Mes labai mėgstame silkę ruošti ne tik šventėms, bet ir kasdienai! Mišrainės, užkandėlės ir net blyneliai - dalinames gausybe puikių idėjų, ką pagaminti iš gardžiosios silkės.
Metai buvo kupini skanių akimirkų, atradimų ir nuostabių idėjų. Šie receptai tikrai pelnė skaitytojų teigiamą vertinimą ir buvo pamėgti daugelio. Ir tikrai nenuostabu kodėl. Jie ne tik paruošiami nesudėtingai, nėra įmantrūs, bet tokie žavūs, gardūs ir puikūs, kad surado savo vietas ant daugelio stalų ir tikrai dar daugelį palepins tais įsimintinais skoniais. Nuo desertų iki karštų patiekalų - sau tinkamą receptą ras kiekvienas.
Šventiniu laikotarpiu norisi pasilepinti ypatingais skanėstais, tačiau kuo mažiau laiko vargti virtuvėje ir ilgėliau pabūti su šeimos nariais. Manote, kad tai nesuderinama? Netiesa! Patiekite įvairių, greitai paruošiamų, dailiai atrodančių ir labai gardžių užkandžių!
Keptuvėje kepti pyragėliai? Skamba kiek neįprastai, bet šios užkandėles yra išties lengvai paruošiamos ir skanios tiek ką tik iškeptos, tiek atvėsusios. Šį kartą parodysiu šių pyragėlių receptą su pomidoro ir sūrio įdaru, tačiau jūs drąsiai galite improvizuoti įdarus pasirinkdami pačius įvairiausius - ir nesaldžius, ir saldžius.
Minkštas ir tąsus, kremiškas ir labai skanus! Sūris - labai universalus produktas, kurio riekelę ne tik dedame ant sumuštinio, bet su juo ruošiame blynelius, apkepus, įvairiausias, tiesiog neatsispiriamai gardžias užkandėles ir dar daugybę skanėstų!
Filo (Phyllo, Fyllo) tešla yra labai ypatinga. Tai popieriaus plonumo lakštai, pagaminti iš kvietinių miltų, naudojami Artimųjų rytų bei Balkanų virtuvėje. Su šia tešla galima gaminti ne tik rytietiškus saldumynus, bet ir įvairias užkandėles.