Makaronai, neabejotinai, puikus ingredientas, kai nėra laiko ilgai suktis virtuvėje, o taip norisi kažko jaukaus ir skanaus! Makaronai dažnai išgelbėja ir tuomet, kai nespėjame užsukti į parduotuvę, juk jie slepiasi dažno spintelėje.
Vištieną paprasta paruošti, ji švelnaus skonio ir minštutėlė, todėl, pasitelkus tinkamus priedus, iš jos galima paruošti daugybę gardžių patiekalų nesugaišant daug laiko!
Traški vištiena, saldžiarugščiai padažai, kvapnūs kariai ir skanutėliai suši suktinukai... Visa tai paprasčiau nei atrodo!
Kesadilijos yra kepti tortilijų pyragėliai su sūriu ir įvairiais priedais: kepta vištiena, faršu, pupelėmis, daržovėmis... Šis greitas ir sotus patiekalas ypač populiarus Meksikoje ir JAV, taip pat mėgstamas visame pasaulyje. Siūlome išmokti gaminti puikiąsias kesadilijas ir dalinamės keliais patikrintais receptais, tačiau netruksite įsitikinti, kad eksperimentuoti gaminant šį patiekalą yra labai lengva!
Šventinis maratonas į virtuvę ne tik įneša smagaus šurmulio, bet ir palieka gausybę maisto likučių. Išmesti gaila, o dar savaitę maitintis tuo pačiu, tik jau atšalusiu ir pabodusiu maistu, žinoma, nesinori. Yra puiki išeitis! Šventinius likučius galima nesunkiai „transformuoti“ į naujus, skanius ir greitai paruošiamus patiekalus!
Ypatingai vakarienei nebūtina keliauti į restoraną - daugybę klasikinių ir naujoviškų patiekalų nesudėtingai paruošti galima ir namuose! Ypač, jei turi puikų bei detalų receptą. Būtent tokiais 39 receptais dalinamės ir su Jumis!
Vytinta mėsa - kvapnus, ryškaus skonio delikatesas, kuriuo daugelis mėgaujasi gan retai dėl aukštos kainos, riboto pasirinkimo bei abejotinos kokybės. Ar žinojote, kad vytintos mėsos tikrai nebūtina pirkti? Įvairią mėsą bei net paukštieną labai paprasta ir gerokai pigiau paruošti namuose. Tiesa, kantrybės laukiant kol mėsytė subręs reikės, tačiau tikrai verta!
Vištiena, tikriausiai vienas populiariausių pasirinkimų mūsų virtuvėse - ji nesudėtingai ir gana greitai paruošiama, minkšta, gardi ir labai universali, iš jos paruošite daugybę skirtingų patiekalų.
Skani vakarienė visai nereiškia, kad reikės išlaidauti, ypač vasarą, kai daržuose ir turgeliuose apstu gardžiausių sezoninių daržovių! Apkepai, suktinukai, sriubos, tik spėk rinktis!
Kebabai Lietuvoje (ir daugelyje pasaulio šalių) yra tokie populiarūs, kad kebabinę galima rasti net ir mažiausiame miestelyje, tačiau jų tikrai nesunku pasigaminti ir namuose! Naminiai kebabai pavyks sotūs, skanūs, nebrangūs, ilgai netruksite, o svarbiausia - galėsite rinktis tikrai šviežius, sveikus ir kokybiškus produktus. Dalinamės patarimais ir receptais!