Suk ZIGMO ir DELIMANO laimės ratą ir laimėk prizus!

Konkursas vyksta iki: 2021 m. sausio 4 d.

ŽIŪRĖTI VISAS IDĖJAS

Tobulas makaronų ir tuno apkepas

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Tobulas makaronų ir tuno apkepas
Tobulas makaronų ir tuno apkepas
Tobulas makaronų ir tuno apkepas
Autorius apie receptą: Šis makaronų ir tuno apkepas yra pats skaniausias ir kremiškiausias iš visų mūsų ragautų, o ingredientai tokie, kurių dažnai rasime spintelėje. Apkepui pagardinti mes Šis makaronų ir tuno apkepas yra pats skaniausias ir kremiškiausias iš visų mūsų ragautų, o ingredientai tokie, kurių dažnai rasime spintelėje. Apkepui pagardinti mes rinkomės konservuotus kukūrūzus ir saldžiąją papriką, bet vietoje jų drasiai galite rinktis ir kitas savo mėgiamas daržoves, pvz. šaldytus žaliuosius žirnelius, smulkiai pjaustytas morkas, pastarnokus, saldžias bulves ar kt. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų makaronų
240 gramų zigmo tuno gabaliukai saulėgrąžų aliejuje
600 mililitrų pieno
340 gramų konservuotų kukurūzų
200 gramų čederio sūrio (arba fermentinio sūrio)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
40 gramų sviesto
40 gramų miltų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai raudonėlio
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių (arba paprastos paprikos)
1 saujelė petražolių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus suberiame į verdantį pasūdytą vandenį. Verdame 10 minučių (arba pagal instrukcijas ant pakelio).
2.
Kol verda makaronai, keptuvėje įkaitiname 10 g sviesto ir pakepiname smulkiai sukapotą česnaką. Beriame smulkintus svogūnus ir pakepiname iki suminkštėja. Beriame kubeliais pjaustytą papriką ir dar pakepiname kelias minutes. Atidedame į šalį.
3.
Nedideliame puode arba prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Beriame miltus ir maišydami pakepiname 1-2 min.
4.
Nuimame puodą nuo ugnies ir supilame daugmaž penktadalį pieno. Šluotele išmaišome, kol nelieka gumuliukų. Per kelis kartus vis išmaišydami supilame likusį pieną. Grąžiname puodą ant ugnies ir kaitiname maišydami iki masė ims tirštėti.
5.
Tada suberiame papriką, raudonėlį, druską, pipirus, išmaišome. Suberiame nuo aliejaus nusunktą tuną, pakepintas daržoves, smulkintas petražoles, kukurūzus ir išmaišome. Suberiame apie pusę sūrio ir vėl išmaišome. Paragaujame, ar patinka skonis. Jeigu norisi sūriau, įberiame druskos, o jeigu norisi aštriau - šiek tiek aitriosios paprikos.
6.
Masę sukrečiame į kepimo formą (naudojome apvalią 26 cm skrsmens) ir pabarstome likusiu sūriu.
7.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
8.
Patiekiant apkepą galima pabarstyti smulkintais žalumynais (pvz. petražolėmis, svogūnų laiškais).
LaMaistas.lt

Azijietiškos kopūstų ir morkų salotos

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Azijietiškos kopūstų ir morkų salotos
Azijietiškos kopūstų ir morkų salotos
Azijietiškos kopūstų ir morkų salotos
Autorius apie receptą: Šios salotos traškios, gaivios, žaviai spalvingos ir be galo skanios. Skoniu niekuo nenusileidžiančios ir net pranokstančios patiekiamas Azijos virtuvių restoranuose. O Šios salotos traškios, gaivios, žaviai spalvingos ir be galo skanios. Skoniu niekuo nenusileidžiančios ir net pranokstančios patiekiamas Azijos virtuvių restoranuose. O pagaminamos labai paprastai. Patarimas - kuo ploniau supjaustysite daržoves, tuo gardesnės bus salotos, nes padažas įsigers tolygiau. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Patarimai:
400 gramų kopūstų (naudojau perpus mėlynus ir paprastus)
200 gramų morkų
1 vienetas raudonasieji svogūnai (arba nedidelio paprasto svogūno)
60 gramų žemės riešutų (skrudinti, naudojome sūdytus bet tinka ir paprasti)
10 gramų kalendros (arba petražolių)
Padažui:
4 šaukštai ryžių acto (arba obuolių acto)
4 šaukštai sezamų aliejaus (žr. patarimus žemiau)
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus (arba 1.5 šaukšto klevų sirupo)
1 šaukštas česnako
1 gabalėlis imbiero
1 gabalėlis aitriosios paprikos (galima nedėti)
Papuošimui:
pagal skonį zigmo skrudintas jūros dumblių užkandis su jūros druska
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis, svogūnus - kuo plonesniais pusžiedžiais, morkas - šiaudeliais.
2.
Daržoves dedame į didelį dubenį. Ten pat beriame smulkiai sukapotas kalendras (arba petražoles) bei skrudintus žemės riešutus.
3.
Visus padažo ingredientus dedame į elektrinio trintuvo indą ir sutriname iki daugmaž vientisos konsistencijos.
4.
Padažą užpilame ant daržovių ir gerai išmaišome, kad visos daržovės pasidengtų tolygiai.
5.
Patiekdami salotas papuošiame sezamų sėklomis ir susmulkintais jūros dumblių lapeliais.
Patarimai:
Jei turite laiko, paruoštas salotas prieš tiekdami palikite pastovėti šaldytuve 20-30 minučių (galima ir ilgiau), tada skoniai susijungs dar gardžiau.
Padažui mes dažniausiai naudojame skrudintų sezamų aliejų (rasite daugelyje didžiųjų prekybos centrų užsienio virtuvių skyriuose), nes jo skonis intensyvesnis ir būtent jis suteikia azijietišką skonio natą. Bet jeigu jo neturite ar nemėgstate, galite naudoti paprastą sezamų aliejų arba skrudintų sezamų aliejų perpus maišyti su paprastu sezamų aliejumi ar alyvuogių aliejumi.
Jei neturite elektrinio trintuvo, padažą ruoškite taip - į nedidelį stiklainiuką supilkite skystus ingredientus, įspauskite česnaką, smulkia tarka įtarkuokite imbierą ir įdėkite kuo smulkiau sukapotą aitriąją papriką (jei naudojate). Stiklainiuką užsukite dangteliu ir labai gerai supurtykite (purtykite bent pusę minutės).
LaMaistas.lt

Traškūs bulvių kroketai su silke

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Traškūs bulvių kroketai su silke
Traškūs bulvių kroketai su silke
Traškūs bulvių kroketai su silke
Traškūs bulvių kroketai su silke
Autorius apie receptą: Šie bulvių kroketai pavyksta traškūs išorėje, minkštučiai viduje, o silkės įdaras suteikia pikantiškumo ir jos skonis čia labai tinka. Kadangi kepami be kiaušinių, Šie bulvių kroketai pavyksta traškūs išorėje, minkštučiai viduje, o silkės įdaras suteikia pikantiškumo ir jos skonis čia labai tinka. Kadangi kepami be kiaušinių, kroketai puikiai tiks ir Kūčių stalui. Džiūvėsėlius naudojome su paprika (tokių rasite daugelyje prekybos centrų), nes jie suteikia kroketams dar gražesnę spalvą, bet drąsiai galite audoti ir paprastus džiūvėsėlius, į juos įmaišę šiek tiek saldžios paprikos miltelių. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų bulvių
150 gramų ZIGMO KLASIKINĖS silkių filė aliejuje, su prieskoniais
2 šaukštai miltų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Apvoliojimui:
100 gramų džiūvėsėlių (naudojome džiūvėsėlius su paprika)
100 mililitrų augalinio pieno (arba vandens ar sultinio)
1 šaukštelis česnako miltelių (nebūtina)
Kepimui:
700 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves išverdame. Leidžiame šiek tiek atvėsti, o tada nulupame ir sutriname bulvių grustūve.
2.
Į bulvių masę beriame miltus, krapus ir pagal skoni druskos bei pipirų. Tikslus miltų kiekis labai priklausys nuo bulvių rūšies, kuo jos krakmolingesnės, tuo miltų pakaks mažiau. Miltų dėkite tik tiek, kad bulvių masė taptų formuojama ir ne per lipni (šiek tiek lipni ji turi likti, viskas gerai).
3.
Silkės file supjautome vidutinio dydžio kubeliais.
4.
Rankas truputį sudrėkiname (tik labai lengvai). Imame gabalėlį bulvių masės, suplojame į paplotėlį, į jo vidurį dedame gabalėlį silkės, užspaudome kraštus ir suformuojame daugmaž graikinio riešuto dydžio kamuoliuką.
5.
Kamuoliuką apvoliojame džiūvėsėliuose, tada augaliniame piene (arba vandenyje), tada vėl džiūvėsėliuose. Voliojame kruopščiais, kad neliktų džiūvėsėliais nepadengtų tarpų. Taip pasiruošiame visus kroketus.
6.
Puode gerai įkaitiname aliejų (jis turėtų būti labai karštas, bet nedūmyti). Į jį dedame bulvių kroketus taip, kad nesiliestų vienas su kitu. Verdame iki kroketai taps gražiai auksinės spalvos ir bus traškūs.
7.
Kroketus išgriebiame iš aliejaus ir sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių.
8.
Skanaujame dar šiltus - tokie jie patys gardžiausi. Prie jų tinka patiekti mėgiamo pomidorų padažo.
Patarimai:
Tikslus miltų kiekis, reikalingas šiems kroketams, labai priklausys nuo bulvių rūšies - kuo jos krakmolingesnės, tuo miltų pakakas mažiau. Miltų dėkite tik tiek, kad suformuoti kamuoliukai laikytų apvalią formą, nesubliūkštų. Su kuo mažiau miltų pavyks iškepti kroketus, tuo jie bus minkštesni. Tačiau čia reikia rasti auksio viduriuką, nes jei miltų nedėsite visai arba dėsite labai mažai, kepami kroketai gali sutrūkinėti.
Vietoje miltų galite naudoti bulvių krakmolą, tačiau su juo iškepti kroketai bus “tąsesni”, ne tokios malonios tekstūros.
Voliodami kotletus džiūvėsėliuose įsitikinkite, kad neliko nepadengtų vietų, nes kepant pro jas gali ištekėti bulvių masė.
Ideali aliejaus temperatūra kroketų kepimui 170-180 laipsnių, t.y. aliejus turi būti labai karštas, bet dar neskleisti dūmų.
LaMaistas.lt

Traškios krabų lazdelės su sūriu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Traškios krabų lazdelės su sūriu
Traškios krabų lazdelės su sūriu
Traškios krabų lazdelės su sūriu
Traškios krabų lazdelės su sūriu
Autorius apie receptą: Šios traškios krabų lazdelės yra super paprastai paruošiama ir svečių labai mėgiama užkandėlė. Jas galite kepti tiek karšto oro gruzdintuve kaip kad darėme mes, tiek Šios traškios krabų lazdelės yra super paprastai paruošiama ir svečių labai mėgiama užkandėlė. Jas galite kepti tiek karšto oro gruzdintuve kaip kad darėme mes, tiek orkaitėje. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų zigmas krabų skonio surimi lazdelės
70 gramų čederio sūrio (arba paprasto fermentinio)
2 vienetai kiaušinių
60 gramų džiūvėsėlių
50 gramų kietojo sūrio
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį supjaustome daugmaž krabų lazdelės ilgio juostelėmis.
2.
Kiekvieną krabų lazdelę išvyniojama ir į jos vidurį įsukame sūrio lazdelę.
3.
Plokštesniame dubenėlyje lengvai paplakame kiaušinius, kad trynys ir baltymas susijungtų.
4.
Kitame dubenyje sumaišome džiūvėsėlius, kietąjį sūrį, česnakų ir paprikos miltelius.
5.
Kiekvieną krabų lazdelę apvoliojame kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje, tada vėl kiaušiniuose ir vėl džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje.
6.
Kapame karšto oro gruzdintuve 200 laipsnių temperatūroje iki gražiai paruduos (apie 10-15 minučių) arba iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (kaitinimo režimas viršus+apačia+vėjelis).
7.
Tiekiame šiltas su mėgiamu padažu, pvz. pomidorų arba mūsų pamėgtu greitu jogurtiniu (į graikišką jogurtą tiesiog įberiame šiek tiek persilado prieskonių ir išmaišome).
LaMaistas.lt

Spalvingos daržovių salotos su upėtakiu (arba lašiša)

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Spalvingos daržovių salotos su upėtakiu (arba lašiša)
Spalvingos daržovių salotos su upėtakiu (arba lašiša)
Spalvingos daržovių salotos su upėtakiu (arba lašiša)
Spalvingos daržovių salotos su upėtakiu (arba lašiša)
Autorius apie receptą: Šios spalvingos salotos papuoš tiek šventinį, tiek vakarienės ar pietų stalą. Paruošiamos super paprastai - kol kepa saldžių bulvių kubeliai, tiesiog susipjaustykite Šios spalvingos salotos papuoš tiek šventinį, tiek vakarienės ar pietų stalą. Paruošiamos super paprastai - kol kepa saldžių bulvių kubeliai, tiesiog susipjaustykite daržoves ir viskas. Krapų padažas prie šių salotų tinka tobulai, bet jei skubate, tiks ir kitoks mėgiamas padažas ar tiesiog šlakelis alyvuogių aliejaus bei šiek tiek citrinos sulčių. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų ZIGMO šaltai rūkytos pjaustytos lašišos filė (arba rūkytos lašišos)
2 vienetai saldžiųjų bulvių (vidutinio dydžio)
2 saujos salotų
100 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas paprikos (saldžioji geltonoji)
1 vienetas avokadų
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kario prieskoniai
0.5 šaukštelio rūkyta paprika (arba paprastos paprikos)
Padažui:
0.5 šaukštelio druskos
20 gramų krapų (vieno pundelio)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai vandens
1.5 šaukštelio medaus (arba klevų sirupo)
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (arba trečdalio paprastos citrino)
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Saldžias bulves nulupame ir supjaustome vidutinio dydžio kubeliais. Sumaišome su alyvuogių aliejumi, druska, kario prieskoniais bei rūkyta paprika. Kubelius kepame karšto oro gruzdintuve 200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių (arba iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kaitinimo režimu viršus+apačia+ventiliaroius).
2.
Kol kepa bulvės, pasiruošiame daržoves. Pomidoriukus perpjauname pusiau, paprikas supjaustome kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, avokadą - riekelėmis.
3.
Į lėkštę arba dubenį juostomis dedame daržoves - pirmiausia salotų lapelius, tada eilę saldžių bulvių kubelių, tada - upėtakio gabalėlius, svogūnų pusžiedžius, paprikas, avokadą ir pomidoriukus.
4.
Į elektrinio trintuvo indą sudedame krapus, aliejų, vandenį, medų, druską, česnaką, įspaudžiame citrinos sultis. Viską sutriname iki vientisos konsistencijos. Paragaujame, ar patinka skonis. Jei norisi saldžiau, įdedame dar medaus, o jei rūgščiau - dar citrinos sulčių.
5.
Salotas patiekame apšlakstydami krapų padažu.
LaMaistas.lt

Pusryčių vafliai su avokadu ir upėtakiu (arba lašiša)

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Video LaMaistas.lt redakcijos
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Autorius apie receptą: Šie traškūs, minkštučiai ir purūs pusryčių vafliai yra tobulas būdas nuspalvinti savaitgalio rytą. Mes juos mėgstame valgyti spalvingai patiektus su avokadu, rūkytu Šie traškūs, minkštučiai ir purūs pusryčių vafliai yra tobulas būdas nuspalvinti savaitgalio rytą. Mes juos mėgstame valgyti spalvingai patiektus su avokadu, rūkytu upėtakiu ir lašišos užtepėle, nes šie skoniai dera idealiai, bet priedus drąsiai koreguokite pagal savo skonį. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 mililitrų kefyro
200 gramų miltų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 saujelė krapų (nebūtina)
0.5 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
Padažui:
1 vienetas avokadų
100 gramų graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Patiekiant:
100 gramų zigmo šaltai rūkyta upėtakio filė (arba rūkytos lašišos)
100 gramų ZIGMAS stintenių ikrų užtepėlė su lašiša
100 gramų agurkų
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukrų, druską pilame aliejų ir viską gerai išplakame. Supilame kefyrą ir dar kartą išplakame.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir sodą. Šį mišinį suberiame į kefyro plakinį ir gerai išsukame, kad neliktų gumuliukų.
3.
Suberiame smulkintus krapus ir gerai išmaišome.
4.
Įkaitiname vaflinę. Kiekvienam vafliui pilame po samtelį tešlos ir kepame ant vidutinės kaitros iki vafliai tampa gražiai auksinės spalvos. Iš tokio tešlos kiekio mus pavyksta apie 10 vaflių.
5.
Avokadų padažui jogurtą, avokadą, česnaką, druską ir pipirus sudedame į elektrinio trintuvo indą ir sutriname iki daugmaž vienalytės konsistencijos.
6.
Ant kiekvieno vaflio tepame avokadų padažo, tada lašišos užtepėlės, dedame gabalėlį rūkyto upėtakio ir papuošiame agurkų gabalėliais bei krapų šakelėmis.
7.
Vafliai patys skaniausi šilti, tad skanaujame iškart.
Patarimai:
Kad vafliai neatvėstų iki iškepsite visus, iškepusius juos galite laikyti iki 80 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, padėję ant grotelių.
LaMaistas.lt

ZIGMO prieskonių rinkinys žuvies patiekalams ruošti 

 

Tai prieskonių rinkinys medinėje dėžutėje. Prieskoniai patiekiami stikliniuose „mėgintuvėliuose“, kuriuos patogu naudoti. Rinkinį sudaro šie prieskoniai:

  • Prieskonių mišinys „Prima Vera“ (sudedamosios dalys: krapų viršūnėlės, petražolės, laiškinis česnakas, saldžioji paprika, česnakas, svogūnai, druska, augalinis aliejus.)

  • Prieskonių mišinys „Chmeli Suneli“ (sudedamosios dalys: ciberžolė, ožragės sėklos, kalendrų sėklos, lauro lapai, krapai, čiobreliai, salierai, bazilikai, pipirmėtės, mairūnai, petražolės, čili.)

  • Prieskonių mišinys „Kaukazas“ (sudedamosios dalys: kalendrų sėklos, petražolių šaknys, druska, česnakai, ciberžolė, čiobreliai, ožragių sėklos.)

  • Prieskonių mišinys „India“ (sudedamosios dalys: sezamo sėklos, ciberžolė, paprikos, karis (ciberžolė, kalendros, druska, garstyčių sėklos, ožragių sėklos, imbierai, petražolės, čili, juodieji pipirai, gvazdikėliai), svogūnai, rozmarinai.)

  • Prieskonių mišinys „Harissa“ (sudedamosios dalys: čili, kalendra, kuminai, česnakas, paprikos, druska.)

  • Rūkyta paprika.

 

 

ZIGMO produkcijos rinkinys 

 

ZIGMO produkcijos rinkinį sudaro:

ZIGMAS jūros kopūstų salotos su silke česnakiniame padaže, 300 g

ZIGMAS jūros kopūstų salotos su silke ir troškintomis daržovėmis, 300 g

ZIGMAS krabų skonio surimi lazdelės, 250 g

ZIGMAS tuno gabaliukai sūryme, 3x80 g

ZIGMAS tuno gabaliukai saulėgrąžų aliejuje, 3x80 g

ZIGMAS ikrų užtepėlė su krevetėmis, 160 g

ZIGMAS ikrų užtepėlė su lašišomis, 160 g

ZIGMAS lašišos filė mangų – garstyčių padaže, 170g

ZIGMAS Šaltai rūkyta lašiša, 800 g

 

ZIGMO šalto rūkymo lašiša rūkoma natūraliu būdu, naudojant buko skiedras, kurios suteikia jai ypatingą – natūralų dūmo aromatą. Gamybos proceso metu, lašišai pagardinti naudojama tik druska. Gamyboje nenaudojami jokie konservantai. Prieš pakuojant, žuvis yra supjaustyta plonais griežinėliais, tad idealiai tiks sumuštiniams gaminti ar salotoms pagardinti.

 

„Delimano Stone Legend Pro“ keptuvė

 

Stone Legend Pro 28 cm keptuvė yra su nerūdijančiojo plieno rankena, todėl mėsą, žuvį, daržoves, kitus mėgstamus patiekalus galėsite ruošti ne tik ant viryklės, bet ir orkaitėje.

 


 

„Delimano Brava“ 3in1 skustukas

 

„Delimano Brava“ skustukas su 3 tipų itin aštriais nerūdijančio plieno ašmenimis – (standartiniais, dantytais ir skirtais šiaudeliais pjaustyti) – lengvai lupsite įvairius vaisius ir daržoves. Vienkryptis užraktas ašmenis laiko vienoje padėtyje. Tinka ir kairiarankiams, ir dešiniarankiams.
 


 

„Delimano Brava“ Natura Pro įrankių rinkinys

 

„Delimano Brava“ Natura Pro įrankių rinkinį sudaro: šaukštas su anga, vientisa mentelė, mentelė su angomis. 

Sudėtis: 100 % buko medienos.

 

Žaidimo eiga:

Konkurso pradžia: 2020 m. gruodžio 1 d.

Konkurso pabaiga: 2021 m. sausio 4 d.

Dalyvauti žaidime galite palikę savo kontaktinius duomenis, kai pasuksite „ZIGMO ir DELIMANO laimės ratą“ specialiame žaidimo puslapyje www.lamaistas.lt portale.

Laimėtojai bus renkami kiekvieną savaitę.

Jie bus skelbiami www.lamaistas.lt tinklalapyje bei informuojami asmeniškai el. paštu.

 

Žaidimo dalyvavimo sąlygos: 

Žaidimo dalyviu tampama pasukus www.lamaistas.lt portale esantį „ZIGMO ir DELIMANO laimės ratą“ ir įvedus savo kontaktinius duomenis.

Žaidimo organizatorius žaidimo metu surinktus duomenis gali naudoti rinkodaros tikslais.

„ZIGMO ir DELIMANO laimės rate“ sukimo ir dalyvavimo žaidime kiekis neribojamas.  

 

Žaidimo laimėtojų išrinkimo tvarka:

Laimėtojai renkami atsitiktine tvarka.

Prizų laimėtojų paskelbimas numatomas kiekvienos savaitės pirmadienį: gruodžio 7 d., 14 d., 21 d., 28 d. ir sausio 4 d.. 

Prizų atsiėmimas ar pristatymas - iki sausio 31 d.

Laimėtojai sutinka, kad jų vardai bus skelbiami www.lamaistas.lt tinklalapyje. Laimėtojai apie laimėjimą papildomai bus informuojami asmeniškai el. paštu.

 

Žaidimo prizai ir jų atsiėmimas:

Visą žaidimo laikotarpį bus galima laimėti žaidimo rėmėjo įsteigtus prizus:

 

  • 7 vnt. ZIGMAS prieskonių rinkinių žuvies patiekalams ruošti;

  • 20 vnt. ZIGMAS produkcijos rinkinių;

  • 10 vnt. ZIGMAS šaltai rūkytos lašišos filė, 800 g;

  • 5 vnt. Delimano Stone Legend Pro keptuvę 28 cm;

  • 15 vnt. Delimano Brava 3in1 skustuką;

  • 10 vnt. Delimano Brava Natura Pro įrankių rinkinį.

 

Kiekvieną savaitę bus dalinama 1 vnt. ZIGMO prieskonių rinkinių (išskyrus gruodžio 14 d. ir 21 d. – po 2 rinkinius), 4 vnt. ZIGMO produkcijos rinkinių, 2 vnt. ZIGMO šaltai rūkytos lašišos filė, 1 vnt. „Delimano Stone Legend Pro“ keptuvė, 3 vnt. Delimano Brava 3in1 skustukų ir 2 vnt. Delimano Brava Natura Pro įrankių rinkinių.

 

Laimėtojai bus informuojami el. paštu per savaitę nuo laimėtojų paskelbimo dienos ir bus pranešama, kaip atsiimti laimėtą prizą.

 

Nugalėtojui neatsiliepus per savaitę, nuo laiško apie prizą gavimo dienos, prizas lieka žaidimo rėmėjams.

Laimėtojai sutinka, kad jų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas bei tel.nr.) būtų perduoti Prizo rėmėjams, tokiu atveju, jeigu jie reikalingi prizo pristatymui.

Iš vieno IP adreso renkamas vienas laimėtojas.

Prizai į pinigus ar kitą prizą nekeičiami. 
 

Bendrosios nuostatos:

Dalyvaudamas žaidime ir pateikdamas prašomus duomenis asmuo patvirtina, kad yra informuotas ir sutinka, kad jo asmens duomenys (elektroninio pašto adresas) būtų UAB All Media Digital kaip duomenų valdytojo, tvarkomi žaidimo organizavimo ir vykdymo tikslu žaidimo vykdymo metu ir 1 mėnesį po visų žaidimo prizų laimėtojų paskelbimo dienos. Žaidimo dalyvis privalo pateikti nurodytus asmens duomenis, nes jie būtini žaidimo organizavimui ir vykdymui. Nepateikdamas nurodytų asmens duomenų, žaidimo dalyvis negalės būti žaidimo organizatoriaus identifikuotas ir negalės dalyvauti žaidime. Žaidimo dalyvis bet kuriuo jo asmens duomenų tvarkymo laikotarpio metu gali raštu kreiptis į žaidimo organizatorių ir atšaukti duotą sutikimą (kuris duotas tampant žaidimo dalyviu) dėl jo asmens duomenų tvarkymo žaidimo organizavimo ir vykdymo tikslu, pareikalauti susipažinti su tvarkomais jo asmens duomenimis, ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sunaikinti savo asmens duomenis, sustabdyti (išskyrus saugojimą) savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi neteisėtai. Žaidimo dalyvis informuojamas, kad atšaukęs savo sutikimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo žaidimo organizavimo ir vykdymo tikslu, pateikęs reikalavimą sustabdyti jo asmens duomenų tvarkymo veiksmus ar pateikęs prašymą sunaikinti jo asmens duomenis, kartu laikomas automatiškai, besąlygiškai ir be jokio papildomo įspėjimo nutraukusiu savo tolesnį dalyvavimą žaidime ir neturinčiu galimybės laimėti žaidimo prizus.

 

Žaidimo organizatorius – UAB All Media Digital, el. paštas: [email protected];

Žaidimo rėmėjai – UAB „ICECO holding“ ir UAB „Studio Moderna“; 

Žaidimo organizatorius pasilieka teisę keisti taisykles ir dalyvavimo sąlygas iš anksto apie tai nepranešus.

 

Skelbiame penktos savaitės nugalėtojus!

 

 

ZIGMO prieskonių rinkinį laimėjo:

****[email protected] 

 

ZIGMO produkcijos rinkinį laimėjo: 

****[email protected]

****[email protected]

i.****[email protected]

****[email protected]

 

ZIGMO šaltai rūkytos lašišos filė laimėjo:

****[email protected]

****[email protected]

 

Delimano Stone Legend Pro keptuvę laimėjo:

****[email protected]

 

Delimano Brava 3in1 skustuką laimėjo:

****[email protected]

****[email protected]

****[email protected]

 

Delimano Brava Natura Pro įrankių rinkinį laimėjo:

****[email protected]

****[email protected]




 

Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital