Net ir patį paprasčiausią bei nuolat kepamą tortą galima paversti tikru meno kūriniu bei paįvairinti jo skonį, pasirinkus tinkamus puošybos būdus. Tortą galima apdengti spalvingu pastilažu, saldžia zefyrine mastika, šokoladiniu ganašu, užburiančia veidrodine glazūra, padailinti cukraus glajumi, aptepti ar konditeriniu švirkštu suformuoti dekoracijas iš įvairių kremų. Dalinamės pačiais populiariausiais, patikrintais bei niekada nenuviliančius tortų dailinimo receptais.
Vasara ir ruduo puikus metas grybų mėgėjams. Grybus valgyti ne tik labai skanu, bet ir naudinga. Tereikia mokėti tinkamai juos paruošti.
Maca priklauso kryžmažiedžių augalų šeimai ir yra tolima valgomųjų ridikėlių giminaitė. Augalo lapai auga prie žemės, o jo žiedai yra baltos spalvos (būdinga kryžmažiedžių augalų šeimai). Pagrindinė augalo dalis tai jo šaknis.