Kišas yra nesaldus prancūziškas pyragas, kurį mes labai mėgstame! Jis nesunkiai pagaminamas, jam galima panaudoti įvairius likučius, tinka patiekti tiek karštą, tiek ir šaltą, kišas yra sotus, o kartu ir maistingas. Siūlome paragauti ir jums, dalinamės patarimais bei patikrintais receptais.
Turbūt yra tekę girdėti apie legendinį prancūzišką pyragą su kumpiu ir sūriu "Quiche Lorraine", kuris ne tik lengvai pagaminamas, bet ir labai skanus. Šis pyragas yra kilęs iš Lotaringijos regiono, esančio Prancūzijos šiaurės rytuose, prie pat sienos su Vokietija. Kaip ir daugelis šio regiono patiekalų - pyragas vokiečių kilmės. Seniausias receptas buvo su grietinėlės, kiaušinių bei rūkytos šoninės įdaru,vėliau pyragą papildė ir sūris. Laikui bėgant atsirado ir daugiau šio pyrago improvizacijų, tačiau tradicinis variantas vis tiek išlieka vienu mėgstamiausių!