LaMaistas TV laida - "Vakarienė per 30 minučių!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-01-10
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Vakarienė per 30 minučių!"

Šio sekmadienio, sausio 10 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė pasigaminti labai gardžią, bet greitą vakarienę vos per 30 minučių. Šefai dalinosi receptais, kuriuos paruošite greitai ir nesudėtingai, bet labai skaniai. O visi patiekalai turi bendrą ingredientą - vištieną. Tad jei mėgstate vištienos patiekalus, siūlome išbandyti ir šiuos.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Vylius gamino makaronus su vištiena ir pievagrybiais. Makaronai tiekiami su labai nesudėtingai paruošiamu padažu, kuris pagardina kiekvieną kąsnelį. Patiekalas ne tik greitai paruošiamas, bet puikaus skonio, o aromatas taip ir kviečia ragauti ir mėgautis gardžia vakariene. Vylius primena, kad kepinant česnaką reikėtų būti atsargiems, nes jis labai greitai sudega. Tad Vylius siūlo įdėti česnaką į puodą ar keptuvę su įkaitintu aliejumi, pakepti apie 20 sekundžių ir tuomet dėti vištieną. Receptui Vylius panaudojo ir pankolį, jei pauosčius jis jums primena anyžius, kurių galbūt nemėgstate, Vylius primena, kad paruoštas pankolis pakeičia tiek kvapą, tiek skonį.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Tomas ruošė traškią vištą su ryžių makaronais ir virtomis daržovėmis. Ši vakarienės idėja soti ir labai gardi, Tomas patiekalui suteikė ir šiekt tiek rytietiško skonio, naudodamas sojos ir teriyaki padažus. Šiame recepte Tomas parodė, kaip iškepti vištą vos per 30 minučių. Jei turite vištą, kurią nusipirkę laikėte šaldytuve, Tomas pamini, kad jos šildyti ir laikyti kambario temperatūroje prieš gaminant nėra būtina. Patiekimas ir skonis šią vakarienę pavers įsimintina, o paruošti užtruks vos pusvalandį.

REKLAMA

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

 

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital