Super skani moliūgienė - pasakojame kaip!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-09-29
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Moliūgienė moliūgų džemas

Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - moliūgai atidunda!" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip išvirti tobulą moliūgienę. Paslaptis - pirmiausia karamelizuoti moliūgų gabaliukus ištirpintame cukruje (1 kilogramui moliūgo reikia 200g cukraus), o tada gausiai užpilti juos vandeniu (kad moliūgą apsemtų) ir lėtai virti ant nedidelės ugnies atidengtame puode, vis pamaišant iki gabalėliai suminkštės, sukris, skystis nugaruos ir moliūgienė virs į tirštą "košę".

Moliūgienės ingredientai paprastučiai, tačiau karamelizavimas suteikia jai nuostabaus poskonio. Paragavę, tikrai neatspėtumėte, jog gardumynas gamintas iš moliūgų.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital