Chačiapuris - tikras Gruzijos virtuvės simbolis. Tai minkštos tešlos, labai soti, sūriu pripildyta duonelė, kurios įvairios variacijos kepamos skirtingose Gruzijos dalyse. Siūlome išmokti kepti Imeruli chačiapurį, vieną iš žinomiausių ir labiausiai mėgstamų chačiapurių, kurio skonis tikrai nukels į vaišingąjį Kaukazą.
Tegu per šventes namai pakvimpa duona! Ši jogurtinė duonelė, kurią lengvai iškepsite keptuvėje, tikrai nustebins net išrankiausius svečius – puikus mocarelos ir fetos sūrių derinys su lengvu žalumynų poskoniu abejinų nepalieka. Ši duonelė tiks tiek šventiniam stalui, tiek planuojant vakarą su draugais ar ieškant idėjų, ką įsidėti į iškylų krepšį keliaujant į gamtą.