Yra šimtai skirtingų būdų paruošti vištienos krūtinėlę – neabejoju, kad bent kelias dešimtys žinote ir kiekvienas iš jūsų. Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ yra ypatingai gardus ir lėkštes neabejotinai puošiantis patiekalas – lyg mažas jaukus restoranas savuose namuose. Jei dar nebandėte, labai rekomenduoju!
Pabodo kotletai ir karbonadai, bet norisi sočiai ir skaniai su mėsyte? Apkepai, suktinukai, pyragai, kepsneliai, šašlykai orkaitėje, šonkauliukai - pasirinkimų begalė!
Besitęsianti žiema gali būti jauki, o ilgi vakarai – pilni gardžių skonių. Kviečiame atrasti šildančių vakarienių receptus – paprastus, nesudėtingus ir labai jaukius. Juk skaniausias dažnai yra paprastas namų maistas. Toks, kurį galime paruošti vienoje keptuvėje ar viename kepimo inde, iš lengvai virtuvėje turimų produktų, neskiriant daug laiko ar pastangų.
Sojų pupelių varškė tofu yra lyg švarus popieriaus lapas. Kaip fantazija padiktuos, tokį jos skonį ir turėsite. Savaime tofu skonis yra labai neutralus, tačiau šis produktas idealiai sugeria prieskonius ir marinatus, tad vegetariškuose bei veganiškuose patiekaluose puikiai pakeičia mėsą, kiaušinius ar tradicinę varškę. Tofu taip pat tinka deriniuose su vištiena ar jūros gerybėmis. Tai mažai kalorijų, daug baltymų bei mineralinių medžiagų turintis produktas.
Saldžiarūgštė traški vištiena - vienas populiariausių kinų restoranų patiekalų. Dažnai galvojame, kad namie sukurti tokį skonį sudėtinga, bet iš tiesų tai labai lengva ir greita! Net nereikia jokių neįprastų ingredientų - naudojami produktai lengvai randami parduotuvėse, tikėtina, kad jų net jau turite savo spintelėse.
Čachochbilis yra tradicinis Gruzijos virtuvės patiekalas. Tai vištienos, svogūnų ir pomidorų troškinys, pagardintas česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis. Siūlome išmokti gaminti šį nesudėtingą patiekalą ir kviečiame išbandyti mūsų mėgstamus receptus.
Be galo kremiška ir minkštutė - ši lazanija mums yra viena skaniausių ragautų ir turbūt pati gardžiausia kada nors ragauta lazanija su paukštiena. Valgant atrodo neįtikėtina, jog tokie nesudėtingi ingredientai gali susijungti į šį tobulą skonį.
Šaltiena - populiarus Rytų Europos valgis, kuris dažnai puošia šventinį Kalėdų arba Velykų stalą. Gardžią ir tvirtai sustingstančią šaltieną išvirti nesunku, tereikia tinkamai pasirinkti mėsą bei leisti jai lėtai ir ilgai virti. Dalinamės patarimais bei laiko patikrintais receptais!
Ne tik animacinių filmukų herojai yra lengvai pametę galvas dėl lazanijos – jai neabejinga ir aš, ir tikriausiai daugelis Jūsų. O kaip gi galėtų būti kitaip? Tai nuostabiai jaukus, šiltas ir šildantis, skonių pilnas naminis maistas. Dar nė karto, paskelbusi apie pietums ar vakarienei kepamą lazaniją, nesulaukiau gilaus liūdesio kupino atodūsio – priešingai! Paprastai tokį mano pareiškimą seka šypsenos ir džiaugsmas; tik štai šįkart, pasidalinusi planais vietoje makaronų naudoti saldžiąsias bulves, išvydau pakilusius antakius ir šiokią tokią abejonę. Ar tikrai tai gera mintis…?