Velykos apgalvotai - 43 taupūs receptai Velykų stalui

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2024-03-26
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Taupūs receptai Velykoms
@Shutterstock

Norint paruošti šventinį stalą su ypatingais skanėstais, visai nebūtina išlaidauti. Net ir įprasti produktai, juos panaudojus sumaniai, gali nustebinti puikiais savo skoniais ir jų deriniais. O kad įkvėpimą palengvintume, atrinkome net 43 gardų receptą, kuris pravers kiekvienam, norinčiam sukurti šventinę nuotaiką neišlaidaujant.

 

Tradicinė, labai skani Velykinė boba smaližiams, po sotaus stalo vaišių, prie puodelio kvapnios kavos. Tinkamas ne tik Velykoms, galima bet kokia proga kepti. Drėgnas, maistingas, kvapnus ir, be abejo, skanus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Puikiai tiks šventinėms progoms prie užkandžių stalo, ir kasdienai paįvairinti. Nesunkiai paruošiama, o tokia skani. Tinka tiekti su mėgstama duonele, krekeriais ar įdaryti krepšelius ar virtus kiaušinius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tikras restoranas namuose! Kreminis, sotus, iš įprastų ingredientų, bet toks be galo skanus patiekalas, kurio norisi kartoti dar ir dar. Paruošimas labai paprastas, o kaip žaviai atrodo! Lyg tiesiai iš paveiksliuko. Tiks ir savaitgalio pietums, ir šventiniam stalui.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šį kepsnį tinka kepti iš kiaulienos kumpio arba mentės, o taip pat sprandinės ir net karkos. Lėtai kepta mėsa nėra nė karto pavedusi, ji pavyksta visiškai minkštutė. Prie šio kepsnio tinka kuo įvairiausi pagardai – šermukšnių, spanguolių, garstyčių, krienų.

Receptą rasite čia.

Šis be galo gaivus ir labai lengvai paruošiamas desertas yra tradicinis britiškas gardumynas. Įprastai jis patiekiamas taurėse, bet šiame recepte jis patiektas citrinų puselėse - taip dar gražiau ir šventiškiau.

Receptą rasite čia.

Švelnios tekstūros ir kiek pikantiško skonio - ypač gardi skumbrės užtepėlė su lydytu sūreliu (ruošiama be majonezo). Ji puikiai tinka įdaryti krepšelius, tepti ant krekerių, batono riekelių ar juodos duonos.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, tradicinis lenkiškas pyragas, geriau žinomas kaip Kremowka arba Napoleonka. Sakoma, kad nuo pat vaikystės jį labai mėgo popiežius Jonas Paulius II, todėl dar pyragas vadinamas Popiežiaus Kremowka. Pagaminamas beprotiškai paprastai, taupiai, o koks jo skonis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Švenčių vaišėms ar po Velykų likusiems kiaušiniams sunaudoti tobulai tiks šis užkandis. Paruošimas paprastas, o pavyksta sotus, gardus. Tinka valgyti vieną, dėti ant duonos riekelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Gaivios, maloniai salstelėjusios ir pavasariškai spalvingos. Puikiai tiks norintiems kažko įdomesnio, bet nesudėtingo ir greitai paruošiamo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Puikiai subalansuoto skonio, lengvai paruošiamas, jaukus ir labai skanus pyragas. Šiame recepte ruošiamas su juodaisiais serbentais, tačiau galite naudoti ir kitas turimas smulkesnes šaldytas uogas kaip kad avietės, mėlynės ar šilauogės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Ši Prancūzijos virtuvės skonių įkvėpta vištiena yra tobula. Lengvas karamelizuotų svogūnų salstelėjimas, sultinga mėsytė ir tįstantis sūris - atrodo, tarsi ingredientai paprastučiai, bet jie susilieja į be krašto gerą skonio harmoniją.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šventiškos, gardžios, gal kiek neįpratos salotos, bet turėtų patikti lietuviškų patiekalų gerbėjams bei mėgstantiems sočias salotas su tunu. Salotos sočios, dailiai atrodo ant stalo, ypač jei jas ruošite į permatomą stiklinį indą.

Receptą rasite čia.

Vienos skaniausių salotų! Šiek tiek pikantiškos, sočios, paprastos, paruošiamos super greitai, o tiks ir šventiniam stalui, ir tiesiog, kai norisi pasimėgauti puikiais skoniais be ilgo trypčiojimo virtuvėje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Šis morkų keksas - labai paprastai pagaminamas, šventiškai atrodantis ir puikaus skonio. Čia pateikiame bazinį receptą, bet juo galite varijuoti - pavyzdžiui, į morkų tešlą labai tinka įmaišyti šaukštelį cinamono (arba meduolių prieskonių) ir/ar pora saujų smulkintų graikinių riešutų, o varškės masei dar daugiau skonio ir tekstūros suteiks džiovintos spanguolės ar razinos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Įprasti ingredientai, o koks puikus skonių derinys pavyksta! Jei mėgstate silkę ir ieškote gardžių idėjų šventiniam stalui, šios salotos tikrai tiks.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Vištiena minkštutėlė, o padažas fantastiško skonio! Patiekalui galite naudoti krūtinėlę, sparnelius, šlauneles ar bet kurias kitas vištos dalis. Užkepėlė tiesiog tirpsta burnoje su kiekvienu kąsniu! Rekomenduojame paragauti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šis nekeptas tortas - puikus variantas, kai norisi tikrai labai skanaus ir šventiško deserto nepraleidžiant daug laiko virtuvėje. Jis pavyksta sodraus skonio, kremiškas, skoniu kažkuo primenantis ledus - toks, kuriam tikrai sunku atsispirti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Dar viena puiki idėja, kuri tinka tiek šventiniam stalui, tiek likus virtų kiaušinių po Velykų. Labai skanus užkandis, kuris tikrai taps vienu mėgiamiausiu. Jei norisi, į vieną iš įdarų galima pridėti smulkiai pjaustytos silkės ar rūkytos lašišos, pabarstyti mėgstamais žalumynais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Gaivios ir spalvingos salotos, kurios puikiai tiks ir šventei, ir kasdienai. Jeigu norite sveikesnio varianto, vietoje majonezo galite naudoti grietinę arba graikišką jogurtą, paskanintą trupučiu dižono garstyčių arba krienų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Labai paprasta paruošti ir labai skanu! Tai kiek kitoks būdas paruošti mėsos kepsnius - jie užkepami su marinuotų agurkėlių pagardu ir pikantišku sūrio pagardu. Tiekite su bulvių koše ir aštriomis morkų salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Neišpasakytai minkštas, drėgnas ir labai gaivaus skonio keksas, kurį įsimylėsite nuo pirmojo kąsnelio! Šis keksas nustebins savo puikiu skoniu ir dailia išvaizda. Tiesiog tobulas kepinys.

Receptą rasite čia.

Soti, gardi, nesudėtingai ir gana taupiai paruošiama rūkytos vištienos mišrainė šventinėms vaišėms. Receptas labai šventiškas ir puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Bulvės ir silkė - tobulas skonių derinys. O supjausčius bulves griežinėliais, jas paskrudinus orkaitėje (nors tikrai nėra būtina), patepus trupučiu tobulo padažo, uždėjus silkės gabaliuką skonis tampa dar įsimintinesnis. Šie kąsneliai nuo stalo dingsta akimirksniu, bet taip pat greitai jie paruošiami, tad labai paprasta papildyti stalą šiuo gardžiu užkandžiu ir mėgautis vėl.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. Beje, šis receptas tinka ir vištienai - naudokite krūtinėles ir jas perpjaukite išilgai pusiau, kad kepsniukai būtų plonesni.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Šventinio Velykų stalo patiekalas - gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori.

Receptą rasite čia.

Gardžią lazaniją namuose paruošti visai nesudėtinga, ypač pagal puikų receptą! Šiame recepte ingredientų kiekiai skirti 2 - 3 porcijoms, todėl, jei norite paruošti daugiau lazanijos, atitinkamai didinkite ingredientų keikį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ant šventinio stalo įvairūs suktinukai būna išgraibstomi tiesiog akimirksniu. Ir nenuostabu kodėl - jie puošniai atrodo, patogu skanauti ir, žinoma, malonu gardžiuotis. Būtent tokie yra ir šie suktinukai. Labai paprasti ingredientai, greitai paruošiami, tad ir virtuvėje sukiotis ilgai nereikia, o rezultatas pavyksta labai skanus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Šis pyragas nostalgiškas, labai gardus, tokio švelnaus subalansuoto skonio, o serbentų uogienė suteikia papildomos malonios drėgmės ir malonios rūgštelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Užkandis, kuris ne tik gardus, nesudėtingai paruošiamas, kuriuo patogu vaišintis, o dar ir atrodo labai žaviai. Nuo stalo išgaruos akimirksniu ir papuoš kiekvieną stalą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Velykos retai įsivaizduojamos be majonezo. Bet jo tikrai nebūtina skubėti į parduotuvę! Parodysime kaip paruošti naminį majonezą net 3 skirtingais būdais! Rasite ir tokį, kuriam nereikia nei kiaušinių, nei pieno produktų.

Receptą rasite čia.

Vieno kąsnio užkandžiai visada būna nepamainoma klasika ant šventinio ar kasdienio stalo. Jie lengvai paruošiami, labai skanūs, tokie žavūs, o ir ragauti labai patogu. Būtent tokie yra ir šie karšti sumuštinukai, kuriems atsispirti tiesiog sudėtinga.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Neišpasakytai minkštas, drėgnas ir labai gaivaus skonio keksas, kurį įsimylėsite nuo pirmojo kąsnelio! Šis keksas nustebins savo puikiu skoniu ir dailia išvaizda. Tiesiog tobulas kepinys.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Šokoladinis sausainių pagrindas, šokolado gabaliukai labai švelniame varškės kremo sluoksnyje ir uogos - tobulas derinys! Tortas nėra pernelyg saldus, todėl patiks mėgstantiems gaivesnius desertus. Paruošimas užtruks vos pusvalandį, reikės tik trupučio kantrybės, kol tortas sustings ir galima bus ragauti! Puošiame uogomis arba šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie bulvių lizdai yra labai skanus, taupus, šventiškai atrodantis ir nesunkiai pagaminamas patiekalas. Įdaru drąsiai improvizuokite - vietoje vištienos tinka ir kiauliena ar mėgiama malta mėsa. Arba galima įdarui naudoti vien daržoves ar jas maišyti su konservuotais avinžirniais ar kietai virtais ir sutarkuotais kiaušiniais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Paprastas, bet nuostabaus skonio derinys. Jeigu mėgstate apskrudusią duonytę įtrinkite česnaku, tai suteiks užkandžiui daugiau pikantiškumo. Puošiame mėgstamais žalumynais.

Receptą rasite čia.

Gaivus, skanus, dailus ir labai paprastai pagaminams - šis nekeptas tortas yra vienas tų receptų, kuriuos verta išsisaugoti. Ingredientai labai paprasti, išeiga gana nedidelį, o skonis ir vaizdas tikrai puikūs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie tinginio kiaušiniai - žaisminga šventiška karamelinio tinginio variacija. Pagaminti nesudėtinga, o sužavėti bus ir mažieji valgytojai, ir mielai skanaus suaugę. Skrudinti sūdyti žemės riešutai suteikia skoniui snikeriškumo, bet galite naudoti ir paprastus skrudintus žemės riešutus ar kitokius mėgiamus riešutus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlės liežuvio salotos, kurias galima ruošti į vieną didelį stiklinį indą sluoksniais, patiekti išmaišytas ar į mažas stiklinaites! Liežuvį tinka pakeisti ir virta ar orkaitėje kepta mėsa.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Įdaryti kiaušiniai randami ant daugelio šventinių stalų, tad šie taip pat puikiai tinka šventiniam stalui ar tiesiog kasdienai, nes pavyksta labai gardūs. Žinoma, primena klasikinį įdarytų kiaušinių skonį, tačiau šie turi maloniai subalansuotą skonių derinį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Turbūt su brauniais jau visi susipažinę, išragavę ir daugelis pamėgę. Savo drėgna minkštute tekstūra jie primena braunius, tik be juodo šokolado. Taip, irgi saldūs ir skalsūs, tad pjaustomi mažais gabalėliais. Bet kiekvienas jų tiesiog sutirpsta mėgaujantis. Beje, gaminimas visiškai paprastutis, ingredientai irgi kasdieniai, o papuošimams vietoje šokoladinių kiaušinių tinka ir tiesiog saldainiai ar gabalėliais supjaustytas juodas ar pieniškas šokoladas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Taip paruoštos vištienos skonis puikus, o pati mėsa lieka sultinga, padažas ir sūris tobulai papildo patiekalą. Recepte užrašėme, kaip gaminame su naminiu pomidorų padažu iš konservuotų pomidorų, bet puikiai tinka ir pirktinis. Svarbu rinktis kokybišką, ne per saldų, idealu - itališko arba meksikietiško stiliaus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tradicinę Velykų "Paską" tikrai neužtruks ilgai, reikės tik šiek tiek kantrybės, kol skanėstas sustings. Skonis lengvas ir švelnus, tai tikras tradicinis Velykų skanėstas. Vietoje grietinėlės tinka ruošti ir su grietine, o džiovintus vaisius ir riešutus rinkitės mėgstamiausius. Jeigu nenorite dėti termiškai neapdorotų kiaušinių trynių, vietoje jų galima dėti pora šaukštų daugiau grietinės ar grietinėlės, o gelsvą spalvą išgausite žiupsneliu maltos ciberžolės.

Receptą rasite čia.

Šios salotos puikai tiks šventiniam stalui - skanu, ingredientai paprasti, o paruošimas labai lengvas. Tik supjaustyti, sumaišyti ir viskas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Skanutėlis karamelinis tinginys, kurį paruošite be galo paprastai ir net nereikės kaisti viryklės. Jo skonis mus kažkuo nukelia į vaikystę ir pažadina pačius jaukiausius prisiminimus. Recepte šis tinginys stingdomas silikoninėje kekso formoje, bet drąsiai naudokite bet kokią turimą (jeigu ji ne silikoninė, prieš tai išklokite kepimo popieriumi) ar tiesiog formuokite rankomis kaip klasikinį tinginį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Skrudinta duonos riekelė, kremiška skumbrės užtepėlė su švelnia obuolio nata - skonių derinys, kuriam sunku atsispirti. Paprasta paruošti, vos keli neįmantrūs ingredientai, o kiekvienas sumuštinukas nuo stalo išgaruos akimirksniu.

Receptą rasite čia.

Puikus klasikinis silkės pataluose receptas, kurio paragavus turbūt ne vienas prisiminsite vaikystę. Šią silkę aš dažniausiai sluoksniuoju torto formoje nuimamais kraštais, bet galite ruošti ir kitokioje formoje ar tiesiog dubenyje. Majonezo kiekį galite padidinti/pamažinti pagal savo skonį ir jo mėgimą. Virdami daržoves nepamirškite, kad jas visas reikėtų virti su lupenomis, o nulupti tik jau išvirusias ir atvėsusias. Taip daržovių skonis liks sodresnis. Jeigu nemėgstate žalių svogūnų skonio, galite jų nedėti arba mišrainę gaminti su pakepintais svogūnais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, vasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais vaisiais ar uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Žavūs, puošnūs, gardūs, o paruošiami labai nesudėtingai. Užkandėlė savo forma ir žaviu baltumu kiek primena sniego gniūžtes, tad bus tikra puošmena ant šventinio stalo. O geriausia, kad ingredientai visiškai neįmantrūs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Visų puikiai pažįstamas varškės tinginys įdomiau - su malonia citrinų gaiva! Tinginys pavyksta tikrai citrininis ir gana gaivus, nėra pernlyg saldus, todėl patiks saikingiems smaližiams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Greitai paruošiamos, pikantiškos ir labai skanios krabų lazdelių salotos. Jas galima patiekti sluoksniuotas ar išmaišytas. Skaniausia patiekti iš karto, bet galima paruošti ir iš anksto.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pamėginkite kepti duoną orkaitėje, o vietoj paprastos kvietinės, rinkitės viso grūdo ruginių miltų duoną. Taip turėsime žymiai sveikesnį įspūdingai atrodantį užkandį! Paprasta paruošti pagal detalų video receptą!

Receptą rasite čia.

Labai skanus, karamelinis tinginys su šokoladu ir traškiais riešutukais. Rekomenduojame išbandyti! Skanus jis ir be šokoladinio glaisto papuošimo. Beje, jei naudosite nesūdytus riešutus, labai rekomenduojame tinginio masę pasūdyti - būtent subtilus sūrumas ir karamelė padaro šį tinginį ypatingu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Greitai paruošiamos, labai skanios, šiek tiek pikantiškos vištienos salotos. Tinka ruošti su rūkyta, kepta ar virta vištiena, rūkytu kiaulienos kumpeliu. Žalumynus rinkitės turimus ir mėgstamus, vietoje saliero galite dėti poro ar svogūnų laiškų, tiks net rūgštesnis obuolys.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Greitai paruošiami ir labai skanūs sumuštiniai su silke. Akimirksniu išgaruoja nuo stalo, o svečiai prašo recepto. Galima ruošti su mažesniais putpelių kiaušiniais, o jei renkatės virštos - juos pjaustyti ketvirčiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai dailūs ir labai skanūs triufeliai! Juos paruošti visiškai paprasta ir ir nereikia daug ingredientų! Sausainius galite naudotis šokoladinius, o jei neturite, juos pakeiskite paprastais ir į masę berkite kakavos - skonis bus kiek kitoks, bet nuostabus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Kai norisi nesudėtingo, bet gardaus užkandžio.  Paruošti labai paprasta, ingredientai taupūs ir tikrai neįmantrūs, o prireiks vos 15 minučių. Skonių derinys daugeliui pažįstamas ir pamėgtas - svogūnai, pievagrybiai ir silkė. Tikras tobulumas paprastume.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai paprastai paruošiama ir skani užkandėlė su morkomis, agurkėliais ir silke. Agurkėlius rinkitės marinuotus ar raugintus, svogūnai nebūtinai turi būti rausvieji - tiks ir paprasti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Mary
2020-04-08 15:17
Keleta recepteliu isbandysiu,aciu!!! ATSAKYTI
gerbeja
2019-04-15 13:08
Aciū Jums, puiki įvairovė, yra iš ko rinktis.
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital