Šis keksas pavyksta purus, kvapnus ir labai skanus! Velykoms jį galite puošti kiaušinių formos saldainukais, o visoms kitoms progomis šviežios uogos tinka tobulai. Arba tiesiog apšlakstykite glajumi ir skanaukite be papuošimų - vis tiek bus puiku.
Lauže arba virš anglių dažniausiai kepame šašlykus, dešreles ir bulves, tačiau tikrai vertėtų išbandyti daugiau įvairių receptų. Juk maistas su lengvu dūmo kvapeliu yra pats skaniausias! Dalinamės net 17 receptų - nuo užkandžių iki desertų!
Dar vieni prabėgę puikūs ir labai skanūs metai į mūsų virtuves atnešė gausybę naujų receptų! Apkepai, užkandžiai, įvairiausios salotos, kepsniai ir desertai... Pasirinkimų galybė ir visiems sunku atsispirti.
Purūs varškės tortai, kvapnūs sausainukai, burnoje tirpstantys saldainiai... Paragavę šių skanėstų, juos norėsite ruošti dar ir dar kartą! Beje, rasite ir puikų valgomų dovanų idėjų.
Varškės spurgytės - saldus vaikystės skanumynas, kuriuo daugelį lepino mamos ir močiutės. Jas iškepti, atrodytų, nėra sudėtinga, tačiau būtina atkreipti dėmesį į kelis svarbius aspektus, kad varškės spurgos būtų purios, minkštutės, kvapnios, neprisisunkusios perdėm daug aliejaus. Dalinamės naudingais patarimais, puikiu receptu bei dar keliais tobuliausių spurgyčių variantais.
Varškės apkepas - kepinys, kurio skonį, ko gero, kiekvienas prisimename iš vaikystės. Tas purus ir saldus gardėsis, kuriuo mamos ir močiutės mus taip mėgdavo palepinti.
Šilta, minkšta bei puri bandelė ir puodelis aromatingos arbatos ar kavos - idealus derinys tiek lietingą rudens, tiek žvarbų žiemos vakarą, apgaubiantis neįtikėtina šiluma bei jaukumu.
Taip taip, šį kartą nekalbėsime apie gardžiuosius varškės ar vaisių apkepus. Užleiskime eterį sotiems ir paprastiems nesaldiesiems apkepams, kurių įvairovė tikrai didelė. Mėsos, daržovių, makaronų apkepai - gausus pasirinkimas kiekvieno norams ir pomėgiams.