Suk Philadelphia laimės ratą ir laimėk prizus!

Konkursas vyko iki: 2022 m. Gruodžio 31 d.

Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Autorius apie receptą: Traškios paskrudintos bagetės riekelės ir ši kremiška skumbrės užtepėlė dera be galo gardžiai, atrodo žavingai, o paruošimui pakaks vos 20-30 minučių. Užtepėlę mes Traškios paskrudintos bagetės riekelės ir ši kremiška skumbrės užtepėlė dera be galo gardžiai, atrodo žavingai, o paruošimui pakaks vos 20-30 minučių. Užtepėlę mes gardinome saulėje džiovintais pomidorais, bet vietoje jų tinka ir konservuotos paprikos ar tiesiog marinuoti agurkėliai. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas rūkytos skumbrės (naudojome karštai rūkytą, bet tinka ir šaltai rūkyta)
125 gramai kreminio sūrio (naudojome "Philadelphia" su žolelėmis, bet tinka ir klasikinio skonio)
5 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (arba pagal skonį konservuotų paprikų ar marinuotų agurkų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio arba 0.5 paprasto svogūno)
1 sauja krapų
1 šaukštas majonezo (arba pagal skonį)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis krienų (arba garstyčių)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono (arba mėgiamos duonos)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti įstrižomis riekelėmis. Jas iš abiejų pusių aptepti alyvuogių aliejumi, išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 7-10 minučių. Stebėkite, kad nesuskrustų per daug - ištraukite riekeles, kai jos bus gražiai auksinės, bet nesudegusios. Kai ištrauksite, palikite atvėsti.
3.
Skumbrę smulkiai supjaustyti arba išskirstyti pirštais, dėti į dubenį. Gerai peržiūrėti, kad neliktų ašakų.
4.
Į dubenį su skumbre dėti kreminį sūrį, berti kuo smulkiau pjaustytą svogūną, smulkiai supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, smulkintus krapus, krienus, pilti citrinos sulčių, berti žiupsnelį juodųjų pipirų ir išmaišyti. Pagal skonį įmaišyti majonezo, išmaišyti.
5.
Užtepėlę tepti ant skrudintų prancūziško batono riekelių.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais

Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Autorius apie receptą: Drauge su krentančiomis snaigėmis į namus žingsnis po žingsnio atkeliauja Kalėdų laukimas. Ir šis tortas būtent toks - ir skoniu, ir išvaizda lyg nužengęs iš žiemos Drauge su krentančiomis snaigėmis į namus žingsnis po žingsnio atkeliauja Kalėdų laukimas. Ir šis tortas būtent toks - ir skoniu, ir išvaizda lyg nužengęs iš žiemos pasakos. Gardintas imbieriniais sausainiais, spanguolėmis ir apelsinais, kremiškas ir su kiekvienu kąsniu sutirpstantis burnoje. Kaip ir daugeliui nekeptų tortų taip ir šiam paruošti užtruksite vos 30-40 minučių. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
160 gramų imbierinių sausainių (arba kitokių mėgiamų)
80 gramų sviesto
2 šaukštai migdolų miltų (arba sumaltų migdolų, galima nedėti)
1 šaukštelis apelsino žievelės (nebūtina)
Kremui:
400 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia Original")
300 gramų graikiško jogurto
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas apelsinų (didesnio)
0.5 vieneto citrinų (nedidelės)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
20 gramų želatinos
Įdarui:
200 gramų spanguolių (tinka tiek šaldytos, tiek šviežios)
50 gramų cukraus
0.5 vieneto apelsinų
5 gramai želatinos
Papuošimui:
šiek tiek cukruotų spanguolių (žr. patarimus)
šiek tiek migdolų
šiek tiek rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuo kremui skirto apelsino nutarkuokite apie 1 a.š. žievelės (tik geltoną dalį) ir atsidėkite.
2.
Į atskirus indelius užmerkite želatiną įdarui ir kremui. Įdarui į vieną indelį pilkite 25 ml šalto vandens ir ant viršaus užbarstykite 5g želatinos. Kremui į kitą indelį įspauskite apelsino ir pusės citrinos sultis (turėtų būti apie 120-140 ml), ant jų viršaus užberkite 20g želatinos.
3.
Paruoškite torto pagrindą. Sausainius sutrinkite elektriniu trintuvu iki miltų konsistencijos, sumaišykite su migdolų miltais ir apelsino žievele. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su trupiniais. Masę sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą formą (naudojau 20cm), suspauskite šaukštu arba delnais suformuodami pagrindą. Padėkite į šaldytuvą.
4.
Paruoškite spanguolių įdarą. Į nedidelį puodą berkite spanguoles, cukrų ir įspauskite pusės apelsino sultis. Kaitinkite iki užvirs. Nuo užvirimo maišydami pavirkite apie 6-7 min arba iki padažas ženkliai sutirštės.
5.
Karštą padažą sutrinkite elektriniu trintuvu (aš blenderiu tryniau tiesiai puode). Tada perkoškite per sietelį. Ištirpinkite įdarui skirtą išbrinkusią želatiną (neužvirinkite, nes nesustings) ir įmaišykite į padažą.
6.
Ištirpinkite kremui skirtą želatiną (neužvirinkite, nes nesustings).
7.
Į dubenį dėkite kreminį sūrį, jogurtą, cukrų, vanilę. Šiek tiek paplakite elektriniu plaktuvu, kad ingredientai susijungtų. Per kelis kartus supilkite šaltą grietinėlę, šiek tiek paplakite, kad ingredientai susijungtų. Toliau plakdami labai plona srovele supilkite ištirpintą dar šiek tiek šiltą želatiną. Plakite iki kremas įgaus purumo (standus būti neturi).
8.
Ant sutvirtėjusio pagrindo sukrėskite pusę kremo. Ant jo šaukštu apšlakstykite spanguolių padažo (jei stovėdamas spėjo per smarkiai sutirštėti, šiek tiek pašildykite). Ant viršaus atsargiai šaukštu sudėkite likusį kremą ir švelniais judesiais išlyginkite torto paviršių.
9.
Padėkite tortą į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų.
10.
Aš tortą puošiau cukruotomis spanguolėmis (žr. patarimus), migdolų riešutais ir rozmarino lapeliais, bet net ir be papuošimų jis be galo skanus.
Patarimai:
Cukruotos spanguolės. Aš jas ruošiu taip. Į nedidelį puodą pilu 0.5 stiklinės vandens ir 0.5 stiklinės cukraus. Užvirinu ir nuo užvirimo paverdu 3 min. Nuimu nuo kaitros, suberiu 1-2 stiklines spanguolių ir gerai išmaišau, jog visos pasidengtų sirupu. Palieku pastovėti 1 min. Tada kiaurasamčiu išgriebiu, gerai nuvarvindama sirupo perteklių, ir dedu ant kepimo popieriumi išklotos skardelės taip, kad spanguolės viena su kita nesiliestų. Palieku 1 valandai nudžiūti. Tada beriu po keletą uogų į dubenėlį su cukrumi ir gerai apvolioju. Tokias uogas sandariame indelyje kambario temperatūroje galite laikyti 3-4 dienas.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Crostini su skumbrės ir sūrelio užtepėle
Autorius apie receptą: Traškios paskrudintos bagetės riekelės ir ši kremiška skumbrės užtepėlė dera be galo gardžiai, atrodo žavingai, o paruošimui pakaks vos 20-30 minučių. Užtepėlę mes Traškios paskrudintos bagetės riekelės ir ši kremiška skumbrės užtepėlė dera be galo gardžiai, atrodo žavingai, o paruošimui pakaks vos 20-30 minučių. Užtepėlę mes gardinome saulėje džiovintais pomidorais, bet vietoje jų tinka ir konservuotos paprikos ar tiesiog marinuoti agurkėliai. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas rūkytos skumbrės (naudojome karštai rūkytą, bet tinka ir šaltai rūkyta)
125 gramai kreminio sūrio (naudojome "Philadelphia" su žolelėmis, bet tinka ir klasikinio skonio)
5 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (arba pagal skonį konservuotų paprikų ar marinuotų agurkų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio arba 0.5 paprasto svogūno)
1 sauja krapų
1 šaukštas majonezo (arba pagal skonį)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis krienų (arba garstyčių)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono (arba mėgiamos duonos)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti įstrižomis riekelėmis. Jas iš abiejų pusių aptepti alyvuogių aliejumi, išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 7-10 minučių. Stebėkite, kad nesuskrustų per daug - ištraukite riekeles, kai jos bus gražiai auksinės, bet nesudegusios. Kai ištrauksite, palikite atvėsti.
3.
Skumbrę smulkiai supjaustyti arba išskirstyti pirštais, dėti į dubenį. Gerai peržiūrėti, kad neliktų ašakų.
4.
Į dubenį su skumbre dėti kreminį sūrį, berti kuo smulkiau pjaustytą svogūną, smulkiai supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, smulkintus krapus, krienus, pilti citrinos sulčių, berti žiupsnelį juodųjų pipirų ir išmaišyti. Pagal skonį įmaišyti majonezo, išmaišyti.
5.
Užtepėlę tepti ant skrudintų prancūziško batono riekelių.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Autorius apie receptą: Minkštučiai, tokie žiemiškai žavūs, o koks puikus aromatas pasklinda namuose juos kepant! Sunku atsispirti nesuvalgius dar vieno puikaus, cinamonu kvepiančio sausainėlio Minkštučiai, tokie žiemiškai žavūs, o koks puikus aromatas pasklinda namuose juos kepant! Sunku atsispirti nesuvalgius dar vieno puikaus, cinamonu kvepiančio sausainėlio prie kavos ar arbatos ar pieno puodelio. O jei cinamono nemėgstate, juos apvolioti galima ir tiesiog cukraus pudroje. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų kvietinių miltų (naudojau kepiniams skirtus 405D)
180 gramų cukraus pudros
100 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
100 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia" klasikinį, kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Apvoliojimui:
50 gramų cukraus
1 šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite minkštą kambario temperatūros sviestą ir tos pačios kambario temperatūros kreminį sūrį. Elektriniu plaktuvu išplakite iki masė bus vientisa. Per kelis kartus suberkite cukraus pudrą, vis išplakdami.
2.
Įmuškite kiaušinį ir suberkite vanilinį cukrų. Trumpai paplakite.
3.
Į paruoštą masę per kelis kartus suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kaskart išmaišydami.
4.
Dubenį su tešla uždenkite maistine plėvele ir dėkite tešlą į šaldytuvą bent valandai, o geriausia bent trims ar net ilgiau (galima tešlą pasiruošti iš vakaro). Tešla turi būti nelipni, paėmus į rankas ją lengva formuoti.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
6.
Apvoliojimui dubenėlyje sumaišykite cinamoną ir cukrų.
7.
Šaukštu kabinkite po nepilną šaukštą tešlos ir rankomis iškočiokite daugmaž 2-3 cm skersmens rutuliukus. Didelių daryti nereikia, nes per trumpą laiką nespės iškepti.
8.
Kiekvieną rutuliuką apvoliokite, cukraus ir cinamono mišinyje. Tai darykite greitai, kad tešla nespėtų sušilti. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos maždaug 5 cm atstumu vienas nuo kito.
9.
Kepkite iki 190 C įkaitintos orkaitės viduryje 8-9 minutes iki sutvirtės. Neperkepkite - šie sausainiai bus iškepę, kai kiek išsipūs ir sutvirtės išorėje, bet paruduoti jie neturi. Jei orkaitė kaitresnė, užteks kepti 8 minutes, jei mažiau kaitri, kepkite 9 minutes ar iki kol sausainiai bus sutvirtėję, bet nepradėję ruduoti.
10.
Ištraukę leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos 5-10 minučių, jog sutvirtėtų. Tada perkelkite ant grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.
Patarimai:
Miltų daugiau dėti nereikėtų, nes kitaip sausainiai gali iškepti kietesni ir sausesni. Jei tešla limpa, dar palaikykite šaldytuve iki sutvirtės, tuomet nebelips.
Laikykite sausainius sandarioje dėžutėje, nes palikti atvirai jie gali sukietėti.
Jei sausainiai išsiskleidžia kepdami, gali būti, kad tešla per mažai atšaldyta. Šaldyti tešlą reikėtų tol, kol ji sutvirtėja ir visiškai nebėra lipni prie rankų.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi

Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi
Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi
Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi
Autorius apie receptą: Ši lašiša yra vienas iš tų genialių receptų, kai minimaliai darbo atsiperka nuostabiu skoniu ir vaizdu. Patiekta ji atrodo prabangiai ir rafinuotai, o kiekvienas kremiškas Ši lašiša yra vienas iš tų genialių receptų, kai minimaliai darbo atsiperka nuostabiu skoniu ir vaizdu. Patiekta ji atrodo prabangiai ir rafinuotai, o kiekvienas kremiškas kąsnįs, įrėmintas kietojo sūrio suteiktos traškios plutelės, tiesiog sutirpsta burnoje. Būtinai būtinai išbandykite. Beje, man labai patinka kepamų citrinų suteikiamas aromatas ir skonis, tačiau jei mėgstate traškesnę lašišos odelę, galite kepti ne ant jų, o riekelėmis papuošti jau iškeptą lašišą. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas lašišų filė su oda (maniškė buvo apie 900g)
200 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia" su laiškiniais česnakais, bet tinka ir originalaus skonio)
50 gramų kietojo sūrio (nebūtina, bet suteikia žavingą plutelę)
2 vienetai citrinų
1 pundelis krapų (apie 20g)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis provanso žolelių (arba itališkų žolelių ar raudonėlio ar čiobrelių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjunkite orkaitę kaisti iki 220°C (kepimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus). Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
2.
1.5 citrinos supjaustykite plonais griežinėliais. Juos lygiu sluoksniu išdėliokite ant kepimo popieriaus daugmaž lašišos file forma.
3.
Lašišos file iš abiejų pusių pabarstytkite druska, pipirais, o viršų - provanso žolelėmis. Dėkite ant citrinos griežinėlių odele žemyn.
4.
Į dubenėlį dėkite kreminį sūrį, smulkintus krapus, įspauskite česnaką ir pusės citrinos sultis, berkite žiupsnelį pipirų. Išmaišykite.
5.
Kreminio sūrio masę tolygiai paskirstykite ant lašišos. Pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
6.
Kepkite iki 220°C įkaitintos orkaitės viduryje 15-20 min arba iki lašiša bus iškepusi (lašišos vidinė temperatūra turėtų siekti 60°C).
7.
Prieš patiekdami papuoškite šviežiais krapais.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Kreminio sūrio sausainiai su cinamonu
Autorius apie receptą: Minkštučiai, tokie žiemiškai žavūs, o koks puikus aromatas pasklinda namuose juos kepant! Sunku atsispirti nesuvalgius dar vieno puikaus, cinamonu kvepiančio sausainėlio Minkštučiai, tokie žiemiškai žavūs, o koks puikus aromatas pasklinda namuose juos kepant! Sunku atsispirti nesuvalgius dar vieno puikaus, cinamonu kvepiančio sausainėlio prie kavos ar arbatos ar pieno puodelio. O jei cinamono nemėgstate, juos apvolioti galima ir tiesiog cukraus pudroje. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų kvietinių miltų (naudojau kepiniams skirtus 405D)
180 gramų cukraus pudros
100 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
100 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia" klasikinį, kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Apvoliojimui:
50 gramų cukraus
1 šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite minkštą kambario temperatūros sviestą ir tos pačios kambario temperatūros kreminį sūrį. Elektriniu plaktuvu išplakite iki masė bus vientisa. Per kelis kartus suberkite cukraus pudrą, vis išplakdami.
2.
Įmuškite kiaušinį ir suberkite vanilinį cukrų. Trumpai paplakite.
3.
Į paruoštą masę per kelis kartus suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kaskart išmaišydami.
4.
Dubenį su tešla uždenkite maistine plėvele ir dėkite tešlą į šaldytuvą bent valandai, o geriausia bent trims ar net ilgiau (galima tešlą pasiruošti iš vakaro). Tešla turi būti nelipni, paėmus į rankas ją lengva formuoti.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
6.
Apvoliojimui dubenėlyje sumaišykite cinamoną ir cukrų.
7.
Šaukštu kabinkite po nepilną šaukštą tešlos ir rankomis iškočiokite daugmaž 2-3 cm skersmens rutuliukus. Didelių daryti nereikia, nes per trumpą laiką nespės iškepti.
8.
Kiekvieną rutuliuką apvoliokite, cukraus ir cinamono mišinyje. Tai darykite greitai, kad tešla nespėtų sušilti. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos maždaug 5 cm atstumu vienas nuo kito.
9.
Kepkite iki 190 C įkaitintos orkaitės viduryje 8-9 minutes iki sutvirtės. Neperkepkite - šie sausainiai bus iškepę, kai kiek išsipūs ir sutvirtės išorėje, bet paruduoti jie neturi. Jei orkaitė kaitresnė, užteks kepti 8 minutes, jei mažiau kaitri, kepkite 9 minutes ar iki kol sausainiai bus sutvirtėję, bet nepradėję ruduoti.
10.
Ištraukę leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos 5-10 minučių, jog sutvirtėtų. Tada perkelkite ant grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.
Patarimai:
Miltų daugiau dėti nereikėtų, nes kitaip sausainiai gali iškepti kietesni ir sausesni. Jei tešla limpa, dar palaikykite šaldytuve iki sutvirtės, tuomet nebelips.
Laikykite sausainius sandarioje dėžutėje, nes palikti atvirai jie gali sukietėti.
Jei sausainiai išsiskleidžia kepdami, gali būti, kad tešla per mažai atšaldyta. Šaldyti tešlą reikėtų tol, kol ji sutvirtėja ir visiškai nebėra lipni prie rankų.
RECEPTO DRAUGAS:
Spausdinti

ŽAIDIMO „LAIMĖS RATAS“ PRIZAI

 

Poliruotas nerūdijančio plieno indas, indo talpa 4,8 l, lieto aliuminio korpusas, pavaros mechanizmas grūdinto plieno, sukimo blokavimas esant pakeltai maišymo galvai, reguliuojamas maišymo greitis (10 padėčių su tolygiu pagreitėjimu ir sulėtėjimu), planetinis sukimosi mechanizmas, galimybė prijungti papildomus priedus, neslystančios kojelės.

Variklio galingumas 800 W.

Priedai komplekte: 4,8 l indas SMB401, dangtelis - apsauga SMPS01, maišymo šluotelė SMFB01, plakimo šluotelė SMWW01 ir minkymo kablys SMDH01

 

ŽAIDIMO „LAIMĖS RATAS“ TAISYKLĖS

 

BENDROS NUOSTATOS

1. Pagrindinės nuostatos:

1.1. Žaidimo pavadinimas (toliau – Žaidimas): Laimės ratas.

1.2. Žaidimo organizatorius (toliau – Organizatorius): UAB All Media Digital (juridinio asmens kodas: 304903117; adresas: P. Lukšio g. 23, Vilnius, el. paštas: [email protected] organizuoja ir vykdo internetinį Žaidimą.

1.3. Žaidimo užsakovas (toliau – Rėmėjas): Philadelphia.

1.4. Žaidimo trukmė: 2022 11 27 – 2022 12 31.

1.5. Žaidimo laimėtojai renkami 2023 01 02.

2. Žaidimo taisyklės (toliau – Taisyklės) reglamentuoja Žaidimo organizavimo, vykdymo, dalyvių dalyvavimo, laimėtojų atrinkimo bei prizų įteikimo tvarką.

3. Taisyklės taikytinos dalyviams, kurie virtualiai pasuko www.lamaistas.lt portale esantį „Philadelphia laimės ratą“ ir pateikė nurodytus duomenis (vardą, el. paštą) su tikslu dalyvauti Žaidime (toliau – Dalyvis/Dalyviai) ir varžytis dėl Žaidimo prizo.

 

REIKALAVIMAI DALYVIAMS

1. Dalyviai, kurie nori varžytis dėl Žaidimo prizo, savo noru virtualiai pasuko www.lamaistas.lt portale esantį „Philadelphia laimės ratą“, pateikė teisingą informaciją ir sutiko dalyvauti Žaidime. Žaidimo Dalyvis privalo pateikti nurodytus asmens duomenis, nes jie būtini Žaidimo organizavimui, vykdymui, Žaidimo rezultatų ir laimėtojų paskelbimui. Nepateikdamas nurodytų asmens duomenų, Žaidimo Dalyvis negalės būti Organizatoriaus identifikuotas ir negalės dalyvauti Žaidime varžantis dėl Žaidimo prizo.

2. Dalyvių amžius neribojamas. Nepilnametis asmuo, dalyvaudamas Žaidime, apie dalyvavimą privalo informuoti tėvus (įtėvius, globėjus) ir juos supažindinti su Žaidimo Taisyklėmis bei gauti jų sutikimą dalyvauti Žaidime.

3. Laimėjimo atveju, nepilnamečio Dalyvio laimėtą prizą atsiima tėvai (įtėviai, globėjai).

4. Kiekvienas asmuo, šiose Taisyklėse numatyta tvarka dalyvaudamas Žaidime, patvirtina, kad su Taisyklėmis susipažino, sutinka ir įsipareigoja jų laikytis.

5. Žaidimo Dalyviais pripažįstami tik tie asmenys, kurie atitinka visus šių Taisyklių reikalavimus.

6. Organizatorius pasilieka teisę vienašališkai be išankstinio Žaidimo Dalyvio įspėjimo pašalinti iš Žaidimo bet kurį Dalyvį, dėl kurio nesąžiningumo dalyvaujant Žaidime ar neatitikimo Taisyklių reikalavimams (įskaitant, bet neapsiribojant, duomenų tikrumu ir kt.) ir kilus kitų įtarimų.

 

ŽAIDIMO EIGA

1. Dalyvauti Žaidime galite virtualiai pasukdami www.lamaistas.lt portale esantį „Philadeplphia laimės ratą“ ir įvedus savo kontaktinius duomenis. Žaidimo puslapyje pasukti „Philadelphia laimės ratą“ galima neribotą kiekį kartų.

2. Žaidimo Laimėtojai renkami atsitiktine tvarka (stebint nepriklausomiems atstovams).

3. Prizų laimėtojų paskelbimas – 2023 m. sausio 02 d. portale lamaistas.lt.

4. Prizų atsiėmimas ar pristatymas – iki 2023 m. sausio 30 d.

5. Žaidimo laimėtojai skelbiami Žaidimo www.lamaistas.lt tinklalapyje. Su Žaidimo laimėtojais bus susisiekta asmeniškai bei suderintos prizo atsiėmimo sąlygos. Žaidimo Dalyviai, laimėję Žaidimą sutinka pateikti savo adresą Organizatoriui ir Rėmėjui dėl prizo įteikimo. Jei prizo laimėtojas neatsiliepia ar nesureaguoja į gautą informaciją apie prizo atsiėmimo sąlygas per 36 val. po laimėjimo paskelbimo, laimėtojas praranda teisę į prizą.

6. Visi Žaidimo Dalyviai sutinka, kad laimėjimo atveju jų vardai bus skelbiami www.lamaistas.lt portale.

7. Žaidimo Rėmėjas rūpinasi Prizo siuntimu arba perduoda Prizą Organizatoriui, kuris rūpinasi Prizų pristatymu.

 

ŽAIDIMO PRIZAI

1vnt virtuvinis kombainas SMEG SMF02RDEU.

 

ASMENS DUOMENYS

1. Dalyviai, dalyvaudami Žaidime ir varžydamiesi dėl Žaidimo prizo, suteikia sutikimą Organizatoriui tvarkyti Dalyvių asmens duomenis Žaidimo organizavimo, vykdymo, bei laimėtojų paskelbimo bei prizų įteikimo tikslais Žaidimo vykdymo metu ir 1 mėnesį po Žaidimo pabaigos. Dalyvis sutinka, kad Žaidimo metu surinkti duomenys gali būti naudojami rinkodaros tikslais. Dalyviai taip pat sutinka, kad Žaidimo prizų įteikimo tikslais jo asmens laimėtojų duomenys taip pat bus perduoti Rėmėjui.

2. Dalyvių asmens duomenų valdytojas yra Organizatorius, kontaktinis el. paštas asmens duomenų klausimais [email protected].

3. Dalyvis duomenis privalo pateikti pagal Taisykles, jų nepateikus, Organizatorius negalės identifikuoti Žaidimo laimėtojo bei pateikti prizo.

4. Dalyvio asmens duomenys gali būti teikiami to pareikalavus kompetentingoms valstybės institucijoms, vykdant teisės aktų reikalavimus. Dalyvio asmens duomenys nebus perduodami į trečiąsias valstybes.

5. Dalyvis, kaip duomenų subjektas, turi teisę prašyti, kad Organizatorius leistų susipažinti su Dalyvio asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą teisės aktų nustatyta tvarka, teisę nesutikti, kad asmens duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą. Dalyvis turi teisę atšaukti savo sutikimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo.

 

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

1. Visais atvejais, kurie nėra apibrėžti šiose Taisyklėse, taikomi Lietuvos Respublikos įstatymai ir kitų teisės aktų nuostatai.

2. Dėl visų šiose Taisyklėse neaptartų klausimų Organizatorius turi teisę priimti vienašališką sprendimą, vadovaujantis Lietuvos Respublikos teisės aktais.

3. Organizatorius neatsako, jeigu ne dėl Organizatoriaus kaltės laimėtojas neatsako į asmeninę žinutę dėl Prizo laimėjimo ir iki nurodyto termino nepateikia savo asmens duomenų, reikalingų prizo pristatymui.

4. Organizatorius neatsako už informacijos, kurią apie save pateikia Dalyviai, turinį ir jos pateikimo formą. Joks informacijos apie Dalyvį paskelbimas, jeigu atitinkamą informaciją yra pateikęs Dalyvis, negali būti laikomas žmogaus privataus gyvenimo neliečiamumo pažeidimu.

5. Organizatorius nėra atsakingas už Dalyvio duomenų gavimą, praradimą, vėlavimą dėl techninių nesklandumų, už kuriuos Organizatorius nėra atsakingas ir negali kontroliuoti. Organizatorius nėra atsakingas už techninius sutrikimus, internetinio ryšio gedimus, veikimo vėlavimus ar panašius trukdžius, dėl kurių apribojamos dalyvavimo Žaidime galimybės.

6. Organizatorius neatsako už Dalyvių išlaidas ir (arba) nuostolius, susijusius su dalyvavimu Žaidime.

7. Organizatorius pasilieka teisę keisti Taisykles ir dalyvavimo sąlygas iš anksto apie tai nepranešus, apie pakeitimus paskelbiant internetinėje svetainėje www.lamaistas.lt.

 

Skelbiame žaidimo nugalėtoją!

 

Virtuvinį kombainą SMEG laimėjo: n*****[email protected]

Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital