir sotus patiekalas šeimos vakarienei ar draugų vakarėliui. Jei mėgstate aštriau, papildomai galite dėti aitriųjų pipirų, marinuotų jalapenų ar kitokių prieskonių.

Greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu


O desertui Vylius siūlo apverstą obuolių pyragą su varške. Minkštas, kvapnus ir labai skanus pyragas, jame susipina puikūs skoniai - drėgna varškės tešla ir skanutėliai karamelizavęsi obuoliai! Beje, jį patiekti galite su nuostabiu vanilniu padažu su cinamonu. Šis kvapnus, vaikystę primenantis, švelnios konsistencijos padažas puikiai derės prie pyrago, su ledais ar net keptais obuoliais!

 

Apverstas obuolių pyragas su varške


Šios laidos viešnia Daiva Steponėnienė taip pat iškepė du puikius pyragus - vieną sotų ir vieną saldų. Daivos cukinijų tartaletė puikiai tiks pietums, vakarienei ar užkandžiams be mėsos! Pyragas labai skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs, todėl puikiai tiks pasiimti pietums į darbą, net jei neturi galimybės pasišildyti!

 

Cukinijų tartaletė

 

Na, o desertui Daiva pristato nuostabiai kvapnų ir tiesiog neatsispiriamai gardų migdolinį pyragą su vyšniomis! Minkštutėlis, nuostabios tekstūros sviestinis pyragas, kuriam reikės vos dviejų šaukštų kvietinių miltų! Pyragas ypatingai gardus, su maloniu riešutiniu prieskoniu ir uogų gaiva. Daiva išdavė ir puikų patarimą, kaip paruošti nuostabų šokoladinį uogų skonio glaistą. Glaistas puikiai tinka įvairiausiems saldiems kepiniams - tortams, pyragams, riestėms.

 

Migdolinis pyrags su vyšniomis



Niekuomet nepaliaujantis stebinti, mūsų laidos šefas, didžiulę kulinarinę patirtį turintis Tomas Rimydis laidoje rodė kaip paruošti du gurmaniškus pyragus! Pirmasis kopūstų pyragas su obuoliais ir grybais -  iš lietuvių mėgstamo kopūsto! Pagardintas obuoliais ir grybais, nuostabi idėja pietums ar vakarienei be mėsos.

 

Kopūstų pyragas su obuoliais ir grybais

 

Jei pirmasis Jums dar nepasirodė pakankamai gurmaniškas, tuomet šis tikrai pranoks lūkesčius! Burokėlių pyragas su grikiais ir ožkos sūriu - išraiškingo skonio ir tekstūros, viduje slepiasi ne tik kremiškas sūris, bet ir traškūs, kepinti grikių traškučiai. Gurmanai turėtų suklusti, garsus šefas dalinasi ir patarimu, kaip paruošti svogūnų uogienę, su kuria patiekia šį pyragą. Ji tobulai dera prie mėsos patiekalų, sūrio, nesaldžių pyragų!

 

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital