Jeigu Pho, Ramen ar Gyoza skamba kaip burtažodžiai, galbūt arčiau širdies bus Chačiapuris, kibinai ar čanachai? Išsirinks kiekvienas, nes šiandien pristatome net 42 puikiausius receptus iš įvairių pasaulio šalių! Netradicinei ir labai skaniai vakarienei nebūtina skubėti į restoraną, šių patiekalų galite pasigaminti namuose!
Jeigu leidžiate laiką sodyboje, kaitrią dieną nesinori suktis prie viryklės ar tiesiog norite greitos, bet labai skanios ir maistingos vakarienės be viryklės, siūlome rinktis iš 42 puikių receptų! Paruošimas neužtruks, o rezultatas maloniai nustebins!
Laidoje LaMaistas mūsų šefai dalinosi gardžiomis idėjomis, ką skanaus ir sotaus pagaminti be mėsos. Šie receptai puikiai tiks tiek jeigu norite paįvairinti kasdienį meniu, tiek jeigu laikotės Advento tradicijų.
Stir fry yra kinų išpopuliarintas maisto gamybos metodas, kai produktai greitai kepami gerai įkaitintame aliejuje gilioje wok keptuvėje. Stir fry patiekalą dažniausiai sudaro baltymingi produktai ir daržovės, kartais ir kruopos arba makaronai.
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip iš likusių makaronų paruošti labai skanų Mac n Cheese. Tai tradicinis amerikietiškas patiekalas, kurį Vylius pritaikė lietuviškai virtuvei ir labai greitai vakarienės idėjai!
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip teisingai naudotis greitpuodžiu. Tomas ne tik pasidalins patirtimi ir patarimais, kaip tai padaryti saugiau, bet ir atskleis puikaus kaulų sultinio receptą! Paprastai, norint paruošti skanų sultinį, tenka praleisti daug laiko virtuvėje. O pasitelkę greitpuodį ir Tomo patarimą, pamatysite, kaip tai padaryti greičiau!
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" laidos svečias Jonas Jonušas dalinosi patarimu, paruošti greitą pomidorinį padažą "Marinara". Jonas dalinasi patarimais, kokius pomidorus rinktis, ką daryti, jei jie nėra pakankamai saldūs, trumpai supažindina su padažo pavadinimo istorija.