Receptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertų

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-02-14
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Receptai valentino dienai
@Shutterstock

Jei norite sau svarbų žmogų maloniai nustebinti Valentino dienos proga ar tiesiog paruošti ypatingesnį patiekalą romantiškai vakarienei, skubame į pagalbą! Atrinkome net 34 gardžiasi, bet nesudėtingai pagaminamas šventiškų patiekalų bei desertų idėjas, kurios jaukiai nuspalvins tiek Valentino, tiek kiekvieną dieną.

 

Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudojame paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriame gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Vos keli nekomplikuoti ingredientai, greitas paruošimas, o koks skonis ir vaizdas! Nuostabiai tinka draugų susibūrimui, kai norisi palepinti artimuosius ar tiekti ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Taip paruošta vištiena yra nereali - minkštutė, sultinga, norisi ją suvalgyti iki paskutinio trupinėlio. Kitaip būti ir negalėtų, nes šis patiekalas yra daugumos italų restoranų Amerikoje pasididžiavimas, žinomas "Chicken Parmigiana" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šokoladas ir braškės – tikra Valentino dienos klasika, todėl ir šiame deserte susluoksniavau viename dubenyje lengvai sumaišomo šokoladinio pyrago (braunio) gabalėlius, purų grietinėlės ir maskarponės kremą bei gaivumo suteikiantį braškių padažą. Desertas tikrai skanus, nesudėtingas ir labai romantiškas! Beje, vietoje braškių puikiai tiktų ir avietės. O jei šviežių uogų neturėsite, galima su cukrumi pašildyti ir atvėsinti šaldytas uogas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ieva, Dar kąsnelį

Penkiolika minučių pasiruošimo ir truputis kantrybės, kol iškeps! Vietoje lašišos galima kepti ir kitą žuvį - menkę, pangasiją ar kitą mėgstama. Švelnusis kreminis grietinėlės padažas tobulai dera prie žuvies. Tiekiame su ryžiais. Nesudėtinga idėja greitai ir romantiškai Valentino dienos vakarienei.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Macarons pyragėlius neabejotinai būtų galima karūnuoti konditerijos karaliumi. Pastaraisiais dešimtmečiais Macarons tikrai pasiekė savo populiarumo viršūnę - juos galite įsigyti vos ne visame pasaulyje, pamatyti daugelyje filmų bei serialų, ar nuolat išvysti socialinių tinklų nuotraukose. Gaminant šiuo metodu sugadinti tešlą yra ne taip lengva, o ir didelių konditerinių žinių nereikia. Tad jei visada svajojote patys išsikepti Macarons pyragėlius, skaitykite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy Kitchen

Super dailiai atrodančios, labai skanios ir lengvai pagaminamos užkandėlės. Su recepte naudoju sūrių deriniu man jos pačios skaniausios, bet galite rinktis ir vien tik rikotos sūrį ar jį keisti tepamu varškės sūreliu ar kreminiu sūriu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šios traškios krevetės yra nerealios! Iš pirmo žvilgsnio galbūt padažo ingredientai pasirodys neįprasti, bet kaip maloniai nustebsite paragavę! Majonezo padažas turi švelnią, bet nedominuojančią saldumo natą, kurią atsveria citrinos rūgštelė ir pakelia padažą į kitą lygmenį. Tuo tarpu krevetės pavyksta traškios, švelnios. Na, paskanavus tikrai sunku sustoti. Šis gardumynas tiks, kai norisi palepinti artimuosius, paužkandžiauti prie filmo savaitgalio vakarą ar tiekti ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Greita vakarienė po darbo, savaitgalio pietūs ar romantiška idėja ypatingai progai - šis patiekalas tiks kiekvienai progai. O geriausia, kad ne tik be galo skanu, bet vištiena iškepa super sultinga, padažas pagardina kiekvieną kąsnelį, paprikos ir ananasas tobulai dera, paruošimas neužtruks, o vėliau ir kepimo formos ilgai plauti nereikės, nes kepsniai ruošiami folijos kišenėlėse. Labai patogu, paprasta, o gardu tai neapsakomai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šiai smaližių svajonei paruošti nereikės nei daug ingredientų, nei labai ilgai sukiotis virtuvėje, o kiekvienas kąsnelis tiesiog tirps burnoje. Beje, pyragėlius reikėtų tiekti dar karštus, kad šokoladas dar išbėgtų iš pyragėlio ir nebūtų sustingęs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Minkšta plikyta tešla, nuostabus plikytas kremas su pistacijomis, sodri pistacijų pasta, lengvas it pūkelis vanilinis maskarponės kremas ir traškios karamelizuotos pistacijos -  visa tai tiesiog tobulas skonių derinys, kuriam sunku atsispirti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Labai paprastas patiekalas, kuris nereikalauja įmantrių sugebėjimų, o visą darbą atlieka orkaitė. Beje, daržoves galite rinktis kokias tik norite ir mėgstate, labai tiktų brokoliai ir kitos daržovės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Raudona spalva dažnai vadinama meilės ir aistros spalva, tad nenuostabu, kad raudonojo aksomo desertus dažnai išvysite tarp pasiūlymų, ką gi saldaus paruošti Valentino dienai? Šis sūrio tortas – ne išimtis. Klasikinis, kvepiantis vanile, tačiau nudažytas raudonai. Paruošėme receptą artėjant meilės dienai ir kviečiame gaminti drauge.

Receptą rasite čia.

Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Naminė braškių želė pavyksta itin sodraus skonio bei minkštos, švelnios tekstūros. Antrasis deserto sluoksnis - panakotos. Kiekvienas kąsnelis taip švelniai ir jaukiai pradžiugina kiekvieną paragavusį. O ruošti galima ir su šaldytomis, ir su šviežiomis uogomis.

Receptą rasite čia.

Puiki idėja vakarienei be mėsos (tiks ir vegetarams, nes nenaudojami kiaušiniai). Makaronai iškepa su minkštu, sultingu ir kvapniu įdaru. Rekomenduoju išbandyti. Pagal šį receptą paruošite 2 vidutinio dydžio porcijas, todėl, jei valgys gausesnė ar labai išalkusi kompanija, ingredientų kiekius reikėtų didinti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis braškių pyragas,tiksliau beveik tortas, yra idealus desertas vasaros dienoms. Jis susideda iš trijų sluoksnių: sausainių pagrindo, kremiško varškės sluoksnio ir gaivių braškių putėsių. Kiekvienas sluoksnis turi savo skonį ir tekstūrą, kurie puikiai dera tarpusavyje ir sudaro harmoningą visumą. Pyragas yra lengvas, gan gaivus, o paruošimas nesudėtingas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Maistinga, soti, sveikesnė vakarienės idėja, kuri nuostabiai tinka, kai norisi pasilepinti ir palepinti artimuosius. Tinka net ir šventėms, romantiškoms vakarienėms ar įsidėti į pietų dėžutę. Paprasta paruošti, ilgai sukinėtis virtuvėje nereikia, o iškepa puikaus aromato ir skonio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Be galo greitai pagaminamas, kremiškas, gaivus ir na labai skanus desertas. Vietoje vyšnių taip pat tinka ir kitokios uogos (braškės, mėlynės, avietės, šilauogės) ar mėgiami vaisia, pvz. smulkiai supjaustyti konservuoti persikai ar su trupučiu sviesto bei cukraus pakepinti obuolių gabalėliai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoskaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puikaus skonio sumuštinukai su saulėje džiovintų pomidorų užtepėle ir rikotos sūriu. Tobulas skrudintos bagetės traškumo, lengvo rikotos salstelėjimo ir pomidorų rūgštelės derinys. Ingredientų pakaks visai nedaug, o nuo stalo šios užkandėlės išgaruos akimirksniu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Laksa yra aštri, pietryčių Azijoje populiari makaronų sriuba, kurios pagrindą sudaro ryžių arba kviečių makaronai, aštrus sultinys su kokosų pienu ir vištiena, krevetės arba žuvis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Plonas, šiek tiek traškus pagrindas ir idealiai kremiškas viršus - sūrio pyragas yra vienas tų tobulų legendinių desertų, kuriame vos keli ingredientai susijungia į tokio puikumo visumą, kad norisi dar ir dar gabalėlio. Nuostabus kasdienai ar šventėms..

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Greitai paruošiami, ypatingai šventiški kepti sumuštinukai su krevetėmis. Jei mėgstate krevetes, labai rekomenduojame išbandyti!

Receptą rasite čia.

Smaližių svajonės išsipildymas - pavlova su maskarponės kremu ir nuostabia rūgštele bei gaivumu nuo šviežių uogų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Tailando kariai mums yra vienas tų genialių patiekalų, kuriuos gaminame norėdami išskirtinai skaniai, bet be valandų virtuvėje. Ir jais itin paprasta improvizuoti - raudonojo kario prieskonius pakeisite į kitos spalvos kario, vienas daržoves pakeisite kitomis, vietoje krevečių panaudosite vištieną ar lašišą arba avinžirnius ir, regis, tas pats patiekalas sužibės kita spalva.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Burnoje sutirpstanti plikyta tešla ir baltojo šokolado kremas, papildytas aviečių natomis, sukuria tiesiog tobulą pavasarišką desertą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ši be galo skani ir super paprastai pagaminama pomidorų bei buratos užkandėlė tobulai tinka vakarui su draugais, lėtiems savaitgalio pusryčiams ar tiesiog kai norisi įdomesnės vakarienės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Niujorko sūrio pyragas - tikrų tikriausia klasika, kurios ragavę yra tikriausiai daugelis smaližių. Švelni vyšnių rūgštelė tobulai dera su pyrago saldumu, bet vietoje vyšnių taip pat tinka ir kitos šaldytos uogos ar švieži/konservuoti vaisiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Apie šios vištienos gaminimą reikėtų pagalvoti iš anksto, nes tobula būtų pamarinuoti per naktį (ar bent 3 valandas). Būtent jogurtinis marinatas suteikia ypatingą skonį. Tobula kreminė tekstūra, švelnus indiškas skonis ir sviestinė vištiena.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Retas atsisakys lėkštės makaronų su puikiu padažu... Šį kartą prie makaronų priderintas kreminis, skanus, gardus rausvas padažiukas su krevetėmis. Išbandykite, tikrai nesigailėsite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Pastéis de Nata vadinti portugališkų kepinių legenda. Saldūs pyragėliai tapo tokie populiarūs pasaulyje, kad nereikia nė aplankyti Portugalijos, jog mintinai žinotum jų pavadinimą ir iš pirmo žvilgsnio atskirtum tuos žavius sluoksniuotos tešlos krepšelius su gardžiai karamelizuotu kremo įdaru.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta Virtuvė

Italijos virtuvės patiekalai puikiai tinka romantiškai vakarienei. Tradicinis itališkos lazanijos receptas, kuris nudžiugins net tuos, kurie retai sukasi virtuvėje, nes nes receptas labai detalus. Lazanijos paruošimas užtruks, tačiau rezultatas išties puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šį desertą sudaro du traškūs ir tuo pačiu metu minkšti rožiniai macarons sausainiai, rožių natų turintis sviestinis kremas, ličių saldumas bei aviečių gaiva. Visa tai sukuria nepamirštamą skonių derinį, kuris tiesiog tirpsta burnoje! Juk ne be reikalo šis desertas taip išpopuliarėjo pasaulyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.

Receptą rasite čia.

Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, pavasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais vaisiais ar uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikiems pietums ar vakarienei puikiai tiks orkaitėje kepta vištiena. Ilgai virtuvėje sukiotis nereikės - tik užmarinuoti vištieną, o tuomet darbą atliks orkaitė. Vištiena tiekiama su padažu, kurį labai nesudėtingai ir greitai paruošite. Nors ingredientų daug, bet jie nėra įmantrūs ir beveik visi tikrai randami namų spintelėse.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis ryškių skonių dubenėlis - tikras lobis Azijos skonių gerbėjams. Kiaušininiai makaronai su lašiša, pagardinta vasabi ir sezamų prieskonių mišiniu, bei su česnakais ir sojų padažu kepti Pak Choy kopūstai. Papildomas privalumas - šį patiekalą paruošite maždaug per 20 minučių! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Visi padažo skoniai susilieja į tokią darnią visumą, kad norisi jį tiesiog kabinti šaukštu. Beje, tokiame padaže galite ruošti ne tik vištieną - jis puikiai tinka kiaulienos pjausniams, lašišai ir net krevetėms.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šokoladinis sausainių pagrindas, šokolado gabaliukai labai švelniame varškės kremo sluoksnyje ir uogos - tobulas derinys! Tortas nėra pernelyg saldus, todėl patiks mėgstantiems gaivesnius desertus. Paruošimas užtruks vos pusvalandį, reikės tik trupučio kantrybės, kol tortas sustings ir galima bus ragauti! Puošiame uogomis, šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Minkštas lengvai traškus paviršius ir tobulas kreminis įdaras. Lengvi kaip oras, saldūs tik subtiliai ir kiekvienas kąsnelis tiesiog tobulas. Taip, šie naminiai eklerai su lengvai citrininiu maskarponės kremu būtent tokie. Jie abejingų nepalieka.

Receptą rasite čia.

 Akį traukianti išvaizda bei ypatingas skonių ir tekstūrų derinys - tai, kas vieną kartą paragavus, neleidžia pamiršti šio skanėsto. Minkštutė plikyta tešla, gardinta migdolų riekelėmis, riešutų pasta, burnoje tirpstantis kava ir riešutais kvepiantis grietinėlės kremas bei abejingų nepaliekantis plikytas mousseline kremas - tai tikra svajonė.

Receptą rasite čia.

Šios salotos yra nerealios! Mums - pačios pačiausios. Sodrios skonių, gaivios, tačiau tuo pačiu sočios, žavingai atrodančios. Jei norite, vietoje krevečių galite rinktis ir vištieną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Pagaminti reikia skirti kiek daugiau laiko, bet rezultatas tikrai to vertas. Ilgai žemoje temperatūroje kepamų šonkauliukų mėsa iškepa labai minkšta - tiesiog byra nuo kaulų vos palietus šakute, rezultatas šiek tiek primena plėšytą kiaulieną. O jei dar nepatingėsite ir pagaminsite naminį barbekiu padažą, kuriuo aptepsite šonkaulius - tai tikrai bus vienas skaniausių kada nors ragautų patiekalų.

Receptą rasite čia.

Šis greitas tiramisu taurėse labai patiks visiems mėgstantiems tiramisu, bet neturintiems ar nenorintiems praleisti daug laiko virtuvėje gaminant. Šis desertas pagaminamas labai greitai, tik reikia šiek tiek laiko ir kantrybės sulaukti kol pastovės šaldytuve bent keletą valandų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Idealus pasirinkimas šventėms, romantiškai vakarienei ar tiesiog, kai norisi palepinti artimuosius. Jei mėgstate kiek aštriau, šis patiekalas maloniai pradžiugins jūsų skonių receptorius, o jei aštresnių skonių nemėgstate, tuomet sriracha padažo kiekį mažinkite arba visai nedėkite. Lašišą galima keisti ir uptėtakiu, bus lygiai taip pat gardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Šie vištienos krūtinėlės kepsneliai dėl šoninės bei sūrio iškepa tobulai sultingi, atrodo labai šventiškai, o paruošti užtruksite vos 15-20 minčių. Tada pusvalandis orkaitėje ir nuostabi vakarienė garuos ant stalo. Kepsnelius pasiruošti galite ir iš vakaro - susuktus sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu arba maistnė plėvele ir laikykite šaldytuve. Likus pusvalandžiui iki gaminimo išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų, o tada kepkite pagal nurodymus recepte. Suktinukų viršaus galima niekuo papildomai netepti, o įdarui rinktis bet kokį mėgstamą sūrį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Saldus, minkštas, su šiek tiek traškia, plona plutele - kiekvienas šio šokoladinio skanėsto kąsnelis su malonumu sutirpsta burnoje. Skanus tiek vienas, tiek su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Jei mėgstate midijas, šį patiekalą išbandyti rekomenduojama. Patiks net tiems, kurie dar jų ir niekada neragavę. Labai svarbu atsirinkti šviežias midijas - jos turi būti pilnai užsidariusios.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Skanūs, minkšti ir sultingi suktinukai orkaitėje! Galima tiekti su bulvių koše, ryžiais, makaronais. Padažas toks skanus, kad norėsis suvalgyti iki paskutinio lašelio!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Švelnus, purus, migdolais kvepniastis biskvitas, lengvas kremas ir viskas ko reikia tobulam tortui. Ruošti galima su šviežiomis arba šaldytomis uogomis, tad puikiai tinka įvairioms šventėms ar tiesiog, kai norisi palepinti artimuosius.

Receptą rasite čia.

Super paprastai pagaminamas ir be galo skanus desertas. Jeigu norite įdomiau, į jį tinka įmaišyti smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų. Bet šis tinginys nuostabus ir tiesiog savaime, be jokių priedų. Išbandę tikrai nesigailėsite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Karamelizuota sluoksniuota tešla, lengvutis lyg pūkelis Chiboust kremas, sūdytos karamelės padažas, burnoje palengva tirpstantis vanilinis Chantilly kremas gardintas maskarpone ir traškūs plikyti pyragėliai, pripildyti kremu - tai kas pradžiugina kiekvieną smaližių ir ne tik.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Greiti ir skanūs šventiniai pietūs ar vakarienė orkaitėje! Nereikės suktis prie viryklės, o dar puikus kreminis grietinėlės padažas... Tiekite su ryžiais, bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis ir mylimieji bus sužavėti. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Traškus duonos skrebutis, kreminė gvakamolė, švelniai sūdyta lašiša taip puikiai dera tarpusavyje kad šis užkandis greičiausiai dingsta nuo stalo. Pagaminama labai greitai ir lengvai, siūlau visiems pabandyti! Pagal šį receptą paruošite net 28 sumuštinukus.

Receptą rasite čia.

Vakarienė per 20 minučių! Jeigu nemėgstate tirštų padažų, tuomet į padažą nedėkite krakmolo. Mes mėgstame lipnius, tirštus padažus su krevetėmis, dėl to naudojame kukurūzų krakmolą padažui sutirštinti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital