Taupūs saldumynai - 39 puikūs skanėstų receptai neišlaidaujant

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-11-19
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Taupūs desertai
@Shutterstock

Gardiems tortams, pyragams, sausainiams ar kitiems skanėstams tikrai nereikia išlaidauti. Įsivaizduokite, kaip minkšti tešlos kamuoliukai virsta mažais sausainiukais, kuriais galima pasidalinti su artimaisiais arba paprastus ingredientus sumaišius mėgaujamės pasakiškai atrodančiu ir skaniu tortu, kiekvienas gabalėlis tokių desertų yra meilės ir jaukumo ženklas, o jų gamyba - tai procesas, kuris ne tik suteikia džiaugsmo, bet ir leidžia atrasti naujus skonius be didelių išlaidų. 

Skubame dalintis receptais, kuriuose vyrauja paprasti ir taupūs ingredientai.

Nuostabiai skanus ir labai lengvai paruošiamas obuolių pyragas, kuriam nereikia įmantrių ingredientų, bet jis yra vienas gardžiausių. Jo viršutinis sluoksnis yra tobulo traškumo, o kai dar apšlakstytas karamelės padažu....Viskas taip puikiai dera ir taip skanu, kad kitokio pyrago ir nesinori.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai paprastai paruošiami, minkšti ir skanutėliai šokoladiniai keksiukai smaližiams. Jiems nereikės jokių įmantrių ingredientų - ruošiami net be pieno produktų! Iškepusius tinka pabarstyti cukraus pudra ar kakava ar skanauti visai be papuošimo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Šis pyragas nostalgiškas, labai gardus, tokio švelnaus subalansuoto skonio, o serbentų uogienė suteikia papildomos malonios drėgmės ir malonios rūgštelės. Receptui mus įkvėpė lenkiškas trupininis pyragas Skubaniec, tik jame vietoje varškės sluoksnio naudojami su cukrumi išplakti kiaušinių baltymai. Visgi su varške mums dar skaniau!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis nekeptas tortas - puikus variantas, kai norisi tikrai labai skanaus ir šventiško deserto nepraleidžiant daug laiko virtuvėje. Jis pavyksta sodraus skonio, kremiškas, skoniu kažkuo primenantis ledus - toks, kuriam tikrai sunku atsispirti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Maži senoviški plikyti sausainiai – štai kur slepiasi vaikystės nostalgija. Tai labai toli nuo tradicinės lietuvių virtuvės – dailūs plikytos tešlos sausainiai yra klasikinis prancūziškas kepinys; matyt, jau tada pasaulis nebuvo toks didelis kaip gali pasirodyti, o skonių kelionės vykdavo net mažose mažų šalių virtuvėse. Minkštučiai, drėgni, burnoje tirpstantys sausainiai negalėtų palikti abejingų – meilė nuo pirmojo sausainėlio atrodo pats tikėtiniausias šios istorijos scenarijus.

Receptą rasite čia.

Be galo paprastai paruošiamas nekeptas sausainių tortas su gaiviu grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu. Konservuoti persikai šiam tortui suteikia puikaus skonio balanso, bet galima rinktis ir kitokius mėgstamus vaisius - konservuotus ananasus, kriaušes, mangus ar kuo tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.

Burnoje tirpstantis, labai kvapnus, labai skanus ir tiesiog laaabai šokoladinis pyragas! Moliūgų jo tešloje nė nepajusite, tačiau jie pyragui suteiks daugiau drėgnumo, sodrumo ir gaivos. Iškeptą pyragą galite papuošti lydytu šokoladu, riešutais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis internete garsus tortas yra tikrai labai skanus ir super paprastai pagaminamas. Kituose receptuose jam dažnai naudojami atskirai iškepti trupiniai, bet šis daromas greičiau ir vietoje jų naudojam sausainiai. Šis torto receptas bazinis, tad juo drąsiai galite improvizuoti, pvz. į kremą papildomai įspausti citrinos sulčių ir/ar įtarkuoti žievelės, ant apatinio kremo sluoksnio papildomai užtepti rūgštesnės uogienės, dalį sausainių pakeisti smulkintais riešutais ar kaip tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Saldus, minkštas, su šiek tiek traškia, plona plutele - kiekvienas šio šokoladinio skanėsto kąsnelis su malonumu sutirpsta burnoje. Skanus tiek vienas, tiek su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlis karamelinis tinginys, kurį paruošite be galo paprastai ir net nereikės kaisti viryklės. Jo skonis mus kažkuo nukelia į vaikystę ir pažadina pačius jaukiausius prisiminimus. Recepte šis tinginys stingdomas silikoninėje kekso formoje, bet drąsiai naudokite bet kokią turimą (jeigu ji ne silikoninė, prieš tai išklokite kepimo popieriumi) ar tiesiog formuokite rankomis kaip klasikinį tinginį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Šis pyragas lyg debesėlis - minkštas, purus, tačiau tuo pačiu ir lanai maloniai drėgnas, aromatingas. Obuolių įdaras suteikia švelnią skonio natą, kuri sukuria fantastišką derinį su biskvitu. Labai paprasta paruošti, jokių įmantrybių, toks puikus rudeniškas, nostalgiškas, paprastas, bet gardus skanumynas rudens popietei.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, pavasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais vaisiais ar uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis dieviško skonio ir tikrai nesudėtingai pagaminamas pyragas, pasaulyje žinomas pavadinimu „Tarte Normande“, yra tradicinis daugelio prancūzų šeimose, ypač šiaurės Prancūzijoje. Žinoma, kaip su dauguma tradicinių receptų, kiekviena šeima turi savo mėgstamiausią variaciją, o aš dalinuosi savo pačia mėgstamiausia „Tarte Normande“ versija, kurią pagaminti labai paprasta, o nuo stalo ji visada tiesiog nušluojama.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tikriausiai daugelis smaližių mėgsta šakotį, tačiau nedaugelis išdrįsta jį pasigaminti namuose. Siūlome paprastesnį variantą - išsikepti keksą, kuris skonis maloniai primena šakotį. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Greitas, paprastas, bet ypatingo skonio obuolių pyragas! Nereikia jokių įmantrių ingredientų, o visi namai pakvips jaukiu saldumu. Labai skanu su ledais ar plakta grietinėle, bet galite drąsiai mėgautis ir su puodeliu šiltos arbatos!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Gaminant šiuos sausainius namai pakvips tikru rudeniu ir jaukumu. Iškepa minkšti, puikaus, subalansuoto skonio, labai tiktų vežtis į svečius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Itin lengvai pagaminami triufeliukai, kuriems gurmaniškos natos suteikia apvoliojimas. Tradiciškai brigadeiros gaminami verdant saldintą kondensuotą pieną, tačiau jį pakeitus karamelizuotu kondensuotu pienu gamimino laikas ženkliai sutrumpėja! Šie saldainiai ruošiami su pirktiniu karamelizuotu kondensuotu pienu, bet su naminiu pavyks dar skaniau! Apvoliojimui tinka ir kokosų drožlės ar smulkiai trupinti sausainiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dan Sukker

Neįtikėtinai paprastas keksiukų receptas! Vos keli ingredientai, o skonis - nuostabus. Jeigu norite receptą patobulinti, galite pagardinti uogiene, šaldytomis ar džiovintomis uogomis, ar aplieti tirpintu šokoladu. Šiais keksiukais tikrai nustebinsite savo artimuosius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Minkštas ir labai skanus keksas, kurį paruošite greitai, o nuo stalo išgaruos dar greičiau! Keksas drėgnas ir purus, gardinti galima razinomis, džiovintomis vyšniomis, spanguolėmis, slyvomis, persikais ar abrikosais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Minkštas pyragas su traškiu trupininiu viršumi - visai kaip vaikystėje! Iškepusį tinka, bet nebūtina pabarstyti cukraus pudra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Atrodo ir skamba įmantriai, o pagaminti tikrai labai paprasta! Pyragas ne tik kremiškas, bet ir labai gaivus, citrusinis kvapas tobulai dera prie puodelio kvapnios arbatos - puikus desertas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šokoladinis sausainių pagrindas, šokolado gabaliukai labai švelniame varškės kremo sluoksnyje ir uogos - tobulas derinys! Tortas nėra pernelyg saldus, todėl patiks mėgstantiems gaivesnius desertus. Paruošimas užtruks vos pusvalandį, reikės tik trupučio kantrybės, kol tortas sustings ir galima bus ragauti! Labai skanu puošti ne tik braškėmis, bet ir kitais šviežiais ar konservuotais vaisiais, pvz., persikais ar visai be papuošimų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis pyragas kažkuo labai primena vaikystėje ragautus pyragus, kurių skonį šiais laikais jau sunku atrasti. Labai lengvai paruošiamas, neužims daug jūsų laiko, o mėgausitės ne tik jūs, bet ir šeima ar draugai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Greitai paruošiamas tortas be jokio kepimo. Papuoštas šokoladiniu glaistu, bet bus puikus ir be jo. Jei norite įdomiau, į kremą įmaišykite šiek tiek tirpios kavos, o jei gaiviau - šlakelį citrinos sulčių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Pyrago receptas labai paprastas, todėl gali pasirodyti, kad šis pyragas visiškai niekuo neišsiskiria iš kitų varškės pyragų, tačiau vėsdamas pyragas "pravirksta" ir tuomet pamatysite visą jo grožį! Autorė klasikinį receptą kiek patobulino ir siūlo pyragą papildomai gardinti konservuotais persikais, kurie čia labai dera!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kartais labai norisi pasmaližiauti, kad ir, atrodytų, paprasčiausio tinginio, tačiau virtuvės spintelėse nėra pasislėpusio kondensuoto tinginio, tuomet improvizuojame! Šis nuostabaus skonio tinginys patenkins tikriausiai kiekvieno smaližio saldumo poreikį be ypatingų išlaidų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Šis keksas yra purus, drėgnas, puikaus karamelinio skonio, kuriam paįvairinti labai tinka skrudinti žemės riešutai. Žinoma, juos galite keisti ir kitais mėgiamais, bet su žemės riešutais man skiausia. O jeigu norite truputį nuodėmingiau, apliekite šokoladiniu glajumi.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Minkštos, putlios ir purutės bandelės pagal Liucinos Rimgailės receptą. Jos puikios su puodeliu vėsaus pieno ar puodeliu kvapnios arbatos.

Receptą rasite čia.

Labai paprastai pagaminamas ir be galo skanus desertas. Jeigu norite įdomiau, į jį tinka įmaišyti smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų. Bet šis tinginys nuostabus ir tiesiog savaime, be jokių priedų. Išbandę tikrai nesigailėsite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Gaivus tortas be kepimo! Mes jį labiausiai mėgstame su konservuotais persikais, bet galima rinktis ir kitokius vaisius ar uogas - braškes, šilauoges, konservuotus mandarinus ar kitus mėgstamus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tam, kad iškepti skanumyną prie kavos ar arbatos nereikia ilgai sukiotis virtuvėje. Šie sausainiai, būtent tokie - greitai paruošiami, o ir nereikia daug ingredientų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Burnoje tirpstantys morengai yra skanutėlis desertas ar puiki tortų puošmena, kuriai tereikia dviejų ingredientų - kiaušinių baltymų ir cukraus. Ką daryti, kad morengai visuomet pavyktų tobuli - skanūs, gražūs ir baltučiai?

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ypatingas sviestinis obuolių pyragas! Drėgnas ir labai skalsus. Skoniui paįvairinti galima įtarkuoti apelsino ar citrinos žievelės, įmaišyti riešutų ar razinų, kitų mėgstamų džiovintų vaisių ar uogų gabaliukų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai dailūs ir labai skanūs triufeliai! Juos paruošti visiškai paprasta ir ir nereikia daug ingredientų! Sausainius galite naudotis šokoladinius, o jei neturite, juos pakeiskite paprastais ir į masę berkite kakavos - skonis bus kiek kitoks, bet nuostabus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Kremiškas ir sutirpstantis burnoje su kiekvienu kąsneliu. Šis varškės pyragas mums yra vienas pačių skaniausių. Jis yra tradicinis Lenkijoje ir ten žinomas "Sernik" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Tinginių tinginys - šį nostalgiškai skanų varškinį gardumyną paruošite akimirksniu. Paprastutis, bet nuo vaišių stalo visada būna nušluojamas. Jeigu norite šventiškiau, razinas galite pamirkyti rome, o paruoštą skanėstą aplieti tirpinto šokolado glazūra. Jeigu razinų nemėgstate, galite jų nedėti visai arba pakeisti smulkintais džiovintais abrikosais ar mėgstamais riešutais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Tikrai labai gardus pyragas ir svarbiausia - galima išbandyti įvairiausias jo variacijas - rinktis mėgstamus sausainius, viršų pabarstyti kokoso ar migdolų drožlėmis, nedėti žemės riešutų, vietoje paprasto sviesto naudoti žemės riešutų sviestą. Bet kokiu atveju pyragas pavyksta be proto skanus. Svarbiausia - neperkepti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Lengvas kaip debesėlis, minkštutis, tekstūra kažkuo primenantis tiramisu, o skoniu - ledus. Mums šis tortas yra NEREALUS, numylėtas ir gamintas ne kartą ir ne du. Taip vadinamas, nes skoniu ir tekstūra primena eklerus, bet pagaminamas iš paprastučių, taupių ingredientų. Tortas labai kremiškas ir švelnus, tiekiame tiesiai iš šaldytuvo!

Receptą rasite čia.

Lietuvių ir ukrainiečių virtuvė turi labai daug bendro. Vienas iš tokių bendrų patiekalų - žagarėliai, kurie Ukrainoje vadinami Khrustyky/Verhuny. Iškepa labai gardūs, tobuli prie kavos ar arbatos puodelio.

Receptą rasite čia.

Sako, tų aukštų baltų saldaus kremo bokštelių nesumaišysi su niekuo kitu. Vieniems jie primena vaikystės apsilankymus kepyklėlėse, kitus prisiminimų takais nukelia į šurmulingą mokyklos valgyklą, trečius – į šventines dienas, kurios būdavo neįsivaizduojamos ne tik be išeiginių drabužių, bet ir be šventinių – ypatingų! – desertų.

Receptą rasite čia.

Labai skanus ir ypač lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį. Puiki idėja smaližių vaišėms! Šis puikus ir tuo, kad jam nereikės kepti biskvito, todėl pavyks net ir pradedantiesiems virtuvėje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Greita ir taupi idėja gaiviam desertui! Receptas visai paprastas, ingredientų nedaug, o skonis papirks visus želė grebėjus ir smaližius! Puošti galima riešutų, pvz., kokosų, drožlėmis ar tiesiog cukraus pudra. Vietoje kukurūzų krakmolo puikiai tiks ir bulvių, o vietoje vanilės lazdelės - vanilinis cukrus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Ne veltui šis tinginys, dar žinomas Chocolate Tiffin vardu, yra karalienės Elžbietos mėgstamiausias desertas, patiekiamas kone prie kiekvienos popiečio arbatos. Šis iš Škotijos kilęs gardumynas yra labai šokoladiškas, ne toks saldus kaip lietuviškas pusbrolis, sausainių sluoksnis kiek traškesnis, bet jį tobulai subalansuoja kremiškas šokoladinis viršus. Jei tinginį mėgstate, primygtinai rekomenduojame pabandyti šį jo užjūrio pusbrolį - nesigailėsite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlis tortas su želė gabaliukais. Kuo įvairesnių spalvų želė pasirinksite, tuo dailesnis ir puošnesnis Jūsų tortas bus. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai paprastas, greitai paruošiamas, jokių įmantrių ingredientų nereikalaujantis pyragas. Jam net nereikia sluoksniuoti uogienės, ji tiesiog įmaišoma į tešlą! Šiam pyragui naudota aviečių uogienė, bet tikrai tiks ir bet kokia kita mėgstama ar turima.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Puikus gardėsis tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui. Paruošimas ilgai neužtruks, prireiks vos kelių ingredientų, o nuo stalo dings akimirksniu. Skoniu šiek tiek primena populiariuosius kokosinius saldainius, tad patiks mėgstantiems kokoso skanumynus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Ar įmanoma nostalgiškus minkštus zefyrus paruošti namuose? Tikrai taip! Jei atidžiai įsiskaitysite į receptą ir visus straipsnio pabaigoje surašytus pastebėjimus bei patarimus, pamatysite, kad tai net nėra labai ilgas ar labai sudėtingas procesas.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, karamelinis tinginys su šokoladu ir traškiais riešutukais. Rekomenduojame išbandyti! Skanus jis ir be šokoladinio glaisto papuošimo. Beje, jei naudosite nesūdytus riešutus, labai rekomenduojame tinginio masę pasūdyti - būtent subtilus sūrumas ir karamelė padaro šį tinginį ypatingu. O jei norite mažų "triufeliukų", juos taip pat nesudėtingai suformuosite iš karamelinės tinginio masės, tuomet papildomai galima apvolioti sausainių ar vaflių trupiniuose.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus grietininis desertas smaližiams. Tereikia ištirpinti želatiną, išmaišyti kelis ingredientus ir palikti sustingti! Džiovintus vaisius ir riešutus galite rinktis ir kitokius mėgstamus. Riešutai čia nėra būtini, bet tikrai labai labai tinka!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Nostabiai skanus ir žavingai atrodantis tortas, kurį pagaminsite vos per 30-40 minučių. Tortas kremiškas, tačiau tuo pačiu labai gaivus, ką jam suteikia graikiškas jogurtas ir uogos. Gardu gaminti su rūgštesnėmis uogomis kaip kad avietės, juodieji serbentai ar vyšnios, bet drąsiai rinkitės ir kitokias savo mėgiamas ar turimas šaldiklyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Būtinai išbandykite šį paprastą receptą! Produktų visai nedaug, o recepto prašys visi paragavę. Tortą apliekite tirpintu baltu, juodu ar pienišku šokoladu! 

Receptą rasite čia.

Nerealiai skanus pyragas. Biskvitiniai tešlos sluoksniai yra nuostabiai purūs, minkštučiai ir lengvi. Obuolių sluoksnis drėgnas, kvepiantis cinamonu ir gausiai obuolinis.

Receptą rasite čia.

Labai greitas ir paprastas pyragas visiems, kas turi šaldytų ar šviežių uogų, jos čia taip pat labai tinka! Pyragas labai originalaus, neįprasto ir gardaus skonio - tešla primena ir paprastą biskvitą, ir drėgno kekso skonį. Siūlome išbandyti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital