Kaip iškepti purų kugelį be pieno produktų?

2019-09-22
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Kaip iškepti purų kugelį be pieno produktų?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - kugelis įdomiau!" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip iškepti purų kugelį be pieno produktų. Tomas naudojo burokėlių sultis, bet pataria, kad tam puikiai tinka ir kitokios daržovių ar net obuolių sultys. Toks plikymo būdas tinka ne tik propaguojantiems veganišką ar vegetarišką mitybą, bet ir tiems, kas netoleruoja laktozės!

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
desertai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital