Norėtųsi pradėti šį tekstą šūkiu: atgal į darbą – atgal prie pietų dėžučių! Juk ruduo atneša ne tik pilkšvesnį dangų ar žvarbesnius rytus, bet ir grąžina į dienas rutiną. Į darbą, į mokyklą ar į universitetą, o net jei darbai ar mokslai vis dar vyksta labiau iš namų, bet kuriuo atveju svarbu pasiruošti dienai taip, kad nepritrūktume laiko suvalgyti sočius, maistingus pietus. Kartais vienintelė išeitis – pasiruošti juos iš vakaro.
Jeigu leidžiate laiką sodyboje, kaitrią dieną nesinori suktis prie viryklės ar tiesiog norite greitos, bet labai skanios ir maistingos vakarienės be viryklės, siūlome rinktis iš 42 puikių receptų! Paruošimas neužtruks, o rezultatas maloniai nustebins!
Stir fry yra kinų išpopuliarintas maisto gamybos metodas, kai produktai greitai kepami gerai įkaitintame aliejuje gilioje wok keptuvėje. Stir fry patiekalą dažniausiai sudaro baltymingi produktai ir daržovės, kartais ir kruopos arba makaronai.
Velykos – graži pavasario šventė, kuri mūsų krašte sunkiai įsivaizduojama be gausaus vaišių stalo. Visgi svarbu nepamiršti, jog šventiniai pietūs ar vakarienė yra puiki proga savo patiekalus paruošti ne tik skanius, bet ir maistingus.
Dar vieni prabėgę puikūs ir labai skanūs metai į mūsų virtuves atnešė gausybę naujų receptų! Apkepai, užkandžiai, įvairiausios salotos, kepsniai ir desertai... Pasirinkimų galybė ir visiems sunku atsispirti.
Juk visiems kartais būna tokie periodai, kai gyvenimas taip užsisuka, kad galvoti apie maisto gamybą visiškai nėra laiko. Tokiais atvejais išsigelbėjimu tampa greitas maistas – nusipirkau, pašildžiau, suvalgiau, naudingų medžiagų negavau, bet pasotinau alkį. Dabar ir man būtent toks periodas. Baiginėjame savo namų remontus, reikalų begalybė, prasideda kraustymasis.