Mūsų šefas Tomas Rimydis dalinasi patarimu, kaip iškepti purų kugelį be pieno produktų?
Laidos viešnia Renata lapė dalinasi patarimu, ką daryti su kugelio likučiais antrą dieną po kepimo.
Šį nekeptą obuolių pyragą (beveik tortą!) išbandyti mus paskatino Berta, kai praėjusį sekmadienį pagamino jį “La Maisto” TV laidoje (laidos įrašą rasite čia). Paragavę šio gardumyno įsitikinome, kad jo skonis abejingų palikti tiesiog negali, todėl gaminame jį dar kartą ir detaliu žingsnis po žingsnio receptu dalijamės su jumis.
Šio sekmadienio, rugsėjo 15 dienos rytą TV3 eteryje mūsų puikūs šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias, tinklaraščio CukrinisAvinelis.lt autorė Berta Garuckė dalinosi idėjomis, ką skanaus, žavaus ir nesudėtingo pagaminti iš obuolių!
Mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinasi patarimu, kaip paįdominti obuolienę, gaminant ją iš orkaitėje arba grilyje apskrudintų obuolių!
Mūsų šefas Tomas Rimydis dalinasi patarimu, kaip lengvai ir greitai pasigaminti tobulai skaidrias namines obuolių sultis.
Mūsų laidos viešnia Berta dalinasi patarimu, kaip pasigaminti karamelizuotų obuolių padažą, kuris nuostabiai paskanins blynelius, varškėtukus, vaflius, pyragą ar ką tik sugalvosite!
Šio sekmadienio, rugsėjo 8 dienos rytą per TV3 eterį startavo išmylėtas mūsų kūdikis - kulinarinė laida „La Maistas“. Joje du puikūs šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias - išradingoji Natalija Kurganovė dalinosi idėjomis, ką skanaus, bet maistingo įdėti vaikams į priešpiečių dėžutę.
Kaip greitai pasigaminti sveiką ir maistingą naminį žemės riešutų sviestą? Dalinamės greitu šefo patarimu!
Praėjusios laidos "La Maistas" viešnia buvo žavingoji tinklaraščio www.magicmint.lt įkūrėja Natalija Kurganovė. Apie Natalijos veiklą ir jos pasirinkimus virtuvėje, kalbamės plačiau.