Sočios bandelės, pyragėliai su mėsa, kibinai - 42 puikūs receptai rudeniui pajaukinti!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-10-28
Pyragėliai su mėsa, bandelės su mėsa
@Shutterstock

Pyragėliai, bandelės, kibinai ir čeburekai - viliojančiai kvapnūs ir užburiančiai minkšti... Vos žvilgtelėjus norisi suleisti dantis ir ragauti ragauti ragauti!

Skanūs ir šilti, skanūs ir atvėsę! Ir su sultiniu, ir su salotomis, ir paprasčiausiai be jokių priedų. Pristatome net 42 nuostabius receptus!

 

Pyragėliai iškepa labai gardūs! Juos galima ruošti ne tik su recepte siūlomomis, bet ir kitomis mėgstamomis daržovėmis, o vietoje sūrio naudoti varškę, ar sūrio tiesiog nedėti visai. Skanūs ir šilti, ir atvėsę.

Receptą rasite čia.

Siūlome susipažinti su Azerbaidžane kepamais kutabais. Plonytės tešlos pyragėliai kepami su įvairiais mėsos, žalumynų, sūrio, daržovių įdarais ir patiekiami su gaiviais padažais. Kepimui nenaudojama ar naudojama tik vos vos riebalų, tad kutabai yra sveikesni nei čeburekai, o skoniu jiems tikrai nenusileidžia. Kviečiame įsitikinti!

Receptą rasite čia.

Minkštos, putlios ir purutės bandelės pagal Liucinos Rimgailės receptą. Jos puikios su puodeliu vėsaus pieno ar puodeliu kvapnios arbatos.

Receptą rasite čia.

Jei labai mėgstate kibinus, bet abejojate savo jėgomis - siūlome išbandyti šį puikų receptą! Tešla minkšta, bet standi, todėl kepami kibinai išlaiko dailią formą ir jų vidus išlieka sultingas. Maltą mėsą galite gardinti mėgstamais prieskoniais ar niekada nenuviliančiais druska ir pipirais.

Receptą rasite čia.

Labai skanūs, minkšti pyragėliai su saldžiu varškės įdaru. Pyragėliai ypač skanūs su stikline pieno, o atvėsę - su puodeliu arbatos. Iškepusius ir atvėsusius patariame laikyti sandariame inde ar maišelyje, kad nepradėtų kietėti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pagal turkišką receptą kepti, minkšti ir labai skanūs pyragėliai. Neabejotinai gardūs ir šilti, ir atvėsę, todėl puikiai tinka pasiimti su savimi į darbą, net jei neturite kur pasišildyti pietų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei yra bandelių rojus, jame tikrai gyvena šios plėšomos bandelės. Sunku nusakyti jausmą, kai atsiplėši dar šiltutį gabalėlį, užsitepi sviesto ir su kiekvienu kąsniu dingsti pojūtyje. Tobulai purios, minkštutės, skoniu primenančios brioche, tik kelis kartus geriau. Galite jas pasiruošti iš vakaro, o ryte tiesiog palikti pakilti ir šauti į orkaitę. Šiame recepte jos gamintos su nesaldžiu sūrio įdaru (sūrį galima naudoti bet kokį mėgstamą), bet galima jas gaminti ir saldžias - tiesiog į tešlą dėti truputį daugiau cukraus, o įdarui - pvz. cinamono ir cukraus mišinį, aguonas, uogienę ar kt.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Minkšti ir su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantys pyragėliai. Jie tokie skanūs, kad, panašu, jog nuo stalo tirpsta vien nuo žvilgsnių. Papildomai į įdarą tinka dėti mėgstamų uogų.

Receptą rasite čia.

Traški plutelė išorėje ir sultingas, minkštutėlis įdaras - tiesiog tobuli čeburekai! Labai gardu su stikline kefyro ar puodeliu šilto sultinio, o gardūs išlieka net atvėsę. Beje, labai patogu pasiimti į darbą ar  kelionę.

Receptą rasite čia.

Labai skani mielinė tešla bandelėms! Minkštutėlės išliktų net kelias dienas, bet dažniausiai suvalgomos daug greičiau. Tešlai kildinti nereikia ieškoti pakankamai šiltos vietos namuose - ji kildinama šaldytuve, todėl ir paruošti galima iš vakaro. Bandeles galima ruošti be jokio įdaro ar gardinti lašinukais, tirštesne uogiene ar net apsukti dešreles - visaip labai skanu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ypatingai skanūs pyragėliai su maltos jautienos įdaras. Pyragėliai šiek tiek primena lietuviškus kibinus ir tikrai ne mažiau gardūs. Pyragėliai labai skanūs tiek šilti, tiek atvėsę, o įdarą galima rinktis ne tik recepte siūlomą, bet ir kitokį mėgstamą, pvz., kupmį su sūriu, kepintus pievagrybius ar daržoves.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Purūs ir minkšti pyragėliai, kuriems net nereikia kaisti orkaitės! Tešla labai minkšta, bet be mielių, todėl nereikės laukti, kol pakils.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Nė neįtarėme, kad varškės tešla taip puikiai dera su mėsos įdaru! Paruošti paprasta, o ragauti labai skanu. Beje, galite rinktis ir kitokį įdarą - kopūstų, grybų ar kokį tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tešla minkšta, putli, o kildinti ją galima šaldytuve netgi iš vakaro susiminkius. Ruošiame su įvairiausiais mėgstamais įdarais - tiek saldžiais, tiek sočiais, pvz., kepintais obuoliais, tiršta uogiene ar varške, lašinukais ar smulkintu rūkytu kumpiu ir sūriu.

Receptą rasite čia.

Minkšti ir putlūs pyragėliai, kuriems net nereikės kaisti orkaitės. Jie, beje, gardūs tiek šilti, tiek atvėsę.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Puikūs obuoliniai pyragėliai - tešlai nereikia nei mielių (todėl nereikia kildinti), nei kepimo miltelių! Pyragėlius kepti galima keptuvėje, aliejuje, arba orkaitėje. Skaniausi jie, žinoma, dar šilti, bet gardūs ir atvėsę, taip pat juos galima pašildyti mikrobangėje! Pyragėliai nėra labai saldūs, todėl, jei norite, galite juos puošti cukraus pudra ar glajumi.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Skaniosios bandelės iš turkiškos mielinės tešlos. Net ir atvėsusios jos išlieka minkštos, gardžios ir labai primena mokyklos laikus! Gardžios ir vienos, ir prie salotų ar šilto sultinio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai skanios, todėl rekomenduojame išbandyti. Darbo nereikia labai daug, tik šiek tiek laiko kol tešla pakils, bet jos vertos laukimo. Jei mėgstate tuną, kepkite su juo, o jei ne - rinkitės kitus mėgstamus priedus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Minkštos, kvapnios ir labai skanios bandelės su rudens karalaičiais - obuoliais! Plėšomos bandelės puikiai tinka su stikline pieno ar kakavos, ar tiesiog puodeliu arbatos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jeigu jums patinka karaimų pyragėliai kibinai, rekomenduojame išsikepti jų pusbrolių iš Didžiosios Britanijos - sočiųjų Kornvalio pyragėlių! Šie pyragėliai pasižymi dar paprastesne ir kiek trapesne tešla bei didžiule įdarų įvairove. Pasakojame kaip juos kepti žingsnis po žingsnio!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Minkštutėlės garuose ruoštos bandutės nepaliks abejingų. Tobulos vienos, bet visada džiaugiasi kompanija. Įdarykite jas kepsninėje ruoštomis daržovėmis, plėšyta mėsa, keptomis jūros gėrybėmis, o galbūt uogomis ir kondensuotu pienu. Nuostabios šiltos, bet puikios ir atvėsusios, tad džiaugsis būdamos jūsų iškylos palydovėmis.

Receptą rasite čia.

Bandelės fantastiškos. Iškepa purios, kvapnios ir labai skanios. Būtinai išbandykite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Šių puikių bandelių tekstūra puri, o skonis salstelėję. Įdaro nebūtina sunaudoti viso, kadangi jo kiekis priklauso nuo to, koks jūsų moliūgo dydis. Jis skanus ir vienas, tad jei truputi liks, manau bėdos nebus. Taip pat įdarą galite rinktis ir kitokį savo mėgiamą - tiek daržovių, tiek mėsišką.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Greta, Wild Spoons

Iškepa minkštučiai ir labai skanūs čeburekai! Įdaras taip pat minkštas ir sultingas. Čeburekai patiks ir mažiems, ir dideliems.

Receptą rasite čia.

Labai skanūs pyragėliai su kopūstais be mėsos, pieno produktų ir kiaušinių. Pyragėliui skanūs tiek šilti, tiek atvėsę.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tai tikrai nėra klasikinis Chačiapurio receptas, tai - greitas, paprastas ir labai skanus patiekalas, kurio skonis primena Chačiapurį. Karštomis dienomis, kai nesinori ilgai suktis prie viryklės šis patiekalas tiesiog tobulas. Skanus ir vienas, ir su šviežiomis daržovėmis, ir šiltas, ir atvėsęs. Jam puikiai tinka sunaudoti įvairiausių sūrių likučius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Labai purios, kvapnios ir gardžios bandelės su varškės ir bananų kremo įdaru. Tinka smaližių pusryčiams ar desertui prie kavos, uogos tinka pačios įvairiausios, kokių turite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Pernelyg nenustebkite dėl tešlos ingredientų, skamba galbūt neįprastai, bet tešla iškepa minkštutė, puri,tiesiog labai skani. O įdarą galima pasirinkti bet kokį koki mėgstamą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Kvapnios, lipnios, ypatingai skanios cinamoninės bandelės. Tobula su arbata ar puodeliu šiltos kakavos!

Receptą rasite čia.

Labai skanūs kibinai be mėsos - su varške ir saulėje džiovintais pomidorais. Jie skanūs tiek šilti, tiek atvėsę, todėl puikiai tiks pasiimti ir į darbą, net jei neturite galimybės pasišildyti pietų.

Receptą rasite čia.

Skanus, greitai paruošiamas patiekalas - traškiose taco geldelėse patiekiama vištiena ir daržovės. Toks patiekalas ypač tiks, jei svečių vakarienei nesodinsite prie stalo - pyragėlius patogu valgyti laikant rankose.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Labai skanios ir paprastos bandelės. Tešlai paruošti nereikia daug laiko, gerai kočiojasi, nereikia jokių papildomų miltų pabarstymui ir yra tikrai labai skani. Žinoma, įdarą galite pasirinkti pagal savo skonį, bet šis variantas super skanus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Minkštutėlės, skanios, purios ir putlios mielinės bandelės su uogiene. Uogienę rinkitės tirštesnę, jos nedėkite pernelyg daug, nes bandelės gali praplyšti ir uogienė išbėgs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Kvapnios, minkštutėlės ir labai gardžios bandelės - plėšomas pyragas! Įdarui galite naudoti šoninę, lašinukus ar ruošti ir su kitokiais - morkomis, prievagrybiais, raugintais kopūstais, sūriu ar... kuo tik užsimanysite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Purios, minkštutės bandelės, tobulai tinkančios mėsainiams. Būtinai pabandykite jų išsikepti namuose - nenusivilsite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Kauno Grūdai

Minkšti beliašai su kopūstų įdaru! Galima ruošti su raugintais kopūstais arba patroškintais šviežiais. Pyragėliai minkšti ir sultingi, o ragauti tinka ir šilti, ir atvėsę.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Saldžiosios čimičangos - išorėje traškios, o viduje – saldus, minkštas, kreminis įdaras. Jei norite, kad čimičangos būtų dar saldesnės, galite jas aplieti šokoladu. Čimičangas paruošite labai greitai, lengvai ir turėsite visą lėkštę garuojančių saldžių užkandžių, kurie nuo stalo išnyksta akimirksniu. Jeigu nenorite smaližiauti, čimičangų nereikėtų volioti cukruje, o įdarui puikiai tinka virtos vištienos likučiai, konservuotos pupelės, taip pat tinka dėti kepintų daržovių ar grybų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Labai skanios ir sočios bandelės. Tobulai tinka prie kavos ar arbatos. Aplietos skanutėliu glajumi, bet skanios ir be jo!

Receptą rasite čia.

Puikus užkandis namuose, vakarėlyje, kelionėje. Pyragėliai su tikrai rudenišku įdaru - grybais.

Receptą rasite čia.

Nesudėtingos, minkštos ir labai skanios bandelės iš moliūginės tešlos! Galbūt atrodo įmantriai, bet paruošti jas tokios formos tikrai nesudėtinga, nes receptas labai detalus. Gardžios ir šiltos, ir atvėsusios.

Receptą rasite čia.

Mini pyragėliai su mėsa yra labai paprastas, gardus ir neįmantrus užkandis, juos įvertins sotų ir paprastą maistą mėgstantieji. Pyragėliai puikiai tiks ir atšalę, o ypač skanu patiekti su sultiniu. Beje, ruošti juos galite ne tik su faršu, bet ir su daržovėmis, pvz., raugintais kopūstais, ar net grybais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tradicinę Chačapurį duonelę primenantis skanėstas. Kuo daugiau sūrių įdarui sumaišysite, tuo įdomesnis bus jos skonis, tačiau bus labai gardu ir su vienos rūšies sūriu. Pagal šį receptą iškepsite net tris duoneles.

Receptą rasite čia.

Minkštas, sultingas vidus, ypatingai tešla ir joje pasislėpę vafliai - taip "čeburekus" paruošti ne tik paprasčiau, bet ir kepami jie be aliejaus, todėl nebus tokie riebūs. Nuo vaišių stalo išgaruoja akimirksniu!

Receptą rasite čia.

Purios ir labai skanios. Beje, tikslus miltų kiekis priklausys nuo kiaušinio, apelsino dydžio, varškės drėgnumo ir miltų rūšies. Jeigu nenorite saldžių bandelių, o norisi ko nors saldesnio, dėkite mažiau cukraus, tiesiai į tešlą įtarkuokite rūkyto kumpio, sūrio, įmaišytkite paprikos gabalėlių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Dar vienas puikus mielinės tešlos receptas iš turkiškos virtuvės. Bandelės iškepa minkštutės, purios ir labai skanios, o įdarą galite pasirinkti, kokį jūs labiau mėgstate.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai skanūs ir dailūs pyragėliai - jie su sočiu vištienos ir pievagrybių įdaru. O jau jų dailumas - labai patiks mažiesiems!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Reda, Miss Dish

Jei mėgstate picą, tačiau norite jos paragauti kitokia forma, siūlome išbandyti šį puikų receptą. Priedus galima keisti pagal savo skonį, o galite dalį ruošti su vienokiais įdarais, dalį - su kitokiais! Iš nurodyto kiekio paruošiu maždaug 12 pyragėlių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pavadinimas skamba įmantriai, tačiau nieko sudėtingo tikrai nėra! Gardžios tešlos pyragėlius galite ruošti ne su saldžiu varškės ir obuolių įdaru, bet ir su sočiais bei pikantiškais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital