Skaniau negu iš parduotuvės - 39 receptai, ką galima pasigaminti patiems

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2022-11-16
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skaniau negu iš parduotuvės - 39 receptai, ką galima pasigaminti patiems
@Shutterstock

Kartais gamindami namuose pritrūkstame bazinių produktų - duonos ar vytintos mėsytės sumuštiniams, tortilijų naminiams suktinukams, galbūt kreminės varškės pyragui ar tepamo sūrelio užkandžiams, o ir paeksperimentuoti taip smagu! Tokiu atveju tikrai nebūtina skubėti iš namų, apsidairykite spintelėse bei šaldytuve, galbūt rasite ingredientų iš kurių pavyks paruošti šių produktų namuose!

 

Siūlome net 39 puikius receptus - galbūt atrasite ir naujų skonių, išdrįsite paeksperimentuoti virtuvėje ir maloniai nustebinsite ir savo šeimos narius, ir save pačius!

 

Pagaminti be galo paprasta, cukrus karamelizuojasi tolygiai, tiesiog nėra kur suklysti. Užtrunki vos kelioliką minučių ir naminė karamelė jau ant stalo. Vietoje grietinėlės galima ruošti ir su grietine, skonis pavyksta šiek tiek kitoks, bet tikrai puikus! Ja tinka gardinti pyragą, blynelius, kabinti šaukštu vieną ar naudoti gaminant pačius įvairiausius desertus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Vytinta mėsa - kvapnus, ryškaus skonio delikatesas, kuriuo daugelis mėgaujasi gan retai dėl aukštos kainos, riboto pasirinkimo bei abejotinos kokybės. Ar žinojote, kad vytintos mėsos tikrai nebūtina pirkti? Įvairią mėsą bei net paukštieną labai paprasta ir gerokai pigiau paruošti namuose. Tiesa, kantrybės laukiant kol mėsytė subręs reikės, tačiau tikrai verta! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Augalinį pieną paruošti namuose tikrai visai nesudėtingai ir gana greitai. Šį kartą - migdolų pienas, kuris skanus ir pats vienas, ir su granola, ir į kavą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Tortilijos iš Pietų Amerikos po visą pasaulį paplito dėl paprasto paruošimo, pigumo ir universalumo. Jas galima valgyti vietoje duonos arba panaudoti įvairiems patiekalams: kesadilijoms, buritams, takams, suktinukams ir net naminiams kebabams. Siūlome išmokti kepti šiuos puikius paplotėlius ir dalinamės receptais, kaip juos panaudoti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Karamelė, kepinti riešutai, pieniškas šokoladas ir nuga – kuriant „Snickers“ batonėlius kažkam tikrai pavyko įminti paslaptį ir atrasti skonių derinį, nuo kurio kojos smaližiams tiesiog linksta… Beprotiškai saldūs – beprotiškai skanūs. Ir, pasirodo, šiuos batonėlius galima pasigaminti namuose!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Lietuva nuo seno garsėja nebrandintais, iš karvės pieno pagamintais varškės sūriais. Slegiami lengvo saldumo turintys, džiovintais vaisiais ir uogomis gardinti sūriai arba pikantiški sūriai su kmynais, česnakais, kurie valgomi švieži, džiovinami, rūkomi. Šviežią ir labai skanų varškės sūrį tikrai nesunku pasigaminti namuose - siūlome pasinaudoti mūsų patarimais ir straipsnio apačioje esančiais išbandytais receptais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Majonezas - neatsiejamas kiaušinių, mišrainių, sumuštinių ir įvairių mėsos vyniotinių palydovas. Šis padažas bei įvairios jo variacijos populiarios visame pasaulyje, tačiau retas žino, kad namuose puikų majonezą galima pasigaminti per keletą minučių. Kviečiame išmokti pasiruošti naminį majonezą ir išbandyti įvairias jo variacijas: klasikinį majonezą, palengvintą majonezą, majonezą be kiaušinių, veganišką majonezą bei avokadų majonezą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Rekomenduojame pasinaudoti šiuo puikiu granolos receptu sveikiems ir maistingiems pusryčiams. Galima naudoti ne vieną riešutų rūšį, o juos maišyti - gardinti ir lazdyno, ir graikiniai, ir žemės, ir kitais turimais bei mėgstamais riešutais. Puiku ir tai, kad jos galima pasiruošti iš anksto daugiau ir galėsite ramiai pusryčiauti rytais.

Receptą rasite čia.

Net duonos nebūtina skubėti į parduotuvę. Iš būtinų ingredientų čia - tik miltai, vanduo ir mielės. Net jei duonos kepti nemėgstate, šią tikriausiai pamilsite, o jei dažnai ja mėgaujatės - ši taps mėgstamiausia. Labai puri ir minkštutė, negali nepatikti! Dar daugiau puikių naminės duonos receptų rasite čia.

Receptą rasite čia.

Nuostabiai skanų kreminį sūrelį pagaminti reikės vientinelio ingrediento - kefyro. Ar gali būti paprasčiau? Jis tobulai tiks tortų pertepimams, pikantiškoms užtepėlėms ruošti ar pertepti lavašus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Maži senoviški plikyti sausainiai – štai kur slepiasi vaikystės nostalgija. Minkštučiai, drėgni, burnoje tirpstantys sausainiai negalėtų palikti abejingų – meilė nuo pirmojo sausainėlio atrodo pats tikėtiniausias šios istorijos scenarijus.

Receptą rasite čia.

Siūlome ne ką mažiau skanių (prisipažinsime, mums jie dar skanesni) nei kino teatre karamelinių laimės kąsnelių prisispraginti namuose! Paruošimas šiek tiek užtruks, bet paties darbo visai nedaug, o ir rezultatas įdėto laiko tikrai vertas!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tikrai taip, daugelio pamėgstą graikišką jogurtą galima paruošti ir namuose! Pagaminti visai paprasta, o rezultatas bus kremiškas ir maistingas. Beje, recepte rasite ir aprašymą kaip paruošti paprastą natūralų jogurtą. Tai puikus naminis jogurtas, kurį galima skanauti tiesiog vieną, su granola, vaisiais ar uogomis, gardinti kepinius, naudoti kaip padažą salotoms, tiekti vietoje grietinės, ir kur tik sugalvosite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tiems, kas mėgsta duoną, visai nebūtina jos pirkti! Labai gardžios duonelės galima išsikepti namuose, taip ir namai prispildys šilumos ir jaukumo, ir dėl duonos sudėties būsite ramesni, iš nurodytų ingredientų iškepsite du pailgus kepaliukus. Beje, dar daugiau įvairių naminės duonos receptų rasite čia.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Kokybiškame riešutų svieste turėtų būti tik riešutai ir nieko daugiau. Kartais - dar šiek tiek druskos ar prieskonių. Tokių sviestų rasite ekologiškų prekių lentynose prekybos centruose ar specializuotose parduotuvėlėse, bet kaina - ženkliai didesė (ypač anakardžių, migdolų ar lazdyno riešutų sviesto). Darbo mažai, o rezultatas - vertas kiekvienos įdėtos minutės.

Receptą rasite čia.

Nustebsite, kaip paprasta ją pagaminti ir kokia ji skani. Ypač, kai būna šviežutėlė, ką tik nuspausta, pagardinta šaukšteliu naminės uogienės - galima liežuvį nusikąsti iš skanumo ir iš nostalgijos! Pati skaniausia ši varškytė pavyksta iš kaimiško pieno, bet tinka ir riebesnis parduotuvinis pienas. Tik naudojant parduotuvinį pieną svarbu etiketėje pasitikrinti, kad jis nebūtų apdorotas ultra aukšta temperatūra (pasterizuotas pienas tinka). Beje, vietoje citrinos sulčių galima naudoti ir obuolių actą, tik jo pilkite truputį daugiau, nes obuolių actas yra kiek mažesnio rūgštingumo už citrinos sultis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Skanutėlė namuose marinuota skumbrė. Ar kada esate tokios ragavę? Gaminti tinka naudoti tiek šviežią, tiek šaldytą ir atitirpintą žuvį. Paragavę pagal šį receptą ruoštos skumbrės, pirktinės tikriausiai nebenorėsite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Vos keli ingredientai ir jokio pridėtinio cukraus! Guminukai sveikuoliški ir ypatingai skanūs, o pagaminti pavyks net virtuvės pradinukams - tuo įsitikinsite pamatę video receptą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Viltė

Mėsos vyniotinai - lietuvių mėgstamas produktas, kuris būtinai puošia šventinį stalą, todėl puikiai tiks Velykoms, o taip pat ir naudojamas kasdieniams sumuštiniams. Parduotuvėse galima įsigyti daugybės rūšių mėsos vyniotinių, tačiau namuose juos paruošite tikrai paprastai, greitai, gerokai pigiau ir būsite tikri dėl jų sudėties. Dalinamės patarimais ir receptais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tortai ir pyragai su juo pavyksta taip pat gerai kaip su parduotuviniu, o išeiga pigesnė. O ir puikiai išgelbės, jei norite pagaminti kažką, kam reikia kondensuoto pieno, o jo paprasčiausiai neturite. Beje, neišsigąskite, jeigu išviręs pienas atrodys skystokas - vėsdamas jis sutirštėja. Kaip tik jeigu iškart pradžioje išvirtumėte labai tirštą, šaldamas jis sutirštėtų ir susicukruotų net per daug. Taip pagamintas pienas šaldytuve man puikiai laikosi keletą dienų. Beje, jei paruošite daugiau, jį galima ir šaldyti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Humusas išgyvena tikrą renesansą. Jo paragauti siūlo ne vieno restorano meniu, o maisto tinklaraštininkai dalinasi pačiomis įvairiausiomis jo variacijomis. Humusas yra Artimųjų rytų virtuvės perlas, gaminamas iš avinžirnių. Jį galima tepti ant sumuštinių vietoje sviesto, valgyti kaip užkandį su daržovių ar duonos lazdelėmis arba naudoti kaip padažą. Galimybių daug ir šis produktas tikrai palengvina sveiką mitybą savaitės metu. Humusą galima patiekti ir tiesiog kaip užkandį, kartu su duonos lazdelėmis ar pita, daržovėmis. Patiekus su daržovėmis tai bus ne tik ypatingai skanus, bet ir maistingas užkandis. Ingredientų sąraše rasite vieną įmantresnį ingredientą - sezamų pastą tahini, bet nesijaudinkite, jei jos neturite - humusas bus kiek kitoks, bet taip pat labai skanus.

Receptą rasite čia.

Ypač skanūs, maistingi ir itin paprastai pagaminami užkandžių batonėliai. Šiam skanėstui reikės tik trijų ingredientų, o jų derinimo būdų daugybė, atraskite savo mėgstamiausią ir būtinai išbandykite šį skanėstą! Beje, į užkandžių dėžutę juos geriau ruošti ne su pūstomis kruopomis, o avižiniais dribsniais - taip jie bus tvirtesni ir geriau laikys formą kambario temperatūroje. O kaip greitai pasiruošti naminį žemės riešutų sviestą, žiūrėkite čia.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Puikus naminio batono receptas. Jis minkštas ir purus, dėl kefyro tešla tampa ypatingai elastinga ir gardi. Išsikepus tokį batoną, galima tiesiog užsitepti ant riekelės uogienės ar ruošti sumuštinius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Jei mėgstate bulvių traškučius, tačiau nerimaujate dėl jų sudėties, siūlome traškučių išsikepti namuose. Tai daug paprasčiau, nei gali pasirodyti!

Receptą rasite čia.

Kas galėtų pagalvoti, kad lydytą sūrelį namuose paruošti taip paprasta? Tinka ruošti su krapais, galima rinktis ir kitokius žalumynus ar ruošti visai be jų. Dar tinka berti maltos aitriosios paprikos ar kitų prieskonių, kiekvienam pagal skonį! Naudojame sūrelį sumuštiniams, lavašo suktinukams ar tiesiog kaip padažiuką prie keptos duonos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Saldūs naminiai marmelado saldainiai, visaip kaip vaikystėje! Vietoje uogienių cukraus galima naudoti paprastą cukrų ir pektino miltelius (jų galima įsigyti prieskonių parduotuvėse), tik tada jų reikėtų apie 1.5 šaukšto. Uogos tinka tokios, kokių turite, tiks net šaldytos ar tiesiog sultys.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Dešrelių tikrai verta turėti šaldytuve ar šaldymo kameroje - tai nebrangus, labai greitai paruošiamas, įvairiems patiekalams panaudojamas produktas. O pasigaminę naminių dešrelių būsite tikri dėl jų natūralios sudėties bei galėsite jas pagardinti pagal savo skonį. Pasakojame, kaip namuose prikimšti puikių dešrelių ir dalinamės receptais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ar įmanoma nostalgiškus minkštus zefyrus paruošti namuose? Tikrai taip! Jei atidžiai įsiskaitysite į receptą ir visus straipsnio pabaigoje surašytus pastebėjimus bei patarimus, pamatysite, kad galiausiai tai net nėra labai ilgas ar labai sudėtingas procesas. Paskutinis dalykas, prieš pasirišant prijuostę – nepamirškite, kad konditerija mėgsta tikslumą. Kad ir kaip virtuvėje vertiname kūrybą, improvizaciją ir naujus vėjus, konditerija ir tikslumas visada eina koja kojon.

Receptą rasite čia.

Puikus ir pikantiškas užkandis. Žalumynus ir žoleles galima rinktis ir kitokius, kokius mėgstate. Vadiname "namine feta", nes taip paruoštos fetos galima įsigyti parduotuvėje, iš pradžių palaikius sūryme išties labai primena fetą. Jeigu norite stipresnio skonio, galima varškės sūrį parą palaikyti durskos tirpale (vandenyje ištirpinti tiek druskos, kad vanduo būtų gana sūrus), taip ir šaldytuve sūris išsilaikys ilgiau. Aliejus tinka ir kitoks arba galima tiesiog sūryme užmarinuoti su prieskoniais, jei sūrymas bus pakankamai stiprus, laikyti šaldytuve galėsite 1 - 2 savaites.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Su karamelizuotu kondensuotu pienu, geriau žinomu Rududu pavadinimu, galima pagaminti daugybę skanėstų, tačiau tikriausiai sutiksite, kad ir jis pats vienas yra tiesiog pasakiškai skanus! O ypač, jeigu pagamintas namuose. Procesas nesudėtingas, rekomenduojame atidžiai sekti receptą ir esame įsitikinę, kad Jums pavyks.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Augalinis maistas įgauna vis daugiau populiarumo, didėja ir jo pasirinkimas parduotuvėse. Tokie pieno pakaitalai kaip avižų pienas pažįstamas turbūt daugeliui veganų bei tiems, kurie mėgsta išbandyti naujus skonius savo mityboje. Deja, kartais nemaloniai nustebina tokio produkto kaina, ypač renkantis geresnės sudėties gaminį. Todėl šiandien labai norime Jums pasiūlyti avižų pieno pasigaminti namuose, nes tai išties labai paprasta ir užtrunka vos kelias minutes!

Receptą rasite čia.

Vienas lengviausiai pagaminamų sveikesnių saldėsių. Jeigu tingisi žaisti pjaustant stačiakampais, galite tiesiog lipdyti kamuoliukus. Arba sušaldyti silikoninėse keksiukų formelėse (užpildydami daugmaž trečdalį formelės) ir tada šiuos didesnius gardėsius pamirkyti šokolade. Tikslioms proporcijoms šis receptas nereiklus, tad improvizuokite drąsiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Krapai, petražolės, mėtos, kalendros - ar žinojote, jog iš visų šių sodo gėrybių galima pasigaminti nuostabaus skonio pesto padažų? Puikieji pesto padažai sutrinami akimirksniu, tinka prie gausybės skirtingų patiekalų, tad tikrai vertėtų atsargas papildyti ne vienu stiklainiuku. Juos galima ruošti net ir iš šaldytų žalumynų, pvz., jei šaldiklyje slepiasi pundelis krapų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Sluoksniuota tešla daugelio labai mėgstama - kepiniai iš jos visuomet pavyksta nuostabiai skanūs, ji puikiai tinka tiek saldžioms bandelėms, tiek ir pikantiškiems pyragėliams. Visgi klasikinės sluoksniuotos tešlos paruošimas ilgas - ji gaminama maišant miltus, sviestą, vandenį ir druską, skrupulingai kočiojant ir kelis kartus šaldant tešlos ruošinį gamybos metu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ar pamenate gardžiuosius, didžiulius vaiksytės saldainius "Nomeda"?  Recepto autorė siūlo šį skanėstą pasigaminti namuose! Šiam receptui neprireiks nei daug puodų, nei daug ingredientų - tik trupučio kantrybės ir vaikystės skoniai atgis!

Receptą rasite čia.

Lydytas ir išvalytas indiškas sviestas Ghi pastaraisiais metais išpopuliarėjo visame pasaulyje. Iš tiesų ir mūsų senoliai labai panašiu metodu ruošdavo sviesto atsargas. Indijoje šis sviestas vadinamas skystuoju auksu ir vertinamas dėl malonaus, riešutinio skonio ir aromato, naudos sveikatai, atsparumo karščiui bei ilgaamžiškumo - šį sviestą kepimui galima naudoti iki 10 kartų, jis labai ilgai negenda. Tad siūlome pasigaminti šio puikaus sviesto namuose (tai visai nesudėtinga!) ir dalinamės idėjomis bei receptais, kaip jį panaudoti.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, kremiškas naminis maskarponės sūris, kuris tinka kremams ir pertepimams ruošti, užkandžiams ar skanauti tiesiog su uogomis ar vaisių gabalėliais! Galima naudoti kepiniams, užtepėlėms ar kam tik sugalvosite. Kai turiu, naudoju kaimišką grietinėlę, o kartais - parduotuvinę, kuo riebesnę, svarbu, kad ji nebūtų apdorota ultra aukštoje temperatūroje (UAT).

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Varškės sūreliai namų sąlygomis. Galite paruošti paprastus ar įvairiausių skonių: jei norite sūrelių plombyro skonio - naudokite plombyro skonio varškę, jei su kondensuotu pienu viduriuke - tai dėkite dalį varškės masės, užpilkite šaukšteliu kondensuoto pieno ir ant viršaus vėl varškės masės uždėkite, jei patinka su braškėm - galite naudoti braškių skonio varškę arba sutrinti šviežių braškių su cukrumi ir dėti į sūrelių vidurį.

Receptą rasite čia.

Net ir tuomet, kai visuomenės sveikatos specialistai nebando mūsų atbaidyti nuo parduotuvių, nevisuomet rikotos pavyksta rasti net ir didžiuosiuose prekybos centruose. Namuose gaminta rikota netikėtai skani, pavyksta švelni ir minkšta, todėl labai kviečiame išbandyti ir Jus!

Receptą rasite čia.

Cukrus, riešutai ir vanduo - viskas, ko reikės! Karamelizuotų riešutų kremas, dar kitaip žinomas praline pastos pavadinimu, yra vienas iš tų magiškų ingredientų, kuriuo taip paprasta suteikti naujų skonio spalvų patiems įvairiausiams desertams. Įdėkite porą jo šaukštų gamindami karamelinį maskarponės kremą tortui ar pyragėliams (pvz. šiems karameliniams gardumynams), sumaišykite su tirpintu šokoladu ruošdami pyrago glaistą, gardinkite juo triufelius ar aptepkite biskvitą prieš dėdami kremą. Netgi klasikinis tiramisu sužibs naujomis skonio natomis, jeigu į klasikinį jo pertepimą įmaišysite šiek tiek riešutų kremo. Beje, nebijokite vienu kartu kremo pasiruošti ir daugiau - šaldytuve jis puikiai gali gyventi bent 2-3 mėnesius.

Receptą rasite čia.

Granolos mėgėjams turėtų patikti ir ši pikantiška. Ja labai tinka pabarstyti salotas, sriubas ar tiesiog krimsti kaip užkandį. Galite paruošti ir saldų šios granolos variantą, pasitelkę kitokius prieskonius, pvz., cinamoną, ir pakoregavę medaus kiekį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Nostalgiška saulėgrąžų ar arachisinė chalva, rytų šalimis kvepianti sezamų- tikriausiai kiekvienam teko šio sotaus, skalsaus ir kvapnaus saldėsio. O ar kada bandėte chalvos pasigaminti namuose? Naminę chalvą iš saulėgrąžų, sezamo sėklų, įvairių riešutų ir net manų kruopų ar morkų pasigaminti tikrai nesunku! Pasakojame kaip tai padaryti, dalinamės patarimais ir puikiais eceptais.

Receptą rasite čia.

Tikrai taip, namuose galima pagaminti net tofu! Sojų pupelių varškė tofu yra lyg švarus popieriaus lapas. Kaip fantazija padiktuos, tokį jos skonį ir turėsite. Savaime tofu skonis yra labai neutralus, tačiau šis produktas idealiai sugeria prieskonius ir marinatus, tad vegetariškuose bei veganiškuose patiekaluose puikiai pakeičia mėsą, kiaušinius ar tradicinę varškę. Tofu taip pat tinka deriniuose su vištiena ar jūros gerybėmis. Tai mažai kalorijų, daug baltymų bei mineralinių medžiagų turintis produktas. 

Receptą rasite čia.

Vos 4 ingredientai ir turite naminius saldainius, kurių skonis tikrai labai primena tikruosius "Ferrero Rocher"! Neapsakomai skaniais saldainiais galite lepintis patys ar, gražiai įpakavus, įteikti kaip gurmanišką dovaną - jų išvaizda ir skonis tikrai to verti!

Receptą rasite čia.

Sumuštiniai su formine duona - greitas ir tradicinis pasirinkimas pusryčiams. Purias duonos riekes taip pat galima paskrudinti, aptepti riešutų sviestu ir džemu, mėgiama užtepėle. Ši sumuštinių duona pagerinta sezamų sėklų plutele, kuri suteikia malonų traškumą ir puikiai papildo kiekvieno sumuštinio skonį. Dar daugiau puikių naminės duonos receptų rasite čia.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Saldainiai pagal šį receptą pavyksta labai skanūs. Žinoma, maišymas užtrunka, bet tikrai verta. Irisai tąsūs, tokie senoviški ir labai primenantys vaikystę.

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Rasa
2020-03-29 17:19
Aciuuui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital