Sočios bandelės, pyragėliai su mėsa, kibinai - 27 puikūs receptai rudeniui pajaukinti!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2017-10-12
Pyragėliai su mėsa, bandelės su mėsa
@Shutterstock

Pyragėliai, bandelės, kibinai ir čeburekai - viliojančiai kvapnūs ir užburiančiai minkšti... Vos žvilgtelėjus norisi suleisti dantis ir ragauti ragauti ragauti!

Skanūs ir šilti, skanūs ir atvėsę! Ir su sultiniu, ir su salotomis, ir paprasčiausiai be jokių priedų. Pristatome net 27 nuostabius receptus!

 

Minkštutėlės mielinės bandelės su kopūstų įdaru - visai kaip vaikystėje pas močiutę! Bandeles galite ruošti su raugintais ar šviežiais, patroškintais kopūstais. Jei norite, papildomai į įdarą dėkite rūkytų lašinukų ar šoninės - bus taip pat labai skanu!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Nė neįtarėme, kad varškės tešla taip puikiai dera su mėsos įdaru! Paruošti paprasta, o ragauti labai skanu. Beje, galite rinktis ir kitokį įdarą - kopūstų, grybų ar kokį tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Skanutėliai indiški pyragėliai su gardžiu daržovių įdaru - paprasta pagaminti ir labai skanu ragauti! Įdarui galite rinktis ne tik recepte siūlomas, bet ir kitokias mėgstamas. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šiuose pyragėliuose tobulai persipina visi skoniai - ir varškės, ir švelnaus obuolinio įdaro. Beje, įdarui puikiai tiks ne tik obuoliais, bet ir kriaušės, slyvos ar kiti vaisiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tikriausiai daugelis mėgsta kibinus. O ar mokate juos paruošti gardžius, minkštutėlius ir sultingus? Siūlome išbandyti šį nuostabų receptą ir paragauti naminių kibinų. Kibinai labai gardūs tiek karšti, tiek atvėsę.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Pagal turkišką receptą kepti, minkšti ir labai skanūs pyragėliai. Neabejotinai gardūs ir šilti, ir atvėsę, todėl puikiai tinka pasiimti su savimi į darbą, net jei neturite kur pasišildyti pietų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Chačapuriai greičiau ir paprasčiau! Šiuos puikius pyragėlius galima kepti keptuvėje arba, jeigu nenorite sukiotis prie viryklės, orkaitėje. Receptas geras ir tuo, kad jam puikiai tinka įvairiausios sūrio rūšys, todėl galite sunaudoti vakarėlio likučius. Gardinkite žalumynais, o jei mėgstate - ir saulėje džiovintais pomidorais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Natalija, Tasha.lt

Labai greita, labai paprasta ir labai skanu! Čeburekai kepami be papildomų riebalų, truputis aliejus naudojamas tik tešloje, todėl čeburekai nėra tokie riebūs, kaip tradiciniai. Jie labai gardūs ne tik ką tik iškepę, bet ir jau atvėsę, todėl puikiai tiks ir vasaros iškyloms! Jeigu nemėgstate kiaulienos, čeburekus galite gaminti su vištiena ar kalakutiena.

Receptą rasite čia.

Labai gardžios, vaškinės tešlos pyragėliai su sočiu įdaru - puiki idėja gardiems pietums ar užkandžiams! Įdarą galite naudoti siūlomą recepte ar keisti kitokiu - raudintais kopūstais, kepintomis daržovėmis, sūriu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai paprastai paruošiami ir fantastiškai skanūs pyragėliai su kopūstais - visai kaip močiutės kepti! Beje, pyragėliai labai skanūs ir šilti, ir atvėsę, todėl tiks ir greitai užkąsti. Jei turite laiko, prie pyragėlių galite išsivirti sultinio - bus dar gardžiau!

Receptą rasite čia.

Purūs ir minkšti pyragėliai, kuriems net nereikia kaisti orkaitės! Tešla labai minkšta, bet be mielių, todėl nereikės laukti, kol pakils.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Ypatingai traškios tešlos čeburekai, kuriems nereikia kefyro. Įdarui naudokite mėgstamą maltą mėsą. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Mini pyragėliai su mėsa yra labai paprastas, gardus ir neįmantrus užkandis, juos įvertins sotų ir paprastą maistą mėgstantieji. Pyragėliai puikiai tiks ir atšalę, o ypač skanu patiekti su sultiniu. Beje, ruošti juos galite ne tik su faršu, bet ir su daržovėmis, pvz., raugintais kopūstais, ar net grybais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Kvapnios, minkštutėlės ir labai gardžios bandelės - plėšomas pyragas! Įdarui galite naudoti šoninę, lašinukus ar ruošti ir su kitokiais - morkomis, prievagrybiais, raugintais kopūstais, sūriu ar... kuo tik užsimanysite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Labai skanūs pyragėliai su grybų įdaru. Jei rudenį pririnkote daug grybų, galite naudoti juos, o jei ne - puikiai tiks ir pievagrybiai. Kai pyragėliai jau bus suformuoti, laukti reikės visai neilgai - iškepa vos per 15 - 20 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei labai mėgstate kibinus, bet abejojate savo jėgomis - siūlome išbandyti šį puikų receptą! Tešla minkšta, bet standi, todėl kepami kibinai išlaiko dailią formą ir jų vidus išlieka sultingas. Įdarą galite gardinti mėgstamais prieskoniais ar niekada nenuviliančiais druska ir pipirais. Skaniausia su šiltu sultiniu!

Receptą rasite čia.

Pavadinimas skamba įmantriai, tačiau nieko sudėtingo tikrai nėra! Gardžios tešlos pyragėlius galite ruošti ne su saldžiu varškės ir obuolių įdaru, bet ir su sočiais bei pikantiškais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai greitai paruošiami čeburekai, kuriems nereikia ruošti tešlos! Čeburekai puikūs ir tuo, kad neprigeria daug aliejaus, todėl nėra tokie riebūs, kaip įprasti. O jei norite dar liesiau - galite kepti orkaitėje! Šiam receptui puikiai tinka tiek lavašas, tiek tortilijos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai greiti pyragaičiai, kuriems tereikia sluoksniuotos tešlos ir vos kelių ingredientų gardžiam įdarui. Vietoje krabų lazdelių galima naudoti ir kitokį įdarą - špinatų, grybų, vištienos, rūkytos lašišos, krevečių ar ko tik norisi ir kas Jums tinka prie varškės!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos

Minkštutėlės mielinės tešlos bandelės su dešrelėmis - paprasta ir labai skanu! Skanios ir karštos, skanios ir šaltos, ir su padažais, ir be jų! Galima ne tik apvynioti dešreles tešlos juostelėmis, bet ir ruošti įprastos formos bandeles.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dalia, Saldymetis

Vaikystę primenantis skonis - mieliniai pyragėliai su ypatingu įdaru. Beje, tešlą galima pasiruošti ir iš vakaro ir palikti šaldytuve.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Labai skanios česnakinės bandelės, kurios puikiai tiks prie arbatos. Labai skanu ir tiekti prie sriubų, pvz., trintos moliūgų ar tirštos Čili sriubos!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Tradicinę Chačapurį duonelę primenantis skanėstas. Kuo daugiau sūrių įdarui sumaišysite, tuo įdomesnis bus jos skonis, tačiau bus labai gardu ir su vienos rūšies sūriu. Pagal šį receptą iškepsite net tris duoneles.

Receptą rasite čia.

Traškūs ir kvapnūs pyragėliai su grybų įdaru, o juos galite rinktis mėgstamus. Beje, pagal šį receptą paruošta tešla puikiai tiks ir picai.

Receptą rasite čia.

Neįtikėtinai gardūs čeburekai! O dar ir gerokai sveikesnis variantas  už tradicinius - šių nereikia kepti aliejuje. Kad būtų patogiau, gali kepti ne tik didelius, bet ir mažus čeburekus, o įdarą papildomai galite gardinti morkomis ar paprikomis. Beje, jei norite sutaupyti laiko, tešlą galite pasigaminti iš anksto, ją patepti aliejumi, uždengti maistine plėvele ir laikyti šaldytuve.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei mėgstate purios, minkštos tešlos pyragėlius, rekomenduojame išbandyti šį puikų receptą! Jis puikiai tiks ir sultingiems beliašams, ir bandelėms su dešrelėmis ir su kitokiais norimais įdarais.

Receptą rasite čia.

Labai sotūs pyragėliai, kurie tiks ir prie sriubos, ir kaip greiti pietūs. Galima merkti į mėgstamus padažus ar skanauti vienus. Recepto autorė rekomenduoja šiuos pyragėlius išbandyti ir su saldžiu bananų įdaru.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Gabrielės blogas

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis