Stir fry yra kinų išpopuliarintas maisto gamybos metodas, kai produktai greitai kepami gerai įkaitintame aliejuje gilioje wok keptuvėje. Stir fry patiekalą dažniausiai sudaro baltymingi produktai ir daržovės, kartais ir kruopos arba makaronai.
Minkštučių bandelių, lengvai apskrudusių maltinukų, lašelio naminio padažo ir traškių daržovių derinys gali tapti ne tik puikiu patiekalu, bet tikru vakarėlio hitu! Siūlome išsikepti naminių burgerių ir esame tikri, kad greitojo maisto restoranų duris užversite visam laikui!
Pažinti šalį per skrandį – rekomendacija, kurią norintiems keliauti visada pateikia kelionių ekspertas, verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius. Tuo tarpu jam pačiam kelionės po Azijos šalis leido atrasti naujų skonių, o šio regiono virtuvės patiekalų gaminimas su profesionaliu šefu – suprasti, jog, net ir turint labai mažai praktikos, įmanoma sužibėti virtuvėje ir nustebinti draugus. Būtent tai planuoja keliautojas, neseniai bičiulius pakvietęs į savo 27–ąjį gimtadienį ir iš karto po jo išvykęs į Tailandą.
Nedidelė karaimų bendruomenė jau apie 600 metų gyvena Lietuvoje, tad tradicinis jų patiekalas kibinas yra puikiai žinomas ir daugelio lietuvių labai mėgstamas. Pusmėnulio formos pyragėliai tradiciškai įdaromi smulkiai kapota aviena bei svogūnais, tačiau populiarios ir šiuolaikiškos variacijos su kitokia mėsa, paukštiena, daržovėmis, varške. Siūlome išmokti kepti tikrus kibinus bei dalinamės keliais įdarų receptais visiems skoniams.
Traški plutelė ir sultinga, gardžiuose prieskoniuose marinuota, minkštutėlė mėsa - štai kokia turėtų būti tobulai iškepta vištiena. Išmokite pagaminti nuostabaus skonio, tradicinę traškią vištieną, kurią galėsite valgyti tiek, kaip pagrindinį patiekalą, tiek ir kaip karštą ar šaltą užkandį.
Krūtinėlė - ko gero, labiausiai vertinama vištienos dalis. O kokias gardžias salotas galima pagaminti su ja... Tiesiog pirštelius apsilaižysi!